Τα προϊόντα Cinq Mondes που χρησιμοποίησαν για τη θεραπεία μου (KO-BI-DO – Lifting & Plumping Facial) στο Orloff Day Spa!

Αφού σου έδειξα την υπέροχη Ko-Bi-Do – Lifting & Plumping Facial 1h/ θεραπεία που έκανα πριν λίγες μέρες στο Orloff Day Spa και σου είπα πόσο απολαυστική και αποτελεσματική είναι (δες εδώ) τώρα είναι η στιγμή να μάθεις για τα μαγικά προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν κατά την διάρκειάς της. Όλα, μα όλα τα προϊόντα της Cinq Mondes καθώς και αυτά που θα σου συστήσω σήμερα μπορούν ιδανικά να χρησιμοποιηθούν και στο σπίτι, όχι μόνο σαν συνέχεια της θεραπεία αλλά μπορούν να γίνουν η ρουτίνα ομορφιά σου.

Υπέροχες υφές, μοναδικά αρώματα και μια σειρά προϊόντων μοναδική και απολαυστική όσο δε φαντάζεσαι. Μέσα από τις θεραπείες και τα προϊόντα της, η Cinq Mondes προσφέρει βαθιά αναγέννηση του σώματος και του μυαλού για να δημιουργήσει μια κατάσταση τέλειας ισορροπίας ακόμα και μέσα στα κύτταρα του δέρματος μας για χαρούμενη επιδερμίδα, από μέσα προς τα έξω!

Seeds and Flowers Exfoliant 60ml…

50 μικρόκοκοι ενώθηκαν ιδανικά για να σου προσφέρουν απαλή άλλα αποτελεσματική απολέπιση. Ένα υπέροχο πίλινγκ που καθαρίζει το πρόσωπο χωρίς να το τραυματίζει. Με υπέροχο άρωμα λουλουδιών δίνει στην επιδερμίδα λάμψη αφήνοντάς την βελούδινη. Στα βασικά του συστατικά θα βρεις,  Diatomeous earth, Organic Turmeric, Suprem Bali Flowers.

Precious Elixir – Regenerating 10ml…

Ένα φανταστικό ελιξίριο ομορφιάς κριμένο σε ένα τόσο δα μικρο μπουκαλάκι, που όμως μπορεί να κάνει θαύματα. Συμπυκνωμένο με  100% φυτικά έλαια, αυτός ο αναζωογονητικός ορός μετά από ένα μήνα χρήσης το δέρμα δείχνει ανανεωμένο και ενυδατωμένο, είναι τροφή για το δέρμα καθώς περιέχει βιταμίνες omega 3,6,9.

Riche Concentrate of Youth 30ml…

Ένα τέλειο συσφικτικό σέρουμ ημέρας και νύχτας για αναζωογόνηση, ανάπλαση και αντιγήρανση. Ιδανικό για εμάς τα λίγο πιο μεγάλα κορίτσια αφού στοχεύει στις ρυτίδες και στην εξαφάνιση  τους. Στα βασικά του συστατικά θα βρεις, Pomegranate, Padina Pavonica, Avena Sativa.

Όλα τα παραπάνω προϊόντα είναι επιλεγμένα ένα και ένα για την καλύτερη φροντίδα της επιδερμίδας μας.

Πόπη.

0 comments
2 likes
Prev post: «Τι είναι τούτο το ωραίο;» Η La Roche-Posay «αγκάλιασε το ωραίο»Next post: Good hair day με τη νέα ghd glide!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM