Pure Canvas Primer by Laura Mercier!

…………………..

H Laura Mercier η πρωτοπόρος του Flawless Face και δημιουργός της κατηγορίας primer, παρουσιάζει την τελευταία καινοτομία της, τη συλλογή Pure Canvas Primer. Η ανανεωμένη σειρά, προσφέρει εξελιγμένα primers με μοναδικές φόρμουλες, βασισμένες στο νερό, χωρίς σιλικόνες, οι οποίες δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα, αφήνοντάς την όμως να αναπνέει.

Το 1996 η Laura Mercier, λανσάροντας τη δική της εμβληματική σειρά μακιγιάζ, μας “σύστησε” την έννοια και την πρακτικότητα του primer. Πριν από αυτό, τα primers ήταν προϊόντα αυστηρά επαγγελματικά, διαθέσιμα μόνο σε καταστήματα θεατρικού μακιγιάζ. Ως αυθεντικό “makeup artist brand”, η Laura Mercier βρήκε την ευκαιρία να κάνει τα primers εύκολα διαθέσιμα στις καταναλώτριες και να τις εκπαιδεύσει ως προς την αξία τους στο καθημερινό μακιγιάζ. “Ως αυθεντία στην άψογη επιδερμίδα, δεν είναι μόνο μέσα στο DNA μας το να προσφέρουμε τα καλύτερα, πιο εμβληματικά προϊόντα περιποίησης στην αγορά, αλλά και να τα εξελίσσουμε με τα πιο καινοτόμα συστατικά”, αναφέρει η Πρόεδρος Alexandra Papazian. “Είμαστε ενθουσιασμένοι με το επαναλανσάρισμα της σειράς primer, που έχει πλέον ένα πιο μοντέρνο look & feel ενώ συγχρόνως προσφέρει πολλά οφέλη και στην φροντίδα της επιδερμίδας. Δεν είναι τόσο συνηθισμένο για τα primers να προσφέρουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τις καινοτόμες φόρμουλες, χωρίς σιλικόνη, αυτής της συλλογής”. Με φόρμουλες χωρίς σιλικόνες, πλούσιες σε συστατικά που αγαπούν την επιδερμίδα, τα νέα primers προσφέρουν την ιδανική προετοιμασία, παρατείνουν τη διάρκεια του μακιγιάζ και σταδιακά, βελτιώνουν την ποιότητα της επιδερμίδας.

Η νέα συλλογή Pure Canvas Primer περιλαμβάνει 6 υπέροχα Primers ώστε να βρεις αυτό που ταιριάζει αποκλειστικά στην δική σου επιδερμίδα. Εγώ λάτρεψα Pure Canvas Power Primer Supercharged Essence το οποίο έχει έρθει σε απόλυτη αρμονία μα το δικό μου δέρμα. Δες εδώ όλες τις επιλογές και εγώ έχω να σου πω τα εξής παρακάτω για το δικό μου.

Το Pure Canvas Power Primer Supercharged Essence αυτό το μοναδικό essence, με την ανάλαφρη γαλακτώδη υφή, πηγαίνει τη διαδικασία προετοιμασίας σε άλλο επίπεδο χάρη σε ένα σύμπλεγμα συστατικών για ορατή λείανση και απαλότητα. Γίνεται ένα με την επιδερμίδα και αντανακλά το φως για ένα picture-perfect look από κάθε γωνία ενώ συγχρόνως παρατείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ. Με προηγμένα οφέλη περιποίησης, αυτή η φόρμουλα, χωρίς σιλικόνη, βοηθά την επιδερμίδα να δείχνει πιο λεία, σφριγηλή και νεανική. Με πολύ λεπτή συμπυκνωμένη υφή, που ενεργοποιεί πλήρως το δέρμα για απόλυτο αποτέλεσμα “second skin” (δεύτερου δέρματος). Δημιουργεί έναν άψογο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ και τη μακρά του διάρκεια. Εφαρμόζεται σε σταγόνες, πλούσιας υφής. Σύμπλεγμα εξαιρετικής λείανσης, με τεχνολογία περιποίησης και ενεργοποίησης δέρματος. Χωρίς parabens, xωρίς άρωμα, για όλους τους τύπους δέρματος.

Εφάρμοσε το μετά από τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σου, κάνε απαλό μασάζ με μια μικρή ποσότητα στο δέρμα με τα δάκτυλα. Ακολούθησε με το foundation σας ή το tinted moisturizer και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου!

Τα προϊόντα Laura Mercier διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica, στο atticabeauty.gr & στο Hondos Center Γλυφάδας.

Πόπη.

 

0 comments
1 like
Prev post: Spa στο σπίτι με την μοναδική σειρά Vinothérapie της Caudalie!Next post: Active mist, ένα μοναδικό σπρέι προσώπου ανανέωσης και φρεσκάδας από την Dafna’s skin care!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM