Η Dr.PAWPAW καλωσορίζει την Άνοιξη με δυο εκπληκτικές προσθήκες!

Η Dr.PAWPAW καλωσορίζει την Άνοιξη με δυο εκπληκτικές προσθήκες και πραγματικά εντυπωσιάζει. Η One Beauty φυσικά μας τα παρουσιάζει με την ίδια αγάπη και την ίδια ακριβώς φιλοσοφία και εμείς τα υποδεχόμαστε όπως ακριβώς τους αξίζει.

Η Dr.PAWPAW λοιπόν εμπλουτίζει το portfolio της και παρουσιάζει μια νέα σειρά με κρέμες χεριών και ένα ακόμα balm, πιστά στην φιλοσοφία της που σίγουρα θα αγαπηθούν από τους λάτρεις του brand.

Age Renewal Hand Cream Trio…

Οι νέες κρέμες χεριών είναι εμπλουτισμένες με ένα σύμπλεγμα 98% φυσικών, βιώσιμων, με προληπτική δράση συστατικών και όπως όλα τα Dr.PAWPAW προϊόντα δεν δοκιμάζονται σε ζώα, δεν περιέχουν parabens και χημικά αρωματικά συστατικά και είναι κατάλληλες ακόμα και για αυστηρά χορτοφάγους (vegan). Η Age Renewal Hand Cream θα γίνει η νέα, αγαπημένη σου κρέμα πολλαπλών χρήσεων, καθώς ενυδατώνει, καταπραΰνει και αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος σε χέρια, αγκώνες, γόνατα και πόδια. Έρχεται σε 3 διαφορετικούς κωδικούς για να διαλέξεις αυτόν που σου ταιριάζει περισσότερο: δύο προτάσεις με συνδυασμούς από εξωτικά και φρέσκα αρώματα Cocoa & Coconut και Mango & Orange και μια παραλλαγή με διακριτικό άρωμα παπάγια για τους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος. Διατηρώντας πάντα την επιτυχημένη τριάδα ευεργετικών συστατικών της Dr.PAWPAW, κάθε κρέμα χεριών περιλαμβάνει παπάγια (φρούτα Pawpaw) για θρέψη, ελαιόλαδο για πρόσθετη ενυδάτωση και αλόη για να καταπραΰνει. Σε αυτά, η Dr.PAWPAW πρόσθεσε το φυσικά ενεργό κολλοειδές πλιγούρι βρώμης (colloidal oatmeal) για αντιγηραντική δράση, μαζί με βούτυρο καριτέ (Shea Butter) και βούτυρο κακάο (Cocoa Butter) που ενισχύουν τη θρέψη και την ενυδάτωση του δέρματος. Πολύ συμπαντικό είναι ότι όλες οι συσκευασίες μπορούν να ανακυκλωθούν πλήρως μετά τη χρήση.


Dr.PAWPAW Shimmer Balm…

Το νέο Shimmer Balm είναι εμπλουτισμένο με τη βραβευμένη συνταγή του Original Balm, η οποία αποτελείται από ένα μείγμα αποτελεσματικών συστατικών με βιώσιμη προέλευση, όπως PAWPAW (Papaya Fruit), καστορέλαιο, ελαιόλαδο και αλόη. Σε αυτό έχουν προστεθεί φιλικές προς το περιβάλλον ιριδίζουσες “πέρλες” για άμεση λάμψη στα χείλη και το δέρμα, ενώ παράλληλα θρέφει, ενυδατώνει και καταπραΰνει, όπως όλη σειρά της Dr.PAWPAW. Φυσικό κατά 97%, vegan, cruelty free και σε μέγεθος τσέπης (10ml), το Dr.PAWPAW Shimmer Balm μπορεί να εφαρμοστεί στα χείλη, στα ζυγωματικά, στο ντεκολτέ, στα πόδια και οπουδήποτε θέλεις να δώσεις λάμψη στο δέρμα σου. Ανάλογα με τη χρήση και την ποσότητα μπορείς να δημιουργήσεις μια απαλή λάμψη ή μια extra glam εμφάνιση κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Χρησιμοποίησέ το μόνο του στα χείλη ή με το αγαπημένο σου κραγιόν, εφάρμοσε στα μάτια για να δημιουργήσεις ένα λαμπερό βλέμμα και στα μάγουλα ως highlighter. Επιπλέον, το Dr.PAWPAW Shimmer Balm έχει μεγάλη διάρκεια, 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία και είναι κατάλληλο για όλους τους τόνους και τους τύπους δέρματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για κάθε πώληση του Dr.PAWPAW Shimmer Balm η εταιρεία, πάντα πιστή στη φιλοσοφία της για προσφορά στο κοινό καλό, θα διαθέτει 15p στον φιλανθρωπικό οργανισμό Teenage Cancer Trust. Επίσης, μέρος του συνόλου των εσόδων από τις ετήσιες πωλήσεις της θα διατεθούν στο Teenage Cancer Trust για υποστήριξη στην απίστευτη εργασία που αυτό προσφέρει.

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο e-shop onebeauty.gr και σε επιλεγμένα φαρμακεία. Βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Κρέμα ημέρας, κρέμα νύκτας και μια εξαιρετική κρέμα ματιών από την Aphrodite!Next post: Έξτρα δόση ομορφιάς από την Aphrodite!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM