Vinoperfect, η πλέον αποτελεσματική σειρά κατά των κηλίδων από την Caudalie!

Επιζητώντας σταθερά τη βελτίωση των συνθέσεων της Caudalie, η Mathilde Thomas και οι ομάδες της δημιούργησαν νέα προϊόντα κατά των κηλίδων ακόμα πιο αποτελεσματικά, πιο καθαρά και φυσικά.

Έτσι λοιπόν, το 2021, o κορυφαίος ορός Radiance Serum Complexion Correcting παρουσιάζεται με ανανεωμένη σύνθεση χάρη σε έναν νέο βιομιμητικό γαλακτωματοποιητή που φέρνει την επανάσταση στην clean beauty και είναι εμπνευσμένος από τη βιολογία -μιμείται την οργάνωση της δομής της επιδερμίδας κατά στρώματα. Η ομοιότητα αυτή διευκολύνει την απορρόφηση της Βινιφερίνης, βελτιστοποιώντας τη δράση της στις κηλίδες, με x3,9 μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Έτσι, προκύπτει μια πιο αποτελεσματική και καθαρή σύνθεση.

Η Βινιφερίνη είναι 62 φορές πιο αποτελεσματική από τη Βιταμίνη C, δεν προκαλεί ερεθισμούς και είναι ανεκτή και από τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Αποτελέσματα κατά των κηλίδων από το πρώτο κιόλας μπουκαλάκι (5) -63%(6) Ένταση χρωματισμού κηλίδων. Η αποτελεσματικότητά του έχει αποδειχτεί κλινικά σε 6 φαινότυπους επιδερμίδας, από τον πιο ανοιχτόχρωμο έως τον πιο σκουρόχρωμο. Η σύνθεσή του δεν προκαλεί φωτοευαισθησία και είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες. Ο ορός Vinoperfect είναι επίσης κατάλληλος για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Αποτελεσματικός σε όλους τους τύπους κηλίδων. Κηλίδες ήλιου, κηλίδες υπερμελάγχρωσης, ορμονικές κηλίδες και μέλασμα εγκυμοσύνης, κηλίδες γήρανσης και εγκατεστημένες κηλίδες.

Η σειρά Vinoperfect περιλαμβάνει..

Radiance Serum Complexion Correcting, με μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε Βινιφερίνη (1000ppm). Διορθώνει και προλαμβάνει όλους τους τύπους κηλίδων, σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Απλώνεται κάτω από το αντηλιακό και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πρωί και βράδυ.

Concentrated Brightening Glycolic Essence, είναι το πρώτο βήμα της ρουτίνας Vinoperfect. Προετοιμάζει την επιδερμίδα για τα ευεργετήματα του ορού και βελτιστοποιεί τα αποτελέσματά του στη λάμψη x 2. Πλούσιο σε γλυκολικό οξύ, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και χαρίζει φωτεινή όψη. Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ πριν τον ορό.

Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream, χάρη στη δράση του γλυκολικού οξέος και των ενζύμων παπάγιας, λειτουργεί ως ήπιο πίλινγκ για φρέσκια και φωτεινή επιδερμίδα στο πρωινό ξύπνημα. Απλώνεται το βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό.

Glycolic Peel Mask 2-σε-1, είναι πλούσια σε AHA φυσικής προέλευσης, απολεπίζει ήπια και χαρίζει ομοιόμορφη, φωτεινή  επιδερμίδα σε 10 λεπτά.

Instant Brightening Moisturizer, είναι μία ενυδατική κρέμα ημέρας που χάρη στη νιασιναμίδη σε συνδυασμό με τη Βινιφερίνη (500ppm) χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και λάμψη στη στιγμή. Χρησιμοποιείται το πρωί σε πρόσωπο και λαιμό.

Dark Spot Correcting Hand Cream, προλαμβάνει και διορθώνει την εμφάνιση των κηλίδων. Χάρη στο βούτυρο καριτέ, θρέφει και επανορθώνει χωρίς λιπαρό αποτέλεσμα.

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: H APIVITA γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας!Next post: Η λάμψη του αύριο σήμερα, με τη σειρά BC Sun Protect από την Schwarzkopf Professional!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM