Moisture Plus by Dafna’s skin care. Η ενυδατική που θα λατρέψει το δέρμα σου!

Η Dafna’s skin care είναι μία μάρκα που γνώρισα πριν περίπου δύο μήνες και πραγματικά χαίρομαι που είχα την ευκαιρία να ανακαλύψω ένα τόσο luxury αλλά παράλληλα οργανικό brand. Σε αυτό το σημείο θέλω να σου πω ότι ένας ακόμη λόγος που αγαπώ να κάνω blogging είναι και αυτός, να ανακαλύπτω νέα μοναδικά προϊόντα και με πολύ αγάπη να στα παρουσιάζω.

Η Dafna’s skin care ήρθε στη ζωή μου αφού γνώρισα τον Μάριο και τον Στρατή, τους δύο φίλους μου από την Μυτιλήνη που με πολύ αγάπη δημιούργησαν την MIMØΣΑ. Ένα μοναδικό στο είδος του κατάστημα ομορφιάς που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Μυτιλήνης, στην οδό Αλκαίου στο νούμερο 4. Εδώ και λίγο καιρό όμως είναι διαθέσιμο και το ηλεκτρονικό τους κατάστημαόπου εκεί μπορείς να βρεις μαι μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα φροντίδας και περιποίησης. Εδώ θα βρεις περισσότερες πληροφορίες.

Ο Μάριος και ο Στρατής λοιπόν μου μίλησαν για την  Dafna’s skin care και μου πρότειναν να την δοκιμάσω, χωρίς πολλά λόγια και υποσχέσεις, ήθελαν να με αφήσουν να ανακαλύψω μόνη μου τις ευεργετικές ιδιότητες του brand. Επέλεξα τρία προϊόντα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη ώστε να μπορώ να σου μεταφέρω την ειλικρινή μου γνώμη. Σου έδειξα την Purify Cleanser, μια μαγική λοσιόν καθαρισμού, γνώρισε την εδώ και για το Active mist, ένα μοναδικό σπρέι προσώπου ανανέωσης που μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ. Σήμερα ολοκληρώνω την ξενάγηση μου όσον αφορά τα προϊόντα που δοκίμασα εγώ με την υπεροχή Moisture Plus από την Dafna’s skin care την ενυδατική που θα λατρέψει το δέρμα σου.

Η Moisture Plus ενυδατώνει και επιδιορθώνει το δέρμα με τον πιο αποτελεσματικό και φυσικό τρόπο. Η Moisture+ περιλαμβάνει 19 προσεκτικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά της υψηλότερης ποιότητας και συγκέντρωσης. Το χαμηλό μοριακό βάρος του Yαλουρονικού Oξέος και η υδρολυμένη πρωτεΐνη σιταριού κρατάει την επιδερμίδα μας βαθιά ενυδατωμένη. Με εκχυλίσματα από Plantago, Bamboo και Mimosa(!) επιδιορθώνουν και ενυδατώνουν το δέρμα. Τα εξαιρετικά ισχυρά αιθέρια έλαια Neroli και Rosemary μεγιστοποιούν την κυτταρική ανανέωση του δέρματος. Είναι ιδανική για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, ενώ έχει πολύ ελαφριά υφή και φίνο άρωμα. Το πρόσωπο σου μετά την χρήση της θα σε ευγνωμονεί, πίστεψέ με.

Μαγικό Tip…

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ.Τα πολύ ξηρά δέρματα όμως μπορούν να την χρησιμοποιήσουν έως και 3 φορές την ημέρα χωρίς φόβο λιπαρότητας για το δέρμα τους!

Εγώ απολαμβάνω την φροντίδα από την Dafna’s skin care και την MIMØΣΑ, εύχομαι να την απολαύσεις και εσύ!

Πόπη.

0 comments
7 likes
Prev post: Τα άπαντα της πρόπολης από την Apivita!Next post: Νέα Superdefense SPF 25 Fatigue + 1st Signs of Age Multi-Correcting Cream από την Clinique!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM