Go Gold…για πάντα νέα!

 

“Go Gold για πάντα νέα”

«Η διατήρηση της νεότητας δεν είναι προσποίηση. Είναι τέχνη». Γκαίτε

Η Vichy σύμμαχος ομορφιάς στο νέο βιβλίο της Κατερίνας Γιατζόγλου!

Η Vichy, Νο1 μάρκα Αντιγήρανσης σε Ευρώπη και Ελλάδα, πρωτοπόρος στη φροντίδα της επιδερμίδας των γυναικών, δίνει έμφαση στη γυναικεία δύναμη και στηρίζει το νέο βιβλίο της Κατερίνας Γιατζόγλου, Go Gold για πάντα νέα. Για την Vichy η γυναίκα αψηφά τον χρόνο, καταρρίπτει ηλικιακά ταμπού και στερεότυπα. Είναι μια γυναίκα που διαθέτει αισιοδοξία, φροντίζει τον εαυτό της με τον καλύτερο τρόπο και ζει την κάθε στιγμή έντονα. Όλα αυτά υποστηρίζει και το νέο βιβλίο της Κατερίνας Γιατζόγλου, Go Gold για πάντα νέα, μια δυναμική γυναίκα  που αψηφά την πάροδο του χρόνου και προασπίζει πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία αλλά πηγάζει από μέσα μας.

Η Vichy υποστηρίζει πως με την πάροδο του χρόνου ξεκινά και ένα νέα κεφάλαιο στη ζωή της σύγχρονης γυναίκας. Αυτό αναφέρει και στο βιβλίο της η Κατερίνα Γιατζόγλου Go Gold για πάντα νέα. Ένα βιβλίο- «οδηγός» ομορφιάς και καλής ζωής που υποστηρίζει πως νέα είσαι και νιώθεις όταν δεν αφήνεις τα γεγονότα να εμποδίζουν τη φαντασία σου. Το νέο βιβλίο της Κατερίνας Γιατζόγλου Go Gold για πάντα νέα, με σύμμαχο ομορφιάς την Vichy, παρουσιάστηκε στις 16 Δεκεμβρίου από τις εκδόσεις Λιβάνης, στο Νομισματικό Μουσείο Αθηνών.

«Η νεότητα περιέχει πείσμα, αυτοπεποίθηση, φαντασία, πειθαρχία, έμπνευση και συμμάχους. Με σύμμαχο ομορφιάς την Vichy, το νέο μου βιβλίο Go Gold για πάντα νέα, έχει όλα τα μυστικά ομορφιάς μου και απόψεις που θα βοηθήσουν την κάθε γυναίκα να επαναπροσδιορίσει την ζωή της», συμπληρώνει η Κατερίνα.

Πόπη.

 

0 comments
1 like
Prev post: Τα απαραίτητα beauty products από τη Laura Mercier για αυτές τις γιορτές!Next post: Καινοτομία κατά των ρυτίδων από την Vichy…αμπούλες Liftactiv Peptide-C

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM