XLent LABBRA, για Lifting αποτέλεσμα και υπέροχα χείλη με όγκο!

Τα όμορφα, γεμάτα και χωρίς γραμμές χείλη όλες μας τα αγαπάμε γιατί προσδίδουν θηλυκότητα και αυτοπεποίθηση σε κάθε μια από εμάς. Όπως όμως γερνάει το δέρμα μας το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα χείλη μας. Η φθορά του χρόνου, το κάπνισμα η όχι σωστή φροντίδα αφήνουν τα σημάδια τους. Το προϊόν που φιλοξενώ σήμερα θα σε εντυπωσιάσει για τις απίστευτες ιδιότητες και τα εκπληκτικά του αποτελέσματα.

Το XLent LABBRA για Lifting αποτέλεσμα και υπέροχα χείλη με όγκο είναι από τα πιο περιζήτητα προϊόντα στην Ιταλία και τώρα το βρίσκεις και στην Ελλάδα αποκλειστικά στο  www.glowngo.gr.

Ένα Lip Balm για Lifting αποτέλεσμα, εμπλουτισμένο με βάση 3 διαφορετικά μοριακά βάρη υαλουρονικού οξέως που διεισδύουν στην επιδερμίδα σε διαφορετικά βάθη. Πρόκειται για μία πραγματική θεραπεία στα χείλη με εξαιρετικές ιδιότητες, θρέφει, ενυδατώνει, μειώνει ορατά την εμφάνιση λεπτών γραμμών. Αποκαθιστά την υγρασία και συμβάλλει στην παραγωγή φυσικού κολλαγόνου. Κάνει τα χείλη αμέσως πιο απαλά και πιο ενυδατωμένα και μέρα με τη μέρα, αυξάνει τον όγκο προσφέροντας υπέροχα σαρκώδη χείλη.

Κύρια συστατικά του XLent LABBRA…

Υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους: σταματά στην επιφάνεια της επιδερμίδας, δημιουργώντας μια αόρατη προστατευτική μεμβράνη που αποτρέπει το δέρμα από την απώλεια νερού και την αφυδάτωση. Υυαλουρονικό οξύ μεσαίου μοριακού βάρους: ξεπερνά το φράγμα του δέρματος και επιτρέπει στο δέρμα να ενυδατώνεται γρήγορα και άφθονα, αποκαθιστώντας τη σωστή ελαστικότητα του δέρματος. Συμβάλλει στην όγκο των χειλιών. Υυαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους: διεισδύει βαθύτερα στην επιδερμίδα και προάγει τη φυσιολογική παραγωγή κολλαγόνου, μια πρωτεΐνη που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει την πυκνότητα και τη συμπαγή του δέρματος. Shea butter: έχει μαλακτικές, αντιοξειδωτικές, καταπραϋντικές, θρεπτικές και ενυδατικές ιδιότητες, πολύ πλούσιες σε μη σαπωνοποιήσιμα που διεγείρουν τη σύνθεση του κολλαγόνου. Διατηρεί τη φυσική ελαστικότητα του δέρματος. Beeswax: αποτελούμενο από ένα μείγμα υδατοαπωθητικών λιπιδίων, ασκεί προστατευτική δράση στην κεράτινη στιβάδα, όπου μπορεί να σχηματίσει μια μεμβράνη που αποτρέπει την υπερβολική απώλεια νερού από το δέρμα. Rice wax: αυτό το κερί έχει την ιδιαιτερότητα της ρύθμισης του σμήγματος στο λιπαρό δέρμα και της ενυδάτωσης του ξηρού δέρματος. Ισχυρό αντιφλεγμονώδες και αντιοξειδωτικό. Squalene: φυτικής προέλευσης, διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας λόγω της συγγένειας του με τις λιπιδικές ουσίες που περιέχονται στο δέρμα, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της υδρολιπιδικής μεμβράνης. Εκτελεί επίσης μια πολύ σημαντική προστατευτική δράση κατά του οξειδωτικού στρες του δέρματος. Vitamin E: προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και το οξειδωτικό στρες, συμβάλλει στη διατήρηση της σωστής λειτουργίας των συνδετικών ιστών.

Μαγικo tip…

Για ενυδατική και γεμάτη δράση, άπλωσε στα χείλη και το περίγραμμα αρκετές φορές την ημέρα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο του ή ως βάση μακιγιάζ κάτω από ένα κραγιόν σου!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Moroccanoil Treatment, το Original!!Next post: Πιο λαμπερή από ποτέ με τη νέα σειρά bioten vitamin C!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM