Η Authentic Beauty Concept κυκλοφορεί το πρώτο Eau de Toilette για το σώμα και τα μαλλιά και είναι απλά υπέροχο!

Η Authentic Beauty Concept κυκλοφορεί το πρώτο Eau de Toilette για το σώμα και τα μαλλιά!

Δημιουργήθηκε ως απάντηση στον σημερινό καταναλωτή, που βιώνει τη ζωή στο τώρα. Η Authentic Beauty Concept είναι το ολιστικό, vegan brand που συνδυάζει περιποίηση και styling. Από το λανσάρισμα στις αρχές του 2019, η Authentic Beauty Concept έχει λανσαριστεί σε 26 χώρες, ενώ αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται να διατεθεί και σε άλλες αγορές παγκοσμίως, καθώς τα μέλη των κομμωτηρίων συνεχίζουν να αναπτύσσουν το κίνημα που οδηγείται από την αυθεντική ομορφιά – το #authenticbeautymovement.

Ακολουθώντας αυτή την επιτυχημένη πορεία, συνεχίζει να πηγαίνει μπροστά με αυθεντικά προϊόντα – προϊόντα με ακεραιότητα και διάθεση no-filter. Πέρισυ κυκλοφόρησαν τέσσερα συναρπαστικά καινοτόμα vegan προϊόντα (Indulging Fluid Oil, Nymph Salt Spray, Airy Texture Spray, Nude Powder Spray) και μόλις τώρα κυκλοφορεί το νέο Authentic Beauty Concept Eau de Toilette για το σώμα και τα μαλλιά.

Authentic Beauty Concept Eau de Toilette…

Το νέο Eau de Toilette αποτυπώνει το μοναδικό άρωμα που βρίσκεται τόσο στη σειρά Authentic Beauty Concept για όλους τους τύπους μαλλιών και στη σειρά Styling. Σκεφτείτε άρωμα φρεσκάδας, λευκών λουλουδιών & βιολέτας με τόνους βαμβακιού και πούδρας, που έχουν αναμιχθεί προσεκτικά για ένα διακριτικό άρωμα. Το καθαρό και φρέσκο ​​άρωμα εξισορροπεί την κομψότητα και το χαρακτήρα με ένα καθαρό, θηλυκό φινίρισμα. Το αγνό και φρέσκο άρωμα εξισορροπεί μεταξύ κομψού και καθαρού με χαρακτήρα και θηλυκό φινίρισμα. Με τη βιωσιμότητα ενσωματωμένη στην καρδιά της Authentic Beauty Concept, το νέο Eau de Toilette έρχεται σε ένα όμορφο γυάλινο μπουκάλι, κατασκευασμένο από 25% ανακυκλωμένο γυαλί. Συσκευασμένο σε κλιματικά ουδέτερο κουτί, στηρίζει τη ΜΚΟ Plastic Bank, την κοινωνική επιχείρηση που δεσμεύεται να σταματήσει το πλαστικό στους ωκεανούς μέσω ηθικών οικοσυστημάτων ανακύκλωσης σε παράκτιες κοινότητες.

Ιδανικό για το σώμα και τα μαλλιά, σχεδιασμένο για να ενισχύσει τη μοναδικότητά μας. Με νότες φρεσκάδας, λευκών λουλουδιών & βιολέτας με τόνους βαμβακιού και πούδρας. Συσκευασμένο σε μπουκάλι από 25% ανακυκλωμένο γυαλί και κλιματικά ουδέτερο κουτί. Κατοχυρωμένο από τη Vegan Society. Συμβάλλει στην υποστήριξη των καθαρών ωκεανών μέσω της Plastic Bank.

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: EcoBio Lip Perfection, ο μαγικός ορός περιποίησης χειλιών με κόκκινα φύκια και tamarind!Next post: Beessential Oils, το θαύμα της φύσης από την Apivita!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM