Active mist, ένα μοναδικό σπρέι προσώπου ανανέωσης και φρεσκάδας από την Dafna’s skin care!

Η αλήθεια είναι ότι το #μενουμεσπίτι μάλλον δεν μας αρέσει και πολύ, πρέπει όμως να το αποδεχτούμε και να το τηρήσουμε ευλαβικά για την προστασία τόσο τη δική μας όσο και των αγαπημένων μας. Παρόλα αυτά με όσα συμβαίνουν γύρο μας εμείς πρέπει να βρούμε μικρές στιγμές χαράς για να περάσει όσο πιο όμορφα γίνεται αυτή η δύσκολη περίοδος που διανύουμε.

Συνεχίζοντας την εξερεύνηση μου στην υπέροχη MIMØΣΑ η οποία αυτή τη στιγμή μας εξυπηρετεί μόνο μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα μιας και όπως γνωρίζεις το φυσικό κατάστημα λόγω των γεγονότων δεν είναι ανοιχτό. Σε αυτή μου λοιπόν την εξερεύνηση ανακάλυψα ένα ακόμη προϊόν της μοναδικής Dafna’s skin care (δες εδώ περισσότερα) και ήθελα με χαρά να στο παρουσιάσω.

Αφού λάτρεψα την Purify Cleanser (γνώρισε την εδώσειρά έχει ένα διαφορετικό προϊόν τουλάχιστον για μένα, μιας και δεν είχα ποτέ στα αγαπημένα μου ένα σπρέι ομορφιάς. Εδώ και λίγο όμως καιρό μπορώ να σου πω ότι με την αξία του μπήκε στην καθημερινότητα μου.

Το Active mist είναι ένα πρωτοποριακό και ελαφρύ σπρέι και τόνερ προσώπου που συνδυάζει τις ουσίες των φυτών και τις συγκεντρώσεις ελαίου με την πρωτοποριακή φόρμουλα, MelaCareTM (ξηρό έλαιο) για την ενεργό αποκατάσταση του φυσικού τόνου του δέρματος μας και την καταπολέμηση των σημαδιών της φωτογήρανσης, βελτιώνει την ενυδάτωση και τη λάμψη του δέρματος, ενώ παράλληλα προσφέρει μια εξαιρετική αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς. Είναι μια ιδανική αντιγηραντική θεραπεία και κατά των κηλίδων καθώς έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

Πως να το χρησιμοποιείς…

Αν θες ενυδάτωση στη στιγμή, ψέκασε ελαφρά σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Ανέπνευσε βαθιά για να επωφεληθείς πλήρως από το 100% φυσικό άρωμα αιθέριων ελαίων που φέρνουν φρεσκάδα και άνεση. Αν θες να το χρησιμοποιήσεις ως τόνερ, εφάρμοσε σε βαμβάκι και κάνε μασάζ σε πρόσωπο και λαιμό. Το φυσικό, απαλό, αλλά και διακριτικό του άρωμα σε συνδυασμό με τα πολύτιμα συστατικά του θα σε κάνουν να το λατρέψεις.

Μαγικά Tips…

Φώτισε και δώσε λάμψη στο πρόσωπο και τις αισθήσεις σου με αυτό το φρέσκο mist που βοηθά στην καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος. Δίνει άψογη ενυδάτωση και αίσθηση φρεσκάδας στο πρόσωπο. Εφάρμοσε στο λαιμό και στη συνέχεια αφαίρεσε απαλά τις ακαθαρσίες με ένα βαμβακερό δίσκο ντεμακιγιάζ ή με ένα απαλό βαμβακερό πανάκι.

Συνεχίζεται..

Πόπη.

 

0 comments
1 like
Prev post: Pure Canvas Primer by Laura Mercier!Next post: Απόλαυσε την στιγμή με την Aveda που μπορεί και γαληνεύει τις αισθήσεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM