H Scholl κάνει τη μόδα άνετη… New Scholl AW 2019!

Η Scholl η αγαπημένη μάρκα παπουτσιών και όχι μόνο, αυτή που στέκεται περήφανη στα ράφια των φαρμακείων αλλάζει και εκπλήσσει τους φανατικούς θαυμαστές της. Κρατάει σταθερά την ποιότητα της και φέρνει τη μόδα στα πόδια μας συνδυάζοντας την με την άνεση, άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι η Scholl διακρίνεται για την απίστευτη άνεση που μας προσφέρει.

Η μόδα λοιπόν συναντά τη τεχνολογία και βρίσκεις άνεση σε κάθε σου βήμα.  Η συλλογή New Scholl AW 2019 περιλαμβάνει μποτάκια, γαλότσες, αθλητικά και παντόφλες και σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι άνετη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η Scholl με την τεχνολογία Memory Cushion και Bioprint καλύπτει τις ανάγκες κάθε σύγχρονου ανθρώπου. Εδώ και χρόνια μένει πιστή στην υψηλή ποιότητα των υποδημάτων ενώ το ιταλικό στυλ σε κάνει να νιώθεις μοναδική. Η ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης του ποδιού, η διατήρησή του στη σωστή θέση και το κατάλληλο ύψος τακουνιού συνθέτουν τα πιο αναπαυτικά παπούτσια από τη Scholl. Οι γήινες παλέτες χρωμάτων, τα δυναμικά wine και μπορντό χρώματα θα δημιουργήσουν τις πιο όμορφες χειμερινές σου εικόνες. Το δικό μου αγαπημένο από τη νέα συλλογή είναι αυτό που βλέπεις πιο πάνω. Ένα φανταστικό, δερμάτινο, μπορντό μποτάκι με λίγο τακούνι τόσο όσο ακριβώς χρειάζομαι. Είναι απίστευτα άνετο και μπορώ να το φοράω αμέτρητες ώρες χωρίς να παραπονεθώ ότι πόνεσαν τα πόδια μου. Εκτός όμως από την άνεση που έτσι και αλλιώς την προσφέρει, είναι τόσο όμορφο που πραγματικά το λατρεύω.

Λίγα λόγια γα την Scholl…

Η Scholl ιδρύθηκε από τον ποδίατρο William Mathias Scholl το 1906, στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών. Η εταιρεία επεκτάθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο αφού σχεδίασε και πατεντάρισε πάνω από 1000 προϊόντα περιποίησης ποδιών, και έγινε μέλος του Fortune 500 το 1971. Η Scholl ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της Ευρωπαϊκής μόδας αλλά και γνωρίζοντας τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, δημιουργεί ξεχωριστά υποδήματα που συνδυάζουν μοναδική άνεση και στυλ.

Άνεση και στιλ όπως δεν το είχες ποτέ φανταστεί μόνο από την Scholl

Πόπη.

 

0 comments
0 likes
Prev post: KO-BI-DO – Lifting & Plumping Facial…μια θεραπεία όνειρο!Next post: «Τι είναι τούτο το ωραίο;» Η La Roche-Posay «αγκάλιασε το ωραίο»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM