Back To Iceland, η νέα σειρά καθαρισμού από την Thank You Farmer!

…………….

Μία νέα, ολοκληρωμένη σειρά για βαθύ καθαρισμό με superior water που αποτελείται από εκχύλισμα πόας από την Ισλανδία παρουσιάζει η Thank You Farmer. Είναι πλούσια σε βιταμίνη Α, βιταμίνη C, βιταμίνη B1, Βιταμίνη Β12 και έχει υπέροχο άρωμα. Η επιδερμίδα καθαρίζει χωρίς την αίσθηση του τραβήγματος ενώ παράλληλα ενυδατώνεται και προστατεύεται με τα πολύτιμα φυτικά εκχυλίσματα.

Η σειρά Back To Iceland περιλαμβάνει τρία προϊόντα που συνεργάζονται άψογα μεταξύ του και σε συνδυασμό με τα φανταστικά Dual Premium Cotton Pad το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Back To Iceland Cleansing Water…

Νερό καθαρισμού micellar που αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ, τους ρύπους και τα υπολείμματα ενώ αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα με εκχύλισμα πόας από την Ισλανδία. Με 88% Εκχύλισμα πόας από την Ισλανδία και 12% φυτικά συστατικά. Αφαιρεί το μακιγιάζ και τους ρύπους της επιδερμίδας, τονώνει την επιδερμίδα ενώ δεν είναι απαραίτητο να ξεπλυθεί, με ελαφρώς όξινο pH, κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ιδανικά συνίσταται η χρήση του με τα Τhank You Farmer Premium Cotton Pads.

Back to Iceland Cleansing Foam…

Αφρός καθαρισμού με εκχύλισμα πόας από την Ισλανδία και ενυδατικό essence απομακρύνει τους ρύπους της επιδερμίδας με άφθονο αφρό διατηρώντας τα επίπεδα της υγρασίας στο δέρμα. Με 18% εκχύλισμα πόας από την Ισλανδία και ενυδατικό essence 21%. Βαθύς καθαρισμό με φυτικά συστατικά, δεν αφήνει την αίσθηση του τραβήγματος, ενυδάτωση με τριπλού τύπου υαλουρονικό οξύ για τριπλή προστασία. Στα συστατικά του θα βρεις, εκχύλισμα από σπόρους moringa, λάδι από οινοθήρα, εκχύλισμα από τεϊόδεντρο, εκχύλισμα από φύλλα περγαμόντο.

Back to Iceland Peeling Cream…

Κρέμα απολέπισης με εκχύλισμα πόας από την Ισλανδία και φυτική κυτταρίνη. Τα συστατικά βοηθάνε στην απολέπιση της επιδερμίδας χωρίς την αίσθηση του τραβήγματος ή ξηρότητα. Με 87% Εκχύλισμα Πόας από την Ισλανδία και 13% φυτικά εκχυλίσματα. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα , τονώνει την επιδερμίδα, συσφίγγει τους πόρους αφήνοντας την αίσθηση απαλότητας, με κόκκους φυσικής προέλευσης που έχουν απομονωθεί από βαμβάκι, ενυδάτωση με τριπλού τύπου υαλουρονικό οξύ για τριπλή προστασία. Με εκχύλισμα παπάγιας, εκχύλισμα λεμονιού, εκχύλισμα από άγρια μούρα, εκχύλισμα από σεντέλα και εκχύλισμα από φύλλα φουντουκόδεντρου.

Το ανθεκτικό διπλής όψης από 100% βαμβάκι Cotton Pad είναι ιδανικό για την τόνωση του δέρματος και κατάλληλο για αφαίρεση του μακιγιάζ και των ρύπων της επιδερμίδας. Διαθέτει δύο όψεις: μία ριγέ ανάγλυφη επιφάνεια και μία δικτυωτή επιφάνεια. Η ριγέ πλευρά είναι κατάλληλη για την αφαίρεση του μακιγιάζ των χειλιών και των ματιών ή για το ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα. Η δικτυωτή επιφάνεια είναι ιδανική για ελαφριά απολέπιση και για ξηρή επιδερμίδα. Περιέχει 80 pads/κουτί

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Merry Christmas by Sephora!Next post: Becalm, η αγαπημένη μου!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM