Μόλις ήρθε η νέα σειρά Botanical repair από την Aveda!

Η αγαπημένη Aveda, το brand με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης μαλλιών που έχει ως αποστολή να νοιάζεται για τον κόσμο στον οποίο ζούμε, λανσάρει μια νέα επαναστατική σειρά περιποίησης που μεταμορφώνει τα μαλλιά. Η σειρά Botanical repair δημιουργήθηκε για εκείνους που αναζητούν να μεταμορφώσουν και ή να ενδυναμώσουν τα μαλλιά τους, ανεξάρτητα από τον τύπο τους. Τα προϊόντα της σειράς είναι επίσης ασφαλή για τα βαμμένα και τα μαλλιά που έχουν υποστεί διάφορες χημικές επεξεργασίες.

Οι επιστήμονες της Aveda, με διδακτορικά στην οργανική χημεία, τη χημεία των πολυμερών και την φαρμακογνωσία, αναζήτησαν σε όλη την υδρόγειο τις πιο αποτελεσματικές «φυσικές τεχνολογίες» που θα μπορούσαν να προσφέρουν βαθιά επανόρθωση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Η ομάδα των ειδικών λειτούργησε με μια πολύπλευρη προσέγγιση δημιουργώντας τρεις διαφορετικές «φυσικές τεχνολογίες» που δρουν συνεργικά για την καλύτερη περιποίηση των τριών βασικών στρωμάτων της τρίχας και προσφέρουν βαθιά επανόρθωση από το εσωτερικό στρώμα της τρίχας προς το εξωτερικό. Αποτέλεσμα των ερευνών είναι η σειρά botanical repair, μια σειρά προϊόντων υψηλής απόδοσης, vegan, με 94% φυσικά συστατικά.

Η botanical repair, είναι αποτέλεσμα ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στα βοτανολογικά εργαστήρια της Aveda και κράτησαν πάνω από 6 χρόνια, αξιοποιεί πλήρως την υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας στα φυτικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Βασίζεται στο σύστημα «Επανόρθωση της τρίχας στα 3 στρώματα» που αναδομεί και προστατεύει τα 3 βασικά στρώματα της τρίχας: τον μυελό, τον φλοιό και την επιδερμίδα. Η ενεργή δράση των φυσικών συστατικών ενισχύει τη δύναμη των μαλλιών, και προστατεύει την ακεραιότητα του πυρήνα στο εσωτερικό στρώμα της τρίχας, ενώ την ίδια στιγμή το θρεπτικό μείγμα φυσικών συστατικών ξεμπλέκει και απαλύνει την επιφάνεια της τρίχας ώστε να αποτρέψει το ενοχλητικό σπάσιμο. Το αποτέλεσμα είναι ορατά αναζωογονημένα μαλλιά που λάμπουν, μαλλιά γεμάτα ζωή που μοιάζουν σαν να μην έχουν ταλαιπωρηθεί ποτέ.

Η νέα σειρά Botanical repair, που περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, light & rich masques και leave-in θεραπεία, χαρίζει την επανορθωτική δύναμη της φύσης και στα 3 στρώματα της τρίχας, ενδυναμώνει και επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά εκ των έσω. Όλα τα προϊόντα έχουν ένα φρέσκο ανάλαφρο λουλουδένιο άρωμα που προέρχεται από πιστοποιημένα βιολογικά αιθέρια έλαια ylang-ylang, τριαντάφυλλο και μαντζουράνας και δίνουν στα μαλλιά ένα απολαυστικό άρωμα. Τα μαλλιά δείχνουν και μυρίζουν υπέροχα!

 Εξαιρετικά τα νέα της Aveda για μια ακόμη φορά!!

Πόπη.

 

 

 

 

 

 

 

           

 

 

0 comments
1 like
Prev post: Morning Mimosa, το νέο άρωμα από Korres που θα λατρέψεις!Next post: Τα νέα προϊόντα από την YOUTH LAB που θα λατρέψει η λιπαρή με τάση ακμής επιδερμίδα!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM