Beessential Oils, το θαύμα της φύσης από την Apivita!

Όταν η μέλισσα με την απαράμιλλη προστατευτική ισχύ των προϊόντων της, συναντά τα αιθέρια έλαια με την αποδεδειγμένη θεραπευτική τους δράση, τότε γεννιούνται τα θαύματα της φύσης!

Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στα μελισσοκομικά προϊόντα και στα συστατικά φυσικής προέλευσης, η Apivita προχωρά σε ένα νέο επίπεδο περιποίησης της επιδερμίδας και παρουσιάζει τα νέα Beessential Oils, την πεμπτουσία της φύσης.

Είσαι μόλις 3 λεπτά μακριά από το να αλλάξεις το δέρμα σου για πάντα με τα νέα Beessential Oils, τα μοναδικά, θρεπτικά ελιξίρια από την Apivita που δρουν ως συμπλήρωμα ενδυνάμωσης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας και εξασφαλίζουν την καθημερινή δόση ομορφιάς σου.

Δύο υπέροχα θαύματα της φύσης συνδυάζουν τις προστατευτικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες της πρόπολης, με τις θεραπευτικές και τονωτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων. Δρουν σαν «Μαγνήτης» που έλκει τα ενυδατικά συστατικά της κρέμας που εφαρμόζεται μετά. Το δέρμα ενδυναμώνεται και η ενυδάτωση του διαρκεί. Τα Beessential Oils είναι κατάλληλα για όλες εκείνες τις γυναίκες που αναζητούν προϊόντα που θα τους χαρίσουν βαθιά ενυδάτωση και που θα τους προσφέρουν ένα δέρμα υγιές και γεμάτο ενέργεια, κάθε μέρα.

100% φυσικά, 100% αγνά, 100% συμπυκνωμένα, 0% νερό, 0% διαλύτες.

Η Apivita ακολουθεί τις 3 κορυφαίες τάσεις ομορφιάς: Αιθέρια έλαια, υπερτροφές, άνυδρα προϊόντα. Η φιλοσοφία στα βασικά συστατικά συνεχίζει να παραμένει ίδια με πρωταγωνίστρια την πρόπολη για αντιοξειδωτική & αντιμικροβιακή δράση και το μελισσοκέρι για θρέψη & αναγέννηση. Το μυστικό των Beessential Oils της Apivita, κρύβεται στο «φαινόμενο του μαγνήτη». Τα λιπόφιλα συστατικά της κρέμας, έλκονται από το έλαιο που έχει χρησιμοποιηθεί πριν και δρα σαν «μαγνήτης», με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η εξάτμιση της κρέμας & να διασφαλίζεται ενυδάτωση που διαρκεί.

Η σειρά των Beessential Oils περιλαμβάνει τα δύο παρακάτω, εξαιρετικα προϊόντα.

Έλαιο προσώπου ημέρας συμπλήρωμα ενδυνάμωσης & ενυδάτωσης…

Ένα αναζωογονητικό συμπλήρωμα ενέργειας που ενισχύει την ομορφιά της επιδερμίδας καθώς την προετοιμάζει για τα επόμενα βήματα της ρουτίνας. Αυτό το λεπτόρρευστο ελιξίριο προσώπου, με πρόπολη & αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση ενώ παράλληλα ενισχύει τη φυσική δύναμη της επιδερμίδας. Ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση χάρη στα φυτικά έλαια και στο σκουαλάνιο. Ενυδατώνει σε βάθος χάρη στα φυτικά έλαια και στο σκουαλάνιο. Προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή προστασία χάρη στην πρόπολη. Προσφέρει ενέργεια και ενισχύει τη φυσική λάμψη χάρη στα αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών. Πρόσθεσε 3 σταγόνες ελαίου στην παλάμη σου και ζέστανε με τα δάχτυλα σου. Τώρα πρέπει να εισπνεύσεις βαθιά και ύστερα εφάρμοσε το προϊόν στο πρόσωπο σου ακολουθώντας τις κινήσεις μασάζ που φαίνονται πιο κάτω, πριν από την κρέμα ημέρας. Αν επιθυμείς, να εφαρμόσεις και serum, χρησιμοποίησε το έλαιο μετά το serum και πριν την κρέμα. Απόφυγε την περιοχή των ματιών. Να μην χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και θηλασμού.

Balm προσώπου νύχτας συμπλήρωμα ενδυνάμωσης & θρέψης…

Το υβριδικό αυτό balm με μελισσοκέρι & αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών, μετατρέπεται από πλούσιο κερί σε πολύτιμο έλαιο κάνοντας απαλό μασάζ.  Θρέφει και αναζωογονεί την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπραΰνει την επιδερμίδα και τις αισθήσεις. Ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση χάρη στο wakapamp, το σκουαλάνιο και τα φυτικά έλαια. Θρέφει χάρη στο μελισσοκέρι. Προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή προστασία χάρη στην πρόπολη. Προσφέρει μια αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας πριν τον ύπνο χάρη στα αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών και λεβάντας. Τοποθέτησε μικρή ποσότητα στη μύτη της σπάτουλας και ζεστάνετε το προϊόν στις παλάμες σου. Τώρα πρέπει να εισπνεύσεις βαθιά και ύστερα να εφαρμόσεις το Balm σε πρόσωπο και λαιμό, με απαλές κινήσεις μασάζ, μέχρι το προϊόν να απορροφηθεί πλήρως. Απόφυγε την περιοχή των ματιών. Να μην χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. 

Η σειρά Beessential Oils διατίθεται σε φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, στο The APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6, Κολωνάκι, Αθήνα, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς και στο www.apivita.com/hellas.

Πόπη.

 

0 comments
0 likes
Prev post: Η Authentic Beauty Concept κυκλοφορεί το πρώτο Eau de Toilette για το σώμα και τα μαλλιά και είναι απλά υπέροχο!Next post: XLent Nails 6 in 1 θεραπεία για όμορφα, γερά και περιποιημένα νύχια!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM