Η νέα Nourishing Body Lotion της Caudalie είναι απλά μαγική!

Ότι λατρεύω την Caudalie το γνωρίζεις, ότι αγαπώ κάθε της προϊόν και αυτό το ξέρεις. Σήμερα θα μάθεις πως μια λοσιόν μπορεί να αποθεώσει το brand και να το κάνει ακόμη πιο αγαπητό, τόσο σε μένα όσο και σένα αγαπημένη μου φίλη. Η εξαιρετική Nourishing Body Lotion ανανεώθηκε, έχει ακόμη πιο βελούδινη υφή και περιποιείται ιδανικά κάθε τύπο επιδερμίδας με στόχο να βοηθήσει τα ξηρά δέρματα να αισθανθούν πιο απαλά από πότε.

Είναι πράγματι γεγονός ότι τα ξηρά δέρματα ταλαιπωρούνται τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, για αυτό και έχουν περισσότερη ανάγκη από εξειδικευμένη φροντίδα σαν αυτή που προσφέρει η Nourishing Body Lotion. Η νέα φόρμουλα της θρεπτικής λοσιόν έχει ελαφρύτερη υφή ώστε να μην αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ενυδατικά συστατικά, για να καταπραΰνει αμέσως το ξηρό δέρμα. Επιπλέον οι πολυφαινόλες σταφυλιών που περιέχει αποτρέπουν την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Διαθέτει 98% φυσικά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, βιολογικό βούτυρο καριτέ και αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες. Θρέφει, αποκαθιστά και προστατεύει το δέρμα από τις άσχημες καιρικές συνθήκες όπως το κρύο κλειδώνοντας όλη την φυσική ενυδάτωση του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα λαμπερή και διακριτικά αρωματισμένη. Η ελαφριά, φρέσκια και μη λιπαρή υφή της απορροφάται γρήγορα κάνοντας απαλό μασάζ στο δέρμα. Το διακριτικό της άρωμα με νότες πορτοκαλιάς ανθίζει απαλά στην επιδερμίδα αφήνοντας την όμορφα αρωματισμένη.

Nourishing Body Lotion της Caudalie είναι αυτό που χρειάζεται το δέρμα σου για να είναι όμορφο, ενυδατωμένο, απαλό και λαμπερό!

Πόπη.

 

 

0 comments
0 likes
Prev post: Dafna’s skin care…την ερωτεύεται το δέρμα μας!Next post: Μόλις ήρθαν δύο νέα, υπέροχα προϊόντα θα σε ενθουσιάσουν από την αγαπημένη Embryolisse!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM