Ένα Challenge ομορφιάς με την Germaine de Capuccini μόλις τελείωσε!

Για το σημερινό μου άρθρο είμαι πολύ χαρούμενη αφού περίμενα πως και πως να το ετοιμάσω και να στο παρουσιάσω. Μια διαφορετική προσέγγιση, ένα Challenge ομορφιάς με ένα νέο για εμένα Brand που γνώρισα πριν λίγο καιρό σε έναν υπέροχο χώρο, στο Idolo Salon στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά με εντυπωσίασε. To Idolo Beauty & Spa Salon είναι ένα επαγγελματικό Day Spa με στόχο την παροχή υπηρεσιών ομορφιάς και ευεξίας στην υψηλότερη ποιότητα, με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, σε χαμηλές τιμές, άριστα εκπαιδευμένους επαγγελματίες, σε ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας. Οι εξαιρετικές θεραπείες προέρχονται αποκλειστικά από την κορυφαία Ισπανική εταιρεία προϊόντων Germaine de Capuccini.

H Germaine de Capuccini είναι μια εκλεπτυσμένη μάρκα και έχει αναγνωριστεί ως ηγέτης της κοσμετολογίας παγκοσμίως. Από την ίδρυση της το 1964, αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα που διατίθενται αποκλειστικά μέσω ινστιτούτων αισθητικής και spa. Έχει παρουσία σε 90 χώρες και περισσότερα από 20.000 ινστιτούτα και spa και στις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως.  Η εταιρεία, βασίζει το εταιρικό της προφίλ στην έρευνα και τη δημιουργία άκρως αποτελεσματικών κοσμητικών προϊόντων και θεραπειών, προσώπου και σώματος. Η πλήρης γκάμα προϊόντων που διαθέτει, οι αγνές πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί, η μη πραγματοποίηση δοκιμών σε ζώα, καθώς και το γεγονός ότι απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, την έχουν κατατάξει στις κορυφαίες κοσμητικές εταιρείες του κόσμου. Με ένα από τα πιο προηγμένα εργαστήρια στον κόσμο, η Germaine de Capuccini μπορεί να προσφέρει τα πιο επαναστατικά νέα προϊόντα και σκευάσματα, παρέχοντας πραγματικά αποτελέσματα. Premium προσέγγιση, καινοτομικές και προηγμένες θεραπείες αντιγήρανσης, συνεχής ροή νέων προϊόντων και θεραπειών, πλήρης γκάμα που καλύπτει όλες τις ανάγκες (συμπερ. ανδρών και οργανική σειρά)

Εγώ δοκίμασα και απόλαυσα ένα Beauty Spa στο σπίτι μου μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά με τέσσερα προϊόντα και έχω να σου πω τα καλύτερα. Ένας μήνας ήταν αρκετός ώστε σήμερα να σου μιλάω με τόσο ενθουσιασμό. Ακολούθησα ευλαβικά το πρωτόκολλο και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικά.  Αν θες γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα, τότε δοκίμασε και εσύ την Germaine de Capuccini και θα με θυμηθείς. Δες πιο κάτω τα προϊόντα που χρησιμοποίησα εγώ και λίγο πριν φύγεις δες το πριν και το μετά σε δυο φωτογραφίες μου χωρίς φίλτρα και χωρίς μακιγιάζ.

Τα προϊόντα μου…

Τ.rides neo age cure renew 3 products…

Προσφέροντας αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε 30 ημέρες, η Germaine de Capuccini λανσάρει ένα εξαιρετικό, εντατικό νυχτερινό πρόγραμμα που θα διαρκέσει πάνω από 30 ημέρες για τη μείωση και την εξάλειψη των ρυτίδων. Περιέχει 3 προϊόντα με εύκολες οδηγίες που μπορείς να τις ακολουθήσεις και η εφαρμογή τους να γίνει απόλαυση. Περιλαμβάνει ένα χημικό-ενζυματικό πήλινγκ & 2 ορούς επανόρθωσης με πεπτίδια. Επιστημονικά αποδεδειγμένο από το Πανεπιστήμιο της Βαλένθια, Ιατρική Σχολή για τη μείωση των ρυτίδων κατά 43%.

Τρόπος χρήσης

Τις πρώτες δεκαπέντε μετά τον καθαρισμό του δέρματος άπλωσε το Pre renew στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, άφησε το να απορροφηθεί και στη συνέχεια εφάρμοσε τον ορό One – No Lines. Μόλις απορροφηθεί πλήρως, άπλωσε την Timexpert Rides Global Cream. Τις υπόλοιπες δεκαπέντε μετά τον καθαρισμό του δέρματος άπλωσε ξανά το Pre renew και στη συνέχεια εφάρμοσε το Two – Densify. Αφού απορροφηθεί πλήρως, μην ξεχνάς την κρέμα σου. Προσπάθησε κατά την διάρκεια της εφαρμογής των παραπάνω προϊόντων να αποφεύγεις τη χρήση άλλων απολεπιστικών.

Timexpert Rides – Correction Cream Lines/Wrikles Rich 50ml…

Μια προηγμένη θεραπεία κατά των ρυτίδων που λειτουργεί απευθείας στις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες μειώνοντας το μήκος και το βάθος τους. Έχει δημιουργηθεί με τα αποκλειστικά συστατικά της Germaine de Capuccini, Pro-Collagestine Fill Technology και Micro-Dermoxine Complex. Bελτιώνεται άμεσα η αρχιτεκτονική του δέρματος, αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και εξουδετερώνονται οι συνέπειες των μικροσυσπάσεων του δέρματος με άμεσο αποτέλεσμα το γέμισμα των ρυτίδων με φυσικό τρόπο. Διαθέτει πλούσια, μεταξένια υφή που την καθιστά κατάλληλη για ξηρά δέρματα, ωστόσο απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ελαιώδη υπολείμματα. Δουλεύει εξαιρετικά και έχει άριστα αποτελέσματα σε συνδυασμό με τα τρία παραπάνω προϊόντα.

Εδώ θα δεις τα δικά μου αποτελέσματα!

Πριν…

Μετά…

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Mask Yes, Maskne Not με το νέο, ενεργό Μικυλλιακό νερόMicellar Water από την Frezyderm!Next post: Έλα να ταξιδέψουμε μαζί στο μαγικό κόσμο της Medik8!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM