Κρέμα ημέρας, κρέμα νύκτας και μια εξαιρετική κρέμα ματιών από την Aphrodite!

Συνεχίζοντας την εξερεύνηση μου και ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο ομορφιάς της Aphrodite σήμερα θα γνωρίσουμε μαζί την κρέμα ημέρας, την κρέμα νύκτας και την εξαιρετική κρέμα ματιών από την σειρά κατά των ρυτίδων και της ρύπανσης. Πριν λίγες μέρες σου μίλησα αναλυτικά για δυο προϊόντα καθαρισμού και ένα μαγικό lip balm, δες περισσότερα εδώ.

Να σου επισημάνω εδώ ότι η χρήση των προϊόντων επιλέχθηκε αποκλειστικά για εμένα ώστε να καλύψει απόλυτα τις δικές μου ανάγκες. Το όμορφο και προσεγμένο packaging, οι απαλές υφές και τα διακριτικά αρώματα ήταν τα στοιχεία που με κέρδισαν από την πρώτη κιόλας επαφή μου μαζί της. Ακολούθησε με να δούμε τρία ακόμα προϊόντα που αξίζει τον κόπο να βάλεις και εσύ στη ρουτίνα ομορφιάς σου.

Aphrodite αντιρυτιδική και κατά της ρύπανσης κρέμα ημέρας…

Ξεκινάω την ημέρα μου με την απόλυτη προστασία και θρέψη της επιδερμίδας του προσώπου μου με μία υπέροχη κρέμα που θα με βγάλει “ασπροπρόσωπη” ενάντια στους επιθετικούς παράγοντες, όπως ο ήλιος, η μόλυνση του περιβάλλοντος, το κάπνισμα και το στρες, που επιταχύνουν τα σημάδια της γήρανσης. Η υπέρ-θρεπτική σύνθεση της κρέμας με βιολογικό κρητικό ελαιόλαδο, γάλα γαϊδούρας και με το πρωτοποριακό anti-pollution σύμπλεγμα της Aphrodite με πεπτίδια moringa και βλαστοκύτταρα από βαμβάκι, ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας, αφήνοντάς τη λεία και απαλή. Παράλληλα το υαλουρονικό οξύ, το το έλαιο inca inchi και τα φυτικά εκχυλίσματα μειώνουν το βάθος των ρυτίδων, ενεργοποιώντας τη σύνθεση κολλαγόνου. Με υπέροχη απαλή υφή είναι ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική δράση αφήνοντας το δέρμα μου ενυδατωμένο και λαμπερό.

Aphrodite αντιρυτιδική και κατά της ρύπανσης κρέμα νύκτας…

Η απόλυτη φροντίδα όμως για μένα έρχεται στην βραδινή ρουτίνα ομορφιάς μιας και τα προϊόντα περιποίησης δουλεύουν ιδανικά όσο εγώ κοιμάμαι. Η προηγμένη κρέμα νυχτερινής επανόρθωσης από την Aphrodite είναι εμπλουτισμένη με πολύτιμο βιολογικό, κρητικό ελαιόλαδο και γάλα γαϊδούρας, για ορατή αναζωογόνηση της επιδερμίδας και καταπραϋντική δράση από τις επιπτώσεις του περιβάλλοντος, κατά το νυχτερινό μας κύκλο ανανέωσης. Όσο κοιμόμαστε το θρεπτικό βούτυρο καριτέ “δουλεύει” σε βάθος, ενώ το αντιοξειδωτικό έλαιο inca inchi καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και απαλύνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Παράλληλα, το σύμπλεγμα νυχτερινής επανόρθωσης από εκχυλίσματα φυκιών, επιβραδύνει την καταστροφή των κυττάρων, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, διορθώνει τις βλαβερές συνέπειες που προκαλούν οι ακτίνες UV και συμβάλλει στην επιδιόρθωση του DNA. Με την βελούδινη υφή της τώρα μπορείς να ξυπνήσεις με αναζωογονημένη, ενυδατωμένη και όμορφη επιδερμίδα.

Aphrodite αντιρυτιδική και κατά της ρύπανσης κρέμα ματιών…

Επόμενο και πολύ σημαντικό βήμα είναι η κρέμα ματιών μου, την οποία δεν ξεχνάω ποτέ και για κανέναν λόγο. Η αντιρυτιδική και κατά της ρύπανσης κρέμα ματιών από την Aphrodite μειώνει ρυτίδες, μαύρους κύκλους και δρα ως ασπίδα κατά της ρύπανσης. Μια μοναδική αναζωογόνηση στα μάτια μου με τα πιο εξαιρετικά, δραστικά και θρεπτικά συστατικά της φύσης. Με βιολογικό κρητικό ελαιόλαδο και γάλα γαϊδούρας θρέφει σε βάθος και ενδυναμώνει το εύθραυστο δέρμα στην περιοχή γύρω από τα μάτια έναντι των επιθέσεων του περιβάλλοντος. Ειδικό σύμπλεγμα κατά της γήρανσης με αντιοξειδωτικό έλαιο inca inchi και βλαστοκύτταρα από βαμβάκι για να βοηθήσει στην ενεργοποίηση της σύνθεσης κολλαγόνου και να μειώσει τις λεπτές γραμμές. Την χρησιμοποιώ πρωί και βραδύ με απαλές κινήσεις, έχει μεταξένια υφή και είναι ιδανική για όλους του τύπους δέρματος.

Συνεχίζεται…

Πόπη.

2 comments
0 likes
Prev post: Δύο προϊόντα καθαρισμού και ένα Lip balm άμεσης ενυδάτωσης από την Aphrodite!Next post: Η Dr.PAWPAW καλωσορίζει την Άνοιξη με δυο εκπληκτικές προσθήκες!

Comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM