Bio-Oil, το αγαπημένο!

……………….

Οι ειδικοί συνιστούν Bio-Oil για τις ραγάδες της εγκυμοσύνης και όχι μόνο!

Μια ακόμη αναγνώριση της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας του BioOil Skincare oil για την πρόληψη των ραγάδων έρχεται, αυτή τη φορά από τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας, που το συνιστά στις μέλλουσες μαμάδες, ώστε να διατηρήσουν το δέρμα τους ελαστικό για να προλάβουν την εμφάνιση ραγάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Βέβαια, οι ραγάδες είναι, ίσως, από τις πιο… αγαπημένες ατέλειες των γυναικών, καθώς συνδέονται με την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής τους, που είναι η απόκτηση ενός παιδιού. Επειδή, όμως, με το πέρασμα του χρόνου, είναι φυσικό οι μαμάδες να νοσταλγήσουν την παλιά, ωραία και λεία όψη της επιδερμίδας τους, καλό είναι να δράσουν έγκαιρα ώστε να τις προλάβουν.

Μια από τις πιο συνηθισμένες αιτίες εμφάνισης των ραγάδων είναι η απότομη διάταση της επιδερμίδας κάτι που συμβαίνει αναπόφευκτα στην εγκυμοσύνη. Το αν θα εμφανιστούν τελικά ή όχι, εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος, την ηλικία, τη διατροφή και, κυρίως, την πλούσια ενυδάτωση της επιδερμίδας. Για την εσωτερική ενυδάτωσή της, καλό είναι να καταναλώνουμε άφθονα υγρά σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και όχι μόνο σ’ αυτήν. Είναι, όμως, εξίσου σημαντικό να παρέχουμε εξειδικευμένη φροντίδα στην επιδερμίδα μας, και κυρίως στα πιο ευάλωτα σημεία της, όπως είναι η κοιλιά, το στήθος, οι γοφοί, οι γλουτοί και οι μηροί. Ιδανικός σύμμαχος σ’ αυτήν τη φροντίδα είναι το BioOil ένα ειδικό έλαιο πρόληψης και ανάπλασης για ραγάδες, ουλές και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο δέρματος, που περιέχει εκχυλίσματα φυτών και βιταμινών, καθώς και το επαναστατικό συστατικό PurCellin Oil. Είναι ελαφρύ, μη λιπαρό, ενώ τα μελετημένα συστατικά του, όπως η Βιταμίνη Ε και τα φυσικά έλαια λεβάντας, χαμομηλιού και καλέντουλας, ενισχύουν την πλαστικότητα του δέρματος, αφήνοντάς το πιο απαλό, ομαλό και λείο. Οι ειδικοί προτείνουν την εφαρμογή του, με απαλές κυκλικές κινήσεις, από τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης, πρωί και βράδυ.

Η εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα του BioOil έχει επιβεβαιωθεί από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη δερματολόγων και κατέγραψαν σημαντική βελτίωση των ραγάδων, μέσα σε 2 εβδομάδες, στο 95% των γυναικών που χρησιμοποίησαν το προϊόν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι παραμένει το πρώτο σε πωλήσεις προϊόν για ουλές και ραγάδες σε 24 χώρες, ενώ έχει αποσπάσει περισσότερα από 400 βραβεία παγκοσμίως!

Δες περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές για τις αλλαγές στο δέρμα αλλά και γύρω από τις γενικότερες αλλαγές που αντιμετωπίζει μια μέλλουσα/νέα μητέρα στα παρακάτω video και στις σελίδες του  Bio-Oil σε Facebook και Instagram.

Πόπη.

 

0 comments
0 likes
Prev post: Good hair day με τη νέα ghd glide!Next post: CICA-FILLER η νέα καινοτομία από την Lierac Paris που δρα στοχευμένα στον πυρήνα της κάθε ρυτίδας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM