Watersphere, η νέα πολυτελής σειρά από την Garden!

Η Garden φέρνει στην επιφάνεια ένα καλά κρυμμένο μυστικό της κοιλάδας της Μυγδονίας και εγώ σήμερα είμαι εδώ για να στο μαρτυρήσω, γιατί τέτοια μυστικά φίλη μου δεν πρέπει να μένουν κρυμμένα. Έλα να ανακαλύψουμε μαζί πως ένα ιαματικό νερό που προέρχεται από τις ιαματικές πηγές Λαγκαδά Θεσσαλονίκης έγινε η αφορμή να δημιουργηθεί μια μαγική σειρά ομορφιάς  που η Garden της χάρισε το όνομα Watersphere.

Το ιαματικό νερό Garden που είναι πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία προστέθηκε στη νέα σειρά προϊόντων Watersphere δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη συλλογή περιποίησης. Όλη η δύναμη της φύσης μεταφέρεται απευθείας από την πηγή στην επιδερμίδα μας μέσω ενυδατικών μικροσφαιριδίων. Τα μικροσφαιρίδια εισχωρούν σε βάθος στο δέρμα προσφέροντας άμεσα υγιή και νεανική όψη. Όλα τα προϊόντα της νέας αυτής σειράς προσφέρουν απίστευτα βαθιά ενυδάτωση με το κάθε ένα από αυτά να ξεχωρίζει για την έξτρα εξειδικευμένη φροντίδα που προσφέρει.

Εφτά νέα προϊόντα περιλαμβάνει η Watersphere, ακολουθούσε με να τα γνωρίσουμε μαζί.

Mineral Daily Booster 50ml…

Eνυδατικός ορός ενισχυμένος με ιαματικό νερό Garden, «δραστικά» συστατικά φρέσκων τριαντάφυλλων, υαλουρονικό νάτριο και φυσικούς πολυσακχαρίτες. Ενυδατώνει σε βάθος, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, λειαίνει, χαρίζει ελαστικότητα και λειτουργεί ως προστατευτικό φιλμ της επιδερμίδας από τους βλαβερούς εξωτερικούς παράγοντες. Χρησιμοποίησε το καθημερινά και χάρισε στην επιδερμίδα σου βελούδινη και υγιή όψη. Εξαιρετικά λεπτόρρευστη και μεταξένια υφή που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες.

Rich Hydrating Face Cream 50ml…

Eνυδατική κρέμα προσώπου εμπλουτισμένη με ιαματικό νερό Garden και ένα σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων που πλημμυρίζουν την επιδερμίδα με την υγρασία που έχει ανάγκη. Παράλληλα περιέχει έναν πρωτοποριακό συνδυασμό ιχνοστοιχείων και πολλαπλής δράσης υαλουρονικό οξύ που χαρίζουν λεία, μεταξένια και φωτεινή επιδερμίδα όλο το 24ωρο. Χάρη στην ελαφριά υφή της, απλώνεται εύκολα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Balancing Face Cream 50ml…

Ενυδατική κρέμα προσώπου για εξισορρόπηση της λιπαρότητας και μείωση των ερεθισμών. Στην προηγμένη σύνθεση της περιέχει ιαματικό νερό Garden που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και ένα σύμπλεγμα βιταμινών και φυσικών εκχυλισμάτων με κλινικά αποδεδειγμένη δράση ενάντια σε ερεθισμούς και ατέλειες. Χάρη στους απολεπιστικούς & σμηγματορρυθμιστικούς παράγοντες, βοηθά στην ανανέωση της επιδερμίδας, τη μείωση της λιπαρότητας και την πρόληψη εμφάνισης νέων ατελειών. Με ελαφριά και απαλή υφή που απορροφάται άμεσα και χαρίζει λεία και ματ επιδερμίδα.

Anti-Spot Cream Face 50ml…

Ενυδατική κρέμα προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ που συνδυάζει μοναδικά το ιαματικό νερό Garden με φυτικά εκχυλίσματα που αντιμετωπίζουν άμεσα και αποτελεσματικά κηλίδες και πανάδες που οφείλονται στην ηλικία, τον ήλιο ή την εγκυμοσύνη. Παράλληλα, προστατεύει την επιδερμίδα από τους εξωτερικούς παράγοντες και τη μόλυνση του περιβάλλοντος, αποτρέποντας έτσι τον σχηματισμό δυσχρωμιών και ρυτίδων.

Anti-Oxidant Face Cream 50ml…

Ενυδατική κρέμα που συνδυάζει μοναδικά το ιαματικό νερό Garden με αντιοξειδωτικά συστατικά. Η δράση της οφείλεται στον συνδυασμό των φυτικών εκχυλισμάτων αλόης και κραμβοειδών καθώς και της Vitamin P που απομακρύνει τις τοξίνες από την επιδερμίδα, συσφίγγει τους πόρους και λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, χαρίζοντας λεία και σφριγηλή επιδερμίδα. Παράλληλα προστατεύει από τους ρύπους του περιβάλλοντος που προκαλούν γήρανση της επιδερμίδας και ερεθισμούς, διατηρώντας την έτσι νεανική και υγιή.

Illuminating Face Cream 50ml…

Έντονα αναζωογονητική ενυδατική κρέμα που χαρίζει ένα άμεσο lifting στην κουρασμένη και θαμπή επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με ιαματικό νερό Garden για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας αλλά και με κλινικά αποδεδειγμένη δράση για σύσφιξη, γέμισμα και λείανση της επιδερμίδας. Ρυτίδες, σημάδια και λεπτές γραμμές μειώνονται άμεσα ενώ η επιδερμίδα δείχνει πιο λαμπερή, νέα και σφριγηλή όλο το 24ωρο.

Anti-Wrinkle Face Cream 50ml…

Ισχυρή αντιρυτιδική κρέμα εμπλουτισμένη με ιαματικό νερό Garden και ένα σύμπλοκο προηγμένων συστατικών που εξασφαλίζουν άμεσα ορατά αποτελέσματα. Χάρη στα εξειδικευμένα ολιγοπεπτίδια που περιέχονται στη σύνθεση της, συμβάλλει στο γέμισμα των ρυτίδων, τη λείανση των γραμμών έκφρασης, την αύξηση της ελαστικότητας και την ανόρθωση του περιγράμματος. Απόκτησε λεία και νεανική επιδερμίδα σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Η Watersphere είναι η νέα συλλογή ομορφιάς και φροντίδας από την Garden και είμαι σίγουρη ότι θα την αγαπήσεις όσο και εγώ!

Πόπη.

 

2 comments
10 likes
Prev post: Νέος, υπέροχος, καλοκαιρινός διαγωνισμός με αγάπη από μένα και την Vichy!Next post: Check-Matte Compact Case, ένα μοναδικό προϊόν από την YOUTH LAB!

Comments

  • Ειρήνη Χρυσανθοπούλου

    10 Ιουνίου, 2020 at 3:52 μμ
    Reply

    Ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης για κάθε γυναίκα ?????

  • Tasa Tasoula

    10 Ιουνίου, 2020 at 6:07 μμ
    Reply

    Μοναδικά υπέροχα προιόντα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM