Η γυναίκα στην εμμηνόπαυση και το νέο Eminotrol από την Becalm!

Γυναίκα σημαίνει η αρχή του κόσμου, αυτή που μπορεί και φωτίζει τα πάντα με ένα της χαμόγελο!

Γυναίκα σημαίνει να προσφέρεις στους ανθρώπους το μεγαλύτερο δώρο, την ίδια την ζωή. Να ζει τον έρωτα με πάθος. Να δίνει μεγάλες αγκαλιές γιατί η δική της είναι τεράστια. Να χαίρεται το τώρα με όλη τη δύναμη της. Να αγαπά με την καρδιά της και να δίνεται ολοκληρωτικά. Να κοιτάζει τον καθρέφτη και να βλέπει την ομορφιά της ψυχή της. Να αγαπά τον εαυτό της με τις ατέλειές του. Να γελά δυνατά γιατί μπορεί. Να κάνει τον χρόνο φίλο της. Να φροντίζει το σώμα της και να χαίρεται που αυτό αλλάζει, γιατί αυτό θα πει ότι ο κύκλος της ζωής της είναι υπέροχος.

Αν είσαι κάπου εκεί στα 45+ ξέρεις ότι πλησιάζει μια δύσκολη περίοδος για σένα και πρέπει πάλι να φανείς δυνατή, γιατί απλά μπορείς. Ο κύκλος σου αλλάζει, ίσως να έχεις εξάψεις, εφιδρώσεις, αϋπνίες, εκνευρισμό. Μπορεί να βλέπεις τα πάντα δύσκολα και να νιώθεις ότι χάνεις την θηλυκότητα σου. Μην ανησυχείς πιθανόν να βρίσκεσαι στη φάση της εμμηνόπαυσης, είναι όμως απόλυτα φυσιολογικό και πρέπει να είσαι χαρούμενη που θα ζήσεις μια ακόμη εμπειρία ζωής. Άλλωστε τώρα δεν είσαι μόνη σου, έχεις έναν πολύ δυνατό σύμμαχο δίπλα σου που θα κάνει τα πάντα για να νιώσεις καλύτερα.

Tο Eminotrol από την Becalm είναι εδώ και μαζί θα κάνουμε αυτή την περίοδο της ζωής μας τόσο απολαυστική, όσο ακριβώς μας αξίζει.

Το νέο Eminotrol είναι νέο συμπλήρωμα διατροφής με 9 φυσικά δραστικά συστατικά (λυγαριά, black cohosh, βιταμίνη Β6, φολικό οξύ, βιταμίνη D3, μαγνήσιο, φασκόμηλο, πασιφλόρα και νυχτολούλουδο) για τον έλεγχο και την ανακούφιση των συμπτωμάτων όλης της περιόδου της εμμηνόπαυσης. 

Ένας μοναδικός συνδυασμός 9 φυσικών δραστικών συστατικών εγκεκριμένων από το EFSA και αποτελεί ιδανική πρόταση για τον έλεγχο και την ανακούφιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης. Επιτυγχάνει μεγάλη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, χωρίς να περιέχει ορμόνες. Παρόλα αυτά ο συνδυασμός των συστατικών εμφανίζουν ορμονορυθμιστικές ιδιότητες και αποτελούν πολύ καλές πηγές φυτοοιστρογόνων.

Το Eminotrol ελαχιστοποιεί το σύνολο των ψυχολογικών και σωματικών συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης και βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα της ζωής μας.

Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που εισέρχονται στη φάση της περιόδου που σηματοδοτεί την μετάβαση στην εμμηνόπαυση και μετά από αυτήν. Οι ορμονικές αλλαγές που συντελούνται, έχουν πολλές επιπτώσεις, μεταξύ των οποίων και συμπτώματα που επηρεάζουν πολύ την ποιότητα της ζωής της γυναίκας. Μερικά από αυτά είναι, ακανόνιστη περίοδο, νυχτερινή εφίδρωση, κόπωση, εναλλαγές διάθεσης, μειωμένη libido, αύξηση βάρους, αδύναμα μαλλιά, ξηρό δέρμα, κ.α

Επιστέφω σύντομα να μάθουμε μαζί όλα τα στάδια της εμμηνόπαυσης αλλά και να γνωρίσουμε καλύτερα τα μαγικά συστατικά του Eminotrol.

Συνεχίζεται…

Πόπη.

1 comments
0 likes
Prev post: Diamond Velvet από τη Frezyderm, το νέο διαμάντι στην αντιγήρανση!Next post: Όμορφη και υγιής στην πιο ευαίσθητη περίοδο της ζωής σου με το νέο Eminotrol από την Becalm!

Comments

  • […] Εγώ σήμερα θέλω να αλλάξω και να κάνω καλύτερη την πιο ευαίσθητη περίοδο της ζωής σου, αφού το νέο Eminotrol από την Becalm είναι […] Read More[…] Εγώ σήμερα θέλω να αλλάξω και να κάνω καλύτερη την πιο ευαίσθητη περίοδο της ζωής σου, αφού το νέο Eminotrol από την Becalm είναι εδώ και σου δίνει το δικαίωμα να χαίρεσαι κάθε σου στιγμή και στην Εμμηνόπαυση. Πριν λίγες μέρες μαζί ανακαλύψαμε το μαγικό αυτό συμπλήρωμα διατροφής, δες περισσότερα εδώ. […] Read Less

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM