Η New Hope υποδέχεται την Lepo Cosmetics και δίνει μία νέα ελπίδα στο χώρο της ομορφιάς!

Σε έναν κόσμο που σε λιγότερο από δύο χρόνια η ζωή μας άλλαξε ολοκληρωτικά. Σε έναν κόσμο που μια πανδημία έμελλε να φέρει τα πάνω κάτω και να μας στερήσει βασικές καθημερινές στιγμές με τους αγαπημένους μας. Σε έναν κόσμο που παλέψαμε πολύ για να σταθούμε όρθιοι και να βγούμε αλώβητοι από όλο αυτό, υπήρξαν άνθρωποι που δούλεψαν σκληρά για να μας προσφέρουν αγνή και προσεγμένη φροντίδα που τόσο την έχουμε ανάγκη. Η σημερινή μου καλεσμένη είναι η New Hope και είναι η εταιρία που στήθηκε στη διάρκεια της πανδημίας και ήρθε να μας διδάξει πως η ελπίδα πάντα θα μας κρατάει ζωντανούς.

Η New Hope είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την λειτουργία της το έτος 2020 δραστηριοποιούμενη στους κλάδους εμπορίας βιολογικών οργανικών καλλυντικών ειδών και ειδών καλλωπισμού.

Μετά από αρκετά χρόνια δημιουργικής έρευνας και ενασχόλησης με τα προϊόντα καλλυντικών από τα στελέχη της εταιρίας New Hope, επισκεπτόμενοι ανελλιπώς την έκθεση της CosmoProf, μια διεθνής έκθεση φυτικών βιολογικών καλλυντικών που γίνεται στην Ιταλία, όπου συμμετέχουν οι καλύτερες εταιρίες από όλο τον κόσμο, είναι σήμερα αποκλειστικοί διανομείς στην Ελλάδα, των κορυφαίων Βιολογικών Οργανικών Πιστοποιημένων καλλυντικών Lepo Cosmetics που παράγονται στην Ιταλία . 

Σε έναν κόσμο λοιπόν που η χημεία παίζει δυστυχώς πρωταγωνιστικό ρολό στη ζωή μας και τα «κακά συστατικά» υπάρχουν ακόμα σε προϊόντα ομορφιάς, σε αυτόν τον κόσμο έρχεται η New Hope να αλλάξει τα δεδομένα. Η ιταλική, βιολογική, vegan Lepo Cosmetics είναι εδώ να μας φροντίσει με απόλυτη αγνότητα.

Η επιλογή της Lepo Cosmetics λοιπόν έγινε με βάση την φιλοσοφία της εταιρίας που είναι απόλυτα ταυτόσημη με αυτή της New Hope και για αυτό τον λόγο επιλεχτήκαν ως αποκλειστικοί διανομείς στην Ελλάδα και αυτό είναι παρά πολύ σημαντικό. Επιπλέον κίνητρα που ώθησαν την New Hope στο να επιλέξει την Lepo είναι ότι οι παράγοντες που βοηθούν να αναπτύσσεται, η προσεκτική επιλογή προμηθευτών και συνεργατών που μοιράζονται το ίδιο όραμα για φυσική και βιώσιμη παραγωγή και η ομαδική συνεργασία με πανεπιστήμια και φορείς πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων για την παραγωγή ασφαλών και ελεγχόμενων καλλυντικών. Για περισσότερα από τριάντα χρόνια η Lepo Cosmetics δημιουργεί με ιδιαίτερη φροντίδα εξαιρετικά απαλές φόρμουλες καλλυντικών κατάλληλες ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, γεγονός που από μόνο του την καθιστά εξαιρετική.

Μπορείς να δεις όλα τα προϊόντα της Lepo στο www.glowngo.gr και εγώ επιστρέφω σύντομα να σου δείξω τα δικά μου αγαπημένα!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Δύο ακόμη προϊόντα που θα λατρέψεις από την Aphrodite!Next post: Πάσχα με αγάπη!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM