Η Institut Esthederm και επίσημα στο ελληνικό φαρμακείο!

Ο όμιλος NAOS καλωσορίζει και επίσημα το νέο brand της Institut Esthederm στο ελληνικό φαρμακείο. Η Institut Esthederm είναι μια πολυτελής δερμοκαλλυντική σειρά με ξεχωριστή φιλοσοφία, ταυτότητα και επαγγελματική εξειδίκευση, έχοντας πρωταρχικό στόχο την εξατομικευμένη περιποίηση του δέρματος. Το brand αποτελείται από μία πλήρη σειρά ειδικά σχεδιασμένων καλλυντικών αγωγών που βασίζονται σε εξατομικευμένα πρωτόκολλα ομορφιάς, με σκοπό να προσφέρει ορατά αποτελέσματα στις ανάγκες της σύγχρονης καταναλώτριας. Αποστολή του είναι η «Διαχείριση ηλικιακής ωρίμανσης» της σύγχρονης γυναίκας, φροντίζοντας να τη συνοδεύει σε όλα τα στάδια της ζωής της και διατηρώντας κατά το μέγιστο δυνατό τη νεανική όψη του δέρματος.

Στην Institut Esthederm, η οικοβιολογία βρίσκεται στην υπηρεσία της αισθητικής, με μία θετική προσέγγιση προς τη ζωή και την ομορφιά. Η αποστολή του brand είναι οι γυναίκες να ωριμάζουν όμορφα, με σύμμαχο τον χρόνο, «AGE BEAUTIFULLY».

Η Institut Esthederm απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα που ξέρει τι θέλει, αναζητά την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και γνωρίζει πολύ καλά διεθνώς αναγνωρισμένα δραστικά συστατικά και τα αποτελέσματά τους. Ηλικιακά θα μπορούσαμε να πούμε ότι απευθυνόμαστε στο κοινό ηλικίας 30-60 ετών. Όμως η γυναίκα της μάρκας αυτής δεν είναι μια συνηθισμένη καταναλώτρια. Είναι η γυναίκα που ενδιαφέρεται για επαγγελματική εξειδίκευση ομορφιάς στην επιδερμίδα της. Είναι η γυναίκα που είναι ανοιχτή σε αισθητικές επεμβάσεις, χωρίς μεγάλες παρεμβάσεις και η τιμή δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, προκειμένου να έχει ορατά αποτελέσματα. Με λίγα λόγια είναι η γυναίκα που θέλει να ωριμάσει με πολυτελές στυλ και χάρη.

H Institut Esthederm είναι μια μάρκα που δεν απευθύνεται στο μέσο φαρμακείο της ελληνικής αγοράς. Το brand απευθύνεται στο φαρμακείο που θέλει να επενδύσει στο κομμάτι της επαγγελματικής περιποίησης προσώπου και σώματος, αξιοποιώντας τη τεχνογνωσία του Ινστιτούτου. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να αποτελέσει μια πραγματική ευκαιρία για τον συνεργάτη φαρμακοποιό, καθώς προσφέρει υψηλά περιθώρια κερδοφορίας αλλά και τεχνογνωσίας. Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία στο φαρμακείο, μέσα από τη συνεργασία μας, να ενεργοποιήσει ή να διαμορφώσει καμπίνες ομορφιάς με σκοπό να παρέχει την πιστοποιημένη επαγγελματική εξειδίκευση της Institut Esthederm και να προσφέρει μια απόλυτη εμπειρία περιποίησης στις πελάτισσες του φαρμακείου.

Προτεραιότητα της Institut Esthederm για το 2019 είναι οι στρατηγικές συνεργασίες με φαρμακεία που δεν θυσιάζουν επιστημονική γνώση, καινοτομία και ποιότητα, στον βωμό των ανεξάντλητων προσφορών. Οι συνεργάτες θέλουν να πρεσβεύουν τις αξίες της NAOS που είναι καινοτομία – εξειδίκευση – προστιθέμενη αξία σε όλα τα συνεργαζόμενα μέρη.

Πόπη.

0 comments
2 likes
Prev post: Τα δικά μου αγαπημένα από Laura Mercier!Next post: Κάνε αυτό που αγαπάς…με τη φροντίδα του Gliss!

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

AboutMe

 

Hi, I’m Popi. Welcome to my blog. Together we are going to have experiences, explore new beauty tricks, tips and hacks and make our life a little bit more beautiful. I’m a wife, a mom, and a full time writer!

Latest posts
Kατηγορίες
Beauty my life
Αρχεία
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

Ημερολόγιο
Μάρτιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Κατασκευή Σελίδων