ghd platinum, το δικό μας εργαλείο ομορφιάς!

Αφού #μένουμεσπίτι και όπως είπαμε ξανά έχουμε χρόνο και φροντίζουμε σώμα, ψυχή και πρόσωπο, ώρα να δώσουμε την πρέπουσα σημασία και στα μαλλιά μας. Δεν πειράζει που δεν βγαίνουμε, θα έρθει η ώρα και τότε τα πράγματα θα είναι αλλιώς, θα είναι καλύτερα πίστεψέ με. Μέχρι τότε όμως ας γνωρίσουμε μαζί τη νέα ghd platinum, το δικό μας εργαλείο ομορφιάς.

Εσύ που με παρακολουθείς ξέρεις ότι έχω πολύ σγουρά μαλλιά, λατρεύω όμως να τα ισιώνω και να κάνω ανάλαφρες μπούκλες. Έτσι χρειαζόμουν μια πρέσα που να είναι εύχρηστη, ελαφριά, αποτελεσματική μα πάνω από όλα να μην καταστρέφει την τρίχα, γιατί φίλη μου παρόλο που είμαι όλη μέρα στο σπίτι θέλω να έχω όμορφα καλοχτενισμένα μαλλιά. Ρώτησα λοιπόν τη φίλη μου την Δήμητρα Δανίκα την hairdresser της καρδιάς μου και μου σύστησε χωρίς δεύτερη σκέψη την ghd platinum.

Επιτέλους, ένα εργαλείο styling που προστατεύει τα μαλλιά από τις αρνητικές επιπτώσεις της θερμότητας. Η νέα πρωτοποριακή πρέσα ghd platinum διατηρεί τη θερμότητα σε ασφαλή επίπεδα για τα μαλλιά, χαρίζοντας εξαιρετικό αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα. Επιπλέον, τα μαλλιά μου είναι αποδεδειγμένα πιο υγιή, πιο δυνατά και πιο λαμπερά. Χρησιμοποιώντας την κατοχυρωμένη τεχνολογία tri-zone της ghd, το ghd platinum ισιώνει, δημιουργεί μπούκλες και φορμάρει τα μαλλιά γρήγορα και αποτελεσματικά με ένα μόνο πέρασμα, χωρίς να διακινδυνεύει την υγεία των μαλλιών μας. Θερμότητα σε ασφαλή επίπεδα, είναι εφικτό; Κι όμως είναι. Έχει μάλιστα αποδειχτεί από τους επιστήμονες της ghd που εργάζονται στο Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης της ghd στο Cambridge, την καρδιά της βιομηχανίας ηλεκτρονικών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν τη βέλτιστη θερμοκρασία για το styling των μαλλιών. Το ghd platinum διατηρεί τη θερμοκρασία σταθερά σε αυτό το ιδανικό επίπεδο, χάρη στην κατοχυρωμένη τεχνολογία tri-zone, που αναπτύχθηκε αποκλειστικά από την ghd. Με αυτό τον τρόπο το πετυχαίνει εξαιρετικά αποτελέσματα styling ενώ παράλληλα προστατεύει την υγεία των μαλλιών μου, μειώνοντας το σπάσιμο της τρίχας πάνω από 50% και προσφέροντας 20% περισσότερη λάμψη.

Η αύξηση της θερμοκρασίας δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να αποκτήσουμε το look που επιθυμούμε. Με ποιον τρόπο λειτουργεί αυτή η τεχνολογία ασφαλούς θερμότητας; Βασισμένη στις έρευνες των επιστημόνων της ghd, η ευφυής τεχνολογία tri-zone χρησιμοποιεί τρεις αισθητήρες σε κάθε πλάκα που εξασφαλίζουν ότι η βέλτιστη θερμοκρασία διατηρείται σταθερή σε όλη την επιφάνεια της πλάκας κατά τη διάρκεια του styling. Οι αισθητήρες εξασφαλίζουν ότι δεν θα υπάρξει ξαφνική αύξηση ή μείωση της θερμοκρασίας, κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο τόσο την υγεία όσο και την εμφάνιση των μαλλιών, διατηρώντας σταθερά τη θερμότητα σε ασφαλή επίπεδα για τα μαλλιά, από τη ρίζα έως τις άκρες. Επιπλέον, το ghd platinum προστατεύει αποδεδειγμένα το χρώμα των μαλλιών μας. Μπορεί το ghd platinum να προσφέρει πραγματικά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα styling της ghd μόνο με ένα πέρασμα; Μπορεί και το αποδεικνύει στην πράξη. Η χρήση της βέλτιστης θερμοκρασίας προσφέρει άψογο αποτέλεσμα με ελάχιστο κόπο, ενώ η πρωτοποριακή συνδεσμολογία σε σχήμα U κρατά τις πλάκες τέλεια ευθυγραμμισμένες, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να μένουν σταθερά καθ’ όλη τη διάρκεια του styling. Σε σύγκριση με εργαλείο που λειτουργεί στους 230°C. Σε σύγκριση με μαλλιά χωρίς styling 2x περισσότερη ομοιομορφία στο χρώμα σε σύγκριση με εργαλείο που λειτουργεί στους 230°C”.

Το ghd platinum styler είναι το εργαλείο styling που ΔΕΝ κάνει συμβιβασμούς Styling που προστατεύει τα μαλλιά, για άψογο αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα. Με κατοχυρωμένη τεχνολογία tri-zone, μειώνει το σπάσιμο της τρίχας πάνω από 50% και προσφέρει 20% περισσότερη λάμψη.  Κομψός εργονομικός σχεδιασμός για ευκολία χρήσης και πρωτοποριακή συνδεσμολογία που ενώνει τις πλάκες σε σχήμα U για τέλεια ευθυγράμμιση.  Έξυπνη λειτουργία αναμονής (sleep mode) για απόλυτα ασφαλή χρήση, απενεργοποιείται μετά από 30 λεπτά αδράνειας. Το ghd platinum προστατεύει αποδεδειγμένα το χρώμα των μαλλιών μας. Επίσης έχει θερμοανθεκτικό κάλυμμα για την προστασία της επιφάνειας των πλακών μετά τη χρήση, περιστρεφόμενο καλώδιο μήκους 2,7 μέτρων για ευκολία στο styling και 2 χρόνια εγγύηση.

Επειδή όμως θέλω όλα τα παραπάνω να τα δεις και εσύ στην πράξη για να καταλάβεις όλα όσα σου περιγράφω, αποφασίσαμε με την Δήμητρα Δανίκα μια τυχερή να κερδίσει το δικό της ghd platinum styler ώστε να είναι πολύ περιποιημένη στο #μένουμεσπίτι. Δες ΕΔΩ τον διαγωνισμό μας που έχει ανέβει στο Instagram και γίνε εσύ η τυχερή που θα απολαύσεις όλα τα καλά μιας ghd platinum!

Καλή επιτυχία!

Πόπη.

 

1 comments
12 likes
Prev post: Απόλαυσε την στιγμή με την Aveda που μπορεί και γαληνεύει τις αισθήσεις.Next post: Τα άπαντα της πρόπολης από την Apivita!

Comments

  • ΒΑΓΙΑ ΤΣΑΚΝΑΚΗ

    8 Απριλίου, 2020 at 3:19 μμ
    Reply

    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ??????????????instagram bagia9837

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM