Η Pharmasept παρουσιάζει τη νέα σειρά Balance και εμείς απλά την ερωτευθήκαμε!!

Εμπλουτισμένη με ένα ισχυρό μείγμα πρεβιοτικών που ενισχύει το μικροβίωμα,  η νέα σειρά Balance χαρίζει τέλεια ισορροπία στην επιδερμίδα.

Ένα νέο, υπέροχο λανσάρισμα φιλοξενώ σήμερα από την Pharmasept και πραγματικά αξίζει την προσοχή μας καθώς έρχεται να φροντίσει την επιδερμίδα μας με πολύ αγάπη, γνώση και εμπειρία από ένα αξιοθαύμαστο, ελληνικό brand.

Τα πάντα στη ζωή είναι θέμα ισορροπίας. Με αυτή τη φράση η Pharmasept μας συστήνει τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Balance που αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για ξηρές έως πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Το κύριο μέλημα της νέα σειράς, είναι η προστασία του δέρματος από τις εξωτερικές επιθέσεις, διατηρώντας την ισορροπία του μικροβιώματος της επιδερμίδας.

Τι είναι όμως το μικροβίωμα;

Είναι ένα σύνολο μικροοργανισμών που ζουν παντού, μέσα στο σώμα μας αλλά και πάνω στο δέρμα μας. Συνεργατικά βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα να αντιμετωπίσει τους επιβλαβείς παθογόνους μικροοργανισμούς.

Τα προϊόντα της σειράς είναι εμπλουτισμένα με τον ισχυρό πρεβιοτικό παράγοντα Biolin, στις ήδη υπάρχουσες εξειδικευμένες Pharmasept φόρμουλες, ενισχύοντας τους ευεργετικούς μικροοργανισμούς του οικοσυστήματος, χωρίς να διεγείρουν τους επιβλαβής. Ο πρεβιοτικός παράγοντας Biolin φροντίζει και ισορροπεί το οικοσύστημα των δισεκατομμυρίων μικροοργανισμών που κατοικούν στο δέρμα. Παράλληλα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα φιλικό προς το μικροβίωμα και συμβάλλει στην εξισορρόπηση του και συνεπώς στην επίτευξη και διατήρηση μιας υγιούς επιδερμίδας.

Καθώς το δέρμα αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο στο ανθρώπινο σώμα, το μικροβιώμα συνθέτει το σύνολο των μικροβίων της μικροβιακής επιφάνειάς του. Γνωρίζοντας τη σημασία του μικροβιώματος και την αξία της ισορροπίας του, για υγιής και όμορφη επιδερμίδα, η νέα σειρά Balance, αξιοποιεί τη συνεισφορά των πρεβιοτικών και προβιοτικών στην προσπάθεια διατήρησης αυτής της ισορροπίας και απαντάει στις πολλαπλές ανάγκες των ξηρών έως πολύ ξηρών και ευαίσθητων επιδερμίδων, δημιουργώντας πέντε εκπληκτικά προϊόντα που με επιστημονικά αποδεδειγμένο τρόπο, βασίζονται στη μοναδική «Τεχνολογία Εξισορρόπησης Δέρματος» της Pharmasept.

Στην συλλογή Balance θα βρεις τα ακόλουθα προϊόντα.

Balance Shower Gel…

Αφρόλουτρο καθημερινής χρήσης για πρόσωπο & σώμα, ιδανικό για την ξηρή / πολύ ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα. Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και καταπραϋντική δράση σε σώμα και πρόσωπο και προλαμβάνει την εμφάνιση δερματικών παθήσεων. Εμπλουτισμένο με ισχυρό μίγμα πρεβιοτικών που ενισχύει το μικροβίωμα. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση απ’ όλη την οικογένεια.

Balance Intim Gel…

Απαλό gel καθημερινής χρήσης για τον υγιεινό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής. Με χαμηλό pH 4.8 που συμβάλλει στην ισορροπία της περιοχής και εμπλουτισμένο με ισχυρό μίγμα πρεβιοτικών που ενισχύει το μικροβίωμα, προλαμβάνοντας την εμφάνιση μολύνσεων. Καταπραΰνει, ανακουφίζει, έχει αντισηπτική δράση και προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας. Είναι φιλικό προς τους λακτοβάκιλλους της περιοχής και ιδανικό για την περίοδο της εμμηνόπαυσης.

Balance Mild Deo RollOn…

Αποσμητικό κρεμώδους υφής για ευαίσθητες επιδερμίδες και μη ανεκτικό δέρμα. Εμπλουτισμένο με ισχυρό μίγμα πρεβιοτικών που ενισχύει το μικροβίωμα της περιοχής, προλαμβάνοντας την εμφάνιση ερεθισμών και φλεγμονωδών καταστάσεων στην ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης. Χωρίς αλουμίνιο, σιλικόνες, οινόπνευμα και ταλκ, δεν φράσσει τους πόρους, αποτελεί ιδανικό προϊόν για άτομα με τάση για κύστες και ερεθισμούς.

Balance Body Cream…

Κρέμα καθημερινής χρήσης για πρόσωπο & σώμα, ιδανική για την ξηρή / πολύ ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με ισχυρό μίγμα πρεβιοτικών που ενισχύει το μικροβίωμα, προλαμβάνοντας την εμφάνιση δερματικών προβλημάτων. Με κλινικά αποδεδειγμένη αύξηση ενυδάτωσης κατά 23% μετά από 2 εβδομάδες χρήσης, χωρίς mineral oil, PG, σιλικόνη και αλλεργιογόνα και με φυσικούς γαλακτωματοποιητές, φυσικούς ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες. Κατάλληλη για χρήση απ’ όλη την οικογένεια προς ανακούφιση της επιδερμίδας.

Balance Gentle Spray…

Απαλό spray καθημερινής χρήσης για πρόσωπο, σώμα & περιοχή ντεκολτέ σε μορφή νερού, εμπλουτισμένο με πρεβιοτικούς παράγοντες που περιέχει 98% συστατικά φυσικές προέλευσης και ανακουφίζει από κνησμό, ερεθισμούς, κοκκινίλες και αίσθηση φλόγωσης. Τέλος προσφέρει 100% διατήρηση της ισορροπίας του μικροβιώματος της επιδερμίδας. Κατάλληλο για χρήση απ’ όλη την οικογένεια και ιδανικό και για την ανακούφιση της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο.

 

H Pharmasept πιστεύει στην ισορροπία, θωρακίζει την επιδερμίδα και γίνετε σύμμαχός της, δημιουργώντας τη σειρά Balance.

Πόπη.

 

0 comments
0 likes
Prev post: TeleiesAteleies με σύμμαχο το Bio-Oil!Next post: Μόλις κατάφθασε η πρώτη Unisex σειρά περιποίησης με βιταμίνη C από την Caudalie!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM