Vinopure, η φυσική λύση για επιδερμίδες με τάση ακμής!

Από όλα τα ζητήματα που απασχολούν την επιδερμίδα μας, η ακμή παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα ως η Νο1 ανησυχία. Και αν είναι σχεδόν αναπόφευκτη κατά τη διάρκεια της εφηβείας, η ακμή πολύ συχνά προκύπτει και ως αποτέλεσμα του τρόπου ζωής που ακολουθούμε: διαρκής χρήση μάσκας (maskne), ορμονικές διαταραχές, κακή διατροφή… Βρίσκεται στην κορυφή των δερματικών παθήσεων(1), τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες. ‘Ομως η ακμή δεν ήρθε για να μείνει. Για τη φυσική αντιμετώπιση του προβλήματος της ακμής, η Caudalie μας συστήνει τη σειρά Vinopure, η οποία έχει επανεξεταστεί, ώστε να είναι ακόμα πιο αποτελεσματική. Διαμορφωμένα με συστατικά φυσικής προέλευσης, τα προϊόντα της σειράς, βελτιώνουν ορατά την ποιότητα της επιδερμίδας με τάση ακμής, χωρίς να την επιβαρύνουν.

-63% σπυράκια από την 1η εβδομάδα. Δρα στους διασταλμένους πόρους, στα μαύρα στίγματα, βελτιώνοντας την υφή του δέρματος, χωρίς να το στεγνώνει. Το νέο must-have προϊόν για την εξάλειψη και τη θεραπεία των ατελειών.

Μια αποτελεσματική καθημερινή ρουτίνα περιποίησης για την αντιμετώπιση των ατελειών. Για εφαρμογή πρωί και βράδυ. Αυτά τα 4 προϊόντα θα γίνουν τα πλέον απαραίτητα για τις επιδερμίδες που είναι επιρρεπείς στην ακμή.

Purifying Gel Cleanser…

Το πρώτο βήμα, απαραίτητο για τη ρουτίνα ομορφιάς κατά των ατελειών. Καθαρίζει απαλά το δέρμα χωρίς να το στεγνώνει. Εφαρμόστε σε υγρή επιδερμίδα, κάνοντας μασάζ για να δημιουργήσετε έναν ελαφρύ αφρό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Purifying Toner…

Καθαρίζει και συσφίγγει τους πόρους. Μειώνει σταδιακά τις ατέλειες, τονώνοντας και ενισχύοντας τη φρεσκάδα της επιδερμίδας. Εφαρμόστε με βαμβάκι σε καθαρό δέρμα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Μην ξεπλύνετε το προϊόν.

Blemish Control Salicylic Serum…

Μειώνει τις ατέλειες και ανανεώνει την υφή της επιδερμίδας, βελτιώνοντας ορατά την ποιότητα της, ακόμα και σε τύπους επιδερμίδας με ακνεϊκή τάση. Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε το προϊόν να απορροφηθεί πριν εφαρμόσετε την κρέμα.

Moisturizing Mattifying Fluid…

Αυτή η αναζωογονητική κρέμα ελέγχει την περίσσεια ποσότητα σμήγματος και προσφέρει άμεση και διαρκή ενυδάτωση. Βοηθάει στη μείωση των ατελειών, αφήνοντας ένα ματ αποτέλεσμα. Εφαρμόστε σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, μεμονωμένα ή μετά τη χρήση του ορού.

Vinopure: μια αποτελεσματική και φυσική λύση!

Πόπη,

0 comments
0 likes
Prev post: Ο νέος Eco Friendly προορισμός μας είναι το O1concept!Next post: EcoBio Eyelift Serum, το προϊόν θαύμα για τα μάτια μας!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM