KO-BI-DO – Lifting & Plumping Facial…μια θεραπεία όνειρο!

Τον προηγούμενο μήνα σου μίλησα με πολύ αγάπη για το Orloff Spa αλλά και για την μάρκα Cinq Mondes. Είμαι σίγουρη ότι κατάλαβες πως εθίστηκα τόσο στο φανταστικό Spa στο κέντρο της πόλης, όσο και για την υπέροχη Cinq Mondes. Δες εδώ το τελετουργικό Fleurs de Bali Face Ritual που απόλαυσα και πόσο πολύ μου άρεσε και επίσης δες την γνώμη μου για πολυτελή προϊόντα από την Cinq Mondes. Σήμερα επιστρέφω να σου μιλήσω για μια ακόμη θεραπεία που επέλεξα για μένα αυτόν το μήνα μιας και αποφάσισα να μου κάνω ένα δώρο γιατί πιστεύω ότι το χρειάζομαι αλλά και το αξίζω. Το ίδιο ακριβώς πιστεύω και για σένα φίλη μου, ότι και το χρειάζεσαι αλλά και το αξίζεις. Έχεις ανάγκη για λίγη έξτρα φροντίδα και εγώ απλά θα σου πω που θα την βρεις και πόσο απολαυστική είναι.

Αν θες λοιπόν να κάνεις ένα πραγματικό δώρο στον εαυτό σου και να έχεις 100% εγγυημένα αποτελέσματα τότε σου προτείνω την θεραπεία Ko-Bi-Do – Lifting & Plumping Facial 1h/, αυτή ακριβώς που έκανα και εγώ μόλις πριν λίγες μέρες. Βασισμένη στις αρχαίες ιατρικές παραδόσεις της Ιαπωνίας, όπου εκεί η ομορφιά σημαίνει καλή υγεία. Την θεωρούν ως μια από τις πιο ισχυρές μεθόδους για την πρόληψη και θεραπεία του δέρματος καθώς εξομαλύνει αποτελεσματικά τα σημάδια του χρόνου και τονώνει πρόσωπο και λαιμό. Μια χειρωνακτική αντιρυτιδική περιποίηση προσώπου εμπνευσμένη από αρχαίο Ιαπωνικό τελετουργικό Ko-Bi-Do, που συνδυάζεται με μοναδική πατέντα αντιγήρανσης. Απολαυστική ολιστική περιποίηση σύσφιξης που επαναφέρει το οβάλ του προσώπου και λειαίνει τις ρυτίδες. Το Ko Bi Do είναι μια αντι-γηραντική, αντιρυτιδική και συσφικτική θεραπεία προσώπου με μια μοναδική αποτελεσματική τεχνική που βοηθάει και αποκαθιστά τη νεότητα στο πρόσωπο.

Το Ko Bi Do επίσης δεν δρα μόνο επιφανειακά στο δέρμα, στοχεύει ακόμη ποιο βαθιά, στην τόνωση και στην ενέργεια της επιδερμίδας προσφέροντας απόλυτη χαλάρωση και ευεξία. Το Ko-Bi-Do – Lifting & Plumping Facial με μία ώρα διάρκεια είναι η θεραπεία που σου προτείνω και θα δεις το πρόσωπο σου να μεταμορφώνεται, πίστεψέ με.

Κανε ένα δώρο σε σένα στο φανταστικό Orloff Spa και θα με θυμηθείς!!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Δύο βραβευμένα RevitaLash Cosmetics προϊόντα σε ένα…Primer και Volumizing Mascara!Next post: H Scholl κάνει τη μόδα άνετη… New Scholl AW 2019!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM