Έλα να ταξιδέψουμε μαζί στο μαγικό κόσμο της Medik8!

Ένα υπέροχο ταξίδι στο μαγικό κόσμο της Medik8 θα ξεκινήσουμε σήμερα μαζί, γιατί αυτό το Brand έχει την δική του μοναδική φιλοσοφία που εμένα με εντυπωσίασε. Μια βραβευμένη μάρκα που σχεδιάζεται, αναπτύσσεται και δημιουργείται από μια ομάδα βιοχημικών και φαρμακοποιών. Τα προϊόντα της Medik8 σχεδιάζονται ειδικά για να στοχεύουν στη γήρανση του δέρματος, την ακμή, τις ατέλειες, την χρόνια ερυθρότητα, τη μελάγχρωση, τη ξηρότητα του δέρματος, καθώς και τους μαύρους κύκλους.

Η Medik8 γεννήθηκε το 2004 εξαιτίας του πάθους να αγωνιστεί για την καλύτερη δερματική υγεία. Προσεκτικά δημιουργημένη με μεγάλη επιστημονικότητα και ακρίβεια, οι 6 λύσεις (σειρές) εστιάζονται στις κοινές προκλήσεις του δέρματος. Από την αντιγήρανση και τις εξάρσεις έως την υπερμελάγχρωση και την ερυθρότητα. Όλα τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στη καθημερινότητα και να φέρνουν μοναδικά, μακράς διάρκειας αποτελέσματα έτσι ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν το όμορφο δέρμα.

Η Medik8 είναι ειδικευμένη στην αντιγηραντική, επαγγελματική φροντίδα και αντιλαμβάνεται καλά τις ανάγκες του δέρματος. Η αποστολή της είναι να απομυθοποιήσει την αντιγηραντική φροντίδα της επιδερμίδας με τη φιλοσοφία «βιταμίνη C και αντηλιακή προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας, βιταμίνη Α το βράδυ». Η γνώση για τα συστατικά και τις φόρμουλες αντανακλούν σε δεκαετίες έρευνας, δοκιμών και αναλύσεων από μια έμπειρη ομάδα βιοχημικών και θεραπευτών που καταλαβαίνουν πως λειτουργούν τα συστατικά και γίνονται τελειομανείς όταν εργάζονται σε νέες συνθέσεις – φόρμουλες. Η Medik8 είναι ένα επαγγελματικό brand. Πιστεύουν ότι η υγεία του δέρματος ξεκινάει στη κλινική, γι ‘αυτό συνιστούν πάντα να επισκέπτεσαι τον πιο κοντινό σου εξουσιοδοτημένο Medik8 θεραπευτή, έτσι ώστε να λάβεις τις πιο κατάλληλες, εξατομικευμένες συμβουλές για το δέρμα σου.

Η βασική φιλοσοφία της Medik8 είναι το CSA. Βιταμίνη C το πρωί ακολουθεί Sunscreen (αντηλιακή προστασία) Βιταμίνη A το βράδυ, αυτή ήταν, είναι και θα είναι πάντα η πιο προηγμένη φροντίδα για νεανικό και υγιές δέρμα. Ανεξαρτήτως των διάφορων trends, είναι πραγματικά πολύ απλό. Δεν χρειάζεται να περιπλέκουμε τα πράγματα εφόσον αυτή η απλή στρατηγική είναι κλινικώς αποδεδειγμένη και έχει ορατά αποτελέσματα τα οποία αισθάνεσαι. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Medik8 είναι αφοσιωμένη στη διάδοση αυτής της απλής φιλοσοφίας, στην ανάπτυξη ολοένα και πιο προηγμένων φορμουλών CSA.

Σε όλα τα προϊόντα της Medik8 πυρήνας είναι η αντιγήρανση και θέλει να γίνει γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο για το κομμάτι της αντιγήρανσης. Γι’αυτό έχει επιλέξει τους 3 πυλώνες της αντιμετώπισης των σημαδιών της πρόωρης γήρανσης και ακολουθεί πιστά την φιλοσοφία CSA. Τα περισσότερα προϊόντα της (είτε έχει να κάνει με skin aging, είτε με οποιαδήποτε άλλη κατάσταση δέρματος) έχουν συστατικά τα οποία λειτουργούν και αντιγηραντικά. Αντιοξείδωση, αντηλιακή προστασία και αναδόμηση του δέρματος με τη βιταμίνη Α και υγρασία είναι το μυστικό της αντιγήρανσης.

H νέα γενιά προϊόντων skincare πρέπει να είναι πολυλειτουργική. Γι’αυτό και το 2021 έρχεται με μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Τα προϊόντα είναι πολυλειτουργικά και αρκετοί τελικοί καταναλωτές μέχρι σήμερα ρωτούσαν πώς γίνεται ένα προϊόν που γράφει πάνω blemish ή redness να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μιαν άλλη κατάσταση δέρματος. Σκοπός της Medik8 είναι να απελευθερώσει τους καταναλωτές από το δίλημμα: επιλογή προϊόντων με αποτέλεσμα ή προϊόντων με ωραία υφή και άρωμα. Με τη Medik8 δεν είναι απαραίτητο να έχεις μια φόρμουλα – ένα προϊόν με εκκεντρική “οσμή” για να σου δώσει αποτέλεσμα, προσπαθεί να πετύχει την ένωση στη δημιουργία ενός προϊόντος που θα έχει τεχνολογία, ισχυρή περιεκτικότητα σε συστατικά, αλλά και ωραίο άρωμα και υφή.

Που μπορεί να βρει κανείς τα προϊόντα Medik8; Διαθέτουν τα προϊοντα τους αποκλειστικά μέσα από εξειδικευμένο δίκτυο της Μedik8 που αποτελείται από καταρτισμένους αισθητικούς, δερματολόγους και πλαστικούς. Στόχος ήταν, είναι και θα παραμείνει να υπάρχει ένα καλό consultation και ταυτόχρονα μια καλή “συνταγογράφηση” σε προϊόντα ή και αντίστοιχες θεραπείες και ρουτίνες φροντίδας δέρματος. Δεν σημαίνει ότι τα προϊόντα της Medik8 δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κάποιος από μόνος του, καθώς οι συνθέσεις και οι σταθερές τους φόρμουλες το επιτρέπουν για κάθε τύπο και κατάσταση δέρματος. Αλλά σίγουρα όταν τα προτείνει ένας εξειδικευμένος και εκπαιδευμένος ειδικός φροντίδας δέρματος τότε μπορείς να πετύχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Στη Medik8 προσπαθούν να βελτιστοποιήσουν το αποτέλεσμα της κάθε ρουτίνας και του κάθε προϊόντος, προσπαθούν να βελτιστοποιήσουν το κάθε δέρμα που φροντίζουν.

Επιστρέφω σύντομα ώστε να σου μιλήσω αναλυτικά για τα οφέλη και τη δύναμη της Βιταμίνης A, γιατί στη Medik8 γνωρίζουν καλυτέρα από τον καθέναν.

Συνεχίζεται…

Πόπη.

1 comments
0 likes
Prev post: Ένα Challenge ομορφιάς με την Germaine de Capuccini μόλις τελείωσε!Next post: Η επιδερμίδα μου στα καλύτερα της με το CSA Essential Kit από την Medik8!

Comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

AboutMe

 

Hi, I’m Popi and I’m Beauty Blogger! Welcome to my blog.. Together we are going to make new experiences, explore new beauty tricks, tips and hacks and make our life a little bit more beautiful. I am a wife, a mom to three beautiful girls and full time writer! 🖤🤍

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

LIKE US ON FACEBOOK
ME @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Κατασκευή Σελίδων