Έξτρα φροντίδα με την αγαπημένη μου Caudalie!

Και έτσι όπως η ζωή μας περνάει λίγο άχρωμη θα έλεγα εγώ μιας και όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό μας έχουν καταβάλει πολύ, κάπου εκεί έρχονται μικρές στιγμές ομορφιάς και κάνουν τη διαφορά. Αρκεί ένα γαλάκτωμα ή ένα βούτυρο σώματος να μας δώσει λίγη απόλαυση που τόσο την έχουμε ανάγκη, τα δικά μου αγαπημένα αυτήν την εποχή είναι από την λατρεμένη Caudalie και χαίρομαι που ομορφαίνουν τις μέρες μου και παράλληλα τα μοιράζομαι μαζί σου. Ακολούθησε με να τα ανακαλύψουμε μαζί!

Caudalie Vine Body Butter…

Πλούσια ενυδάτωση με το εξαιρετικά θρεπτικό φυσικό λάδι του σταφυλιού και το shea butter, που λειτουργούν σαν βάλσαμο βαθιά στο δέρμα. Το μαγικό αυτό βούτυρο δημιουργεί ένα προστατευτικό υδρολιπιδικό φιλμ με αποτέλεσμα η τραχύτητα του δέρματος να εξομαλύνεται άμεσα. Έτσι η επιδερμίδα είναι πάντα ενυδατωμένη, πιο μαλακή και πιο λεία. Έχει κρεμώδη υφή και λεπτό άρωμα, απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας μόνο ένα πέπλο σατέν στο δέρμα μας. Για όλους όσους έχουν πολύ ξηρό δέρμα ή αίσθηση τραβήγματος και θέλουν κάτι θρεπτικό, δροσιστικό & λαμπερό. Με 95% συστατικά φυτικής προέλευσης, χωρίς paraben, κατά των δοκιμών σε ζώα. Με εφαρμογή πρωί και βράδυ η αποτελεσματικότητα είναι 32% πιο ενυδατωμένη επιδερμίδα και μετά από 8 ώρες το 95% η επιδερμίδας έχει αποκατασταθεί.

Caudalie Nourishing Body Lotion…

Με πιο λεπτή υφή ιδανικό για ενυδάτωση και ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας. Ενισχυμένη με εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά, η Nourishing Body Lotion χαρίζει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί. Η επιδερμίδα ξαναβρίσκει την απαλότητα και την ελαστικότητά της. Οι Πολυφαινόλες σταφυλιού προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας και το γκίνγκο μπιλόμπα ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία. Προστατευμένη και τονωμένη, η επιδερμίδα είναι πιο σφριγηλή και φωτεινή. Η πλούσια υφή της απορροφάται πολύ γρήγορα και αφήνει στην επιδερμίδα ένα βελούδινο, διακριτικά αρωματισμένο πέπλο. Για όσες θέλουν μια θρεπτική και αντιοξειδωτική περιποίηση για το σώμα.

Και τα δυο προϊόντα μυρίζουν εξαιρετικά, δοκίμασε τα και θα με θυμηθείς!!

Πόπη. 

0 comments
0 likes
Prev post: EcoBio Eyelift Serum, το προϊόν θαύμα για τα μάτια μας!Next post: Όταν η ομορφιά συναντάει τη διασκέδαση ο Γιώργος Σαμπαριώτης και οι υπόψιν κάνουν τον δικό τους όμορφο χαμό!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM