Nutriplenish, η νέα σειρά από την Aveda!

Εντατική ενυδάτωση και θρέψη για όλους τους τύπους μαλλιών!!

Η Aveda παρουσιάζει τη νέα vegan και χωρίς σιλικόνες σειρά Nutriplenish που χαρίζει ενυδάτωση 72-ωρών γεμάτη θρεπτικά συστατικά από superfoods όπως βιολογικό έλαιο ροδιού πλούσιο σε omega-5. H νέα αυτή συλλογή ένα ένα σύστημα περιποίησης υψηλής απόδοσης, που προσφέρει εντατική ενυδάτωση γεμάτη θρεπτικά συστατικά χάρη στο αποκλειστικό σύμπλεγμα superfoods που περιέχει. Με σύνθεση 94% φυσικής προέλευσης χαρίζει ενυδάτωση για 72 ώρες και θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται κάθε τύπος ή υφή μαλλιών, χωρίς σιλικόνες, vegan και cruelty-free.

Η Nutriplenish αποτελείται από τι σειρές light, deep σαμπουάν και conditioner, μαζί με ένα πολλαπλών χρήσεων λαδάκι μαλλιών και ένα leave-in conditioner, που μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε την ιδανική συνταγή ενυδάτωσης για τις ανάγκες των μαλλιών μας. Η σειρά σαμπουάν και conditioner ελαφριάς (light) ενυδάτωσης προσδίδει ενυδάτωση που απορροφάται γρήγορα, ιδανική για λεπτά-κανονικά μαλλιά και η σειρά βαθιάς (deep) ενυδάτωσης που προσφέρει 50% περισσότερα βούτυρα με σκοπό την υψηλή ενυδάτωση για χοντρά-ξηρά μαλλιά.

Η light και deep σειρές της Nutriplenish περιέχουν το αποκλειστικό σύμπλεγμα υπερτροφών, ένα μείγμα βιολογικού ελαίου ροδιού, βιολογικού ελαίου καρύδας και βούτυρο μάνγκο, τα οποία ενυδατώνουν τα μαλλιά εκ των έσω. «Το έλαιο καρύδας είναι γνωστό ότι διεισδύει στη καρδιά της τρίχας των μαλλιών για ενυδάτωση, το έλαιο ροδιού και το βούτυρο μάνγκο βοηθούν στην λείανση και θρέψη της επιφάνειας των μαλλιών», όπως είπε η Christine Hall, Aveda’s Vice President of Research and Development. «Το έλαιο ροδιού έχει δυνατά θρεπτικά οφέλη για τα μαλλιά, είναι πλούσιο σε omega-5 λιπαρά οξέα και βοηθά στην αναζωογόνηση των θαμπών και ξηρών μαλλιών.»

Η νέα συλλογή Nutriplenish περιλαμβάνει τα εξής…

Shampoo Light Moisture

94% φυσικής προέλευσης κρεμώδες, ανάλαφρο  σαμπουάν που καθαρίζει και αναπληρώνει τα ξηρά μαλλιά με ενυδάτωση γεμάτη θρεπτικά συστατικά που απορροφάται γρήγορα. Ιδανικό για όλους τους τύπους από λεπτή μέχρι κανονική τρίχα.

Conditioner Light Moisture

96% φυσικής προέλευσης κρεμώδες, ανάλαφρο conditioner που αναπληρώνει και μαλακώνει τα ξηρά μαλλιά με ενυδάτωση γεμάτη θρεπτικά συστατικά που απορροφάται γρήγορα. Ιδανικό για όλους τους τύπους από λεπτή μέχρι κανονική τρίχα.

Shampoo Deep Moisture

94% φυσικής προέλευσης πλούσιο σαμπουάν που καθαρίζει και αναπληρώνει βαθιά τα ξηρά έως αφυδατωμένα μαλλιά με ενυδάτωση γεμάτη θρεπτικά συστατικά. Ιδανικό για όλους τους τύπους από κανονικά μέχρι σκληρά και πυκνά μαλλιά.

Conditioner Deep Moisture

96% φυσικής προέλευσης πλούσιο conditioner που αναπληρώνει βαθιά και λειαίνει τα ξηρά έως αφυδατωμένα μαλλιά με ενυδάτωση γεμάτη θρεπτικά συστατικά. Ιδανικό για όλους τους τύπους από κανονικά μέχρι σκληρά και πυκνά μαλλιά.

LeaveIn Conditioner

98% φυσικής προέλευσης ανάλαφρο σπρέι leave-in conditioner που ενυδατώνει αμέσως και προστατεύει όλους τους τύπους μαλλιών, ενώ παράλληλα παρέχει ενυδάτωση 72-ωρών γεμάτη θρεπτικά συστατικά. Εκτός από το βιολογικό έλαιο ροδιού, το Leave-In Conditioner περιέχει sand ginger, το οποίο είναι ένα UV φίλτρο φυσικής προέλευσης, που προστατεύει τα μαλλιά από την αφυδάτωση που προκαλεί ο ήλιος.

MultiUse Hair Oil

100% φυσικής προέλευσης ανάλαφρο συμπυκνωμένο μείγμα 5 ελαίων, το οποίο προσφέρει πολλαπλές χρήσεις και ενυδάτωση γεμάτη θρεπτικά συστατικά για όλους τους τύπους και υφές μαλλιών. Χρησιμοποίησε το σαν θεραπεία πριν το λούσιμο, για ενυδάτωση σε νωπά μαλλιά, σαν ενυδατική μάσκα νυκτός και σε στεγνά μαλλιά για λάμψη.

Η σειρά Nutriplenish της Aveda εμποτίζει τα μαλλιά με φυσικής προέλευσης, πολυτελή Pure-Fume άρωμα από εκχύλισμα κακάο, πιστοποιημένο βιολογικό κάρδαμο, ginger και λεμονόχορτο. Η σειρά είναι ασφαλή για βαμμένα και χημικώς επεξεργασμένα μαλλιά. Τα μπουκάλια του σαμπουάν και του leave-in conditioner είναι κατασκευασμένα από 100% PCR HDPE, conditioner:  min. 58% PCR HDPE και μέχρι και 42% βιοπλαστικό, και τα μπουκάλια του ελαίου είναι γυάλινα και 100% PCW χαρτόνι. Όπως όλα τα προϊόντα της Aveda, το Nutriplenish παράγονται από 100% αιολική ενέργεια.

Πόπη.

0 comments
2 likes
Prev post: Sun Screen Face Cream by Filia Care!Next post: Νέος, υπέροχος, καλοκαιρινός διαγωνισμός με αγάπη από μένα και την Vichy!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM