Morning Mimosa, το νέο άρωμα από Korres που θα λατρέψεις!

Λουλουδάτο, Chypre θηλυκό, κομψό και αέρινο, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά για το νέο άρωμα Morning Mimosa από Korres που φέτος θα φορεθεί πολύ, πίστεψέ με. Με ντελικάτες νότες από τριαντάφυλλο, γιασεμί και white musk, ότι δηλαδή αγαπάμε όλες εμείς

Παιδική, γλυκιά, απαλή μυρωδιά με θολές νότες από ηλιοτρόπιο. Η κίτρινη μιμόζα το βασικό συστατικό του αρώματος, είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα λουλούδια στον τομέα του συμβολισμού, με μια λεπτή εκλεπτυσμένη μυρωδιά. Το λουλούδι της ακτινοβολεί και αντιπροσωπεύει απόλυτα φυσικά τον ήλιο. Στη γλώσσα των λουλουδιών, η μιμόζα συμβολίζει την μυστικη αγάπη, την ασφάλεια και την ευαισθησία.

Στις νότες κορυφής θα συναντήσεις. mimosa grapefruit, ροζ πιπέρι και ανανά. Στην καρδιά του μοσχοβολάει τριαντάφυλλο, γιασεμί και ylang ylang. Η βάση ολοκληρώνει το άρωμα με πατσουλί, musk, tonka beans. Ωραίες νότες, ιδανικά μπλεγμένες συνθέτουν μια οσφρητική απόλαυση που κάθε γυναίκα έχει ανάγκη στην καθημερινότητα της.

Είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις το Morning Mimosa, όπως και εγώ!

Πόπη.

0 comments
4 likes
Prev post: Sébium Gel moussant από την Bioderma, ο απόλυτος καθαρισμός της μεικτής και λιπαρής επιδερμίδας!!Next post: Μόλις ήρθε η νέα σειρά Botanical repair από την Aveda!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM