New K by Dolce&Gabbana

To 2019, o oίκος Dolce&Gabbana παρουσίασε το Κ by Dolce&Gabbana, ένα συναρπαστικό άρωμα που αφηγείται την ιστορία ενός αυθεντικού και μοντέρνου άνδρα. Σαγηνευτικός, γενναιόδωρος και χαρισματικός, είναι ο βασιλιάς της καθημερινής του ζωής, ένας φυσικός ηγέτης που λατρεύει τους αγαπημένους του και αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους όσους είναι γύρω του. Σήμερα, ο οίκος Dolce&Gabbana Beauty, αποκαλύπτει νέες πτυχές της προσωπικότητάς του, με το K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum, το νέο άρωμα που προσφέρει μια οικεία ματιά στην καρδιά ενός σύγχρονου βασιλιά. Έντονο και αισθησιακό το νέο Eau de Parfum, μαγνητίζει και αποκαλύπτει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ισορροπώντας τον δυναμισμό με μια ευγενική καρδιά, o σύγχρονος βασιλιάς αποδεικνύει ότι γεννήθηκε όχι μόνο για να φορά το στέμμα του, αλλά και για να το κατέχει πραγματικά.

Το άρωμα…
Το K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum, βασίζεται στην κληρονομιά του Eau de Toilette και συνδυάζει ένα νέο, αισθησιακό άρωμα που ενσωματώνει το πνεύμα ενός ανθρώπου που επιλέγει το πεπρωμένο του με πάθος και αυτοπεποίθηση. Εμπνευσμένοι από το μαγευτικό τοπίο της Τοσκάνης, οι αρωματοποιοί Daphné Bugey και Nathalie Lorson, έχουν ερμηνεύσει εκ νέου το αρχικό άρωμα, προκειμένου να προκαλέσουν τις έντονες και αισθησιακές πλευρές του σύγχρονου άνδρα. Ενώ το Eau de Toilette δημιούργησε ένα crescendo εσπεριδοειδών που ζωντανεύει από την μυρωδιά του ξύλου, το K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum αποκαλύπτει μια νέα πικάντικη εκδοχή με μια ισχυρή, πιο ξυλώδη βάση.

Η συσκευασία…
Διατηρώντας την σμιλευμένη, γεωμετρική όψη του αρχικού αρώματος K by Dolce&Gabbana, το μπουκάλι είναι ντυμένο με μια βαθύτερη απόχρωση του μπλε, αντανακλώντας την ένταση του νέου αρώματος. Σχεδόν αδιαπέραστο, το γυαλί επιτρέπει μόνο μια μικρή ματιά του αρώματος που περικλείει. Το εμβληματικό, χειροποίητο στέμμα στην κορυφή του μπουκαλιού, τώρα επικαλύπτεται με μια ασημένια πατίνα, τονίζοντας το έντονο μπλε και τα μπλε πετράδια που το περιβάλλουν. Πάνω στο μπουκάλι, το γράμμα Κ, θυμίζει το παραδοσιακό σύμβολο της βασιλείας αλλά είναι αποτυπωμένο με τόση απλότητα που το κάνει εντυπωσιακάσύγχρονο. Μεγαλοπρεπές και δυναμικό το μπουκάλι καθρεφτίζει το πνεύμα της μοντέρνας αρρενωπότητας του σύγχρονου βασιλιά.

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: ALEA Elixir Mediterráneo, ένα μαγικό ελιξίριο μαλλιών!Next post: Alea Styling Cream, μία κρέμα μαλλιών που τα κάνει όλα!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM