Rivage, φύση και επιστήμη σε αρμονική συνεργασία!

Πριν λίγες μέρες γνωρίσαμε μαζί εδώ την εκπληκτική Rivage η οποία δημιουργεί φυσικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας με τα καλύτερα συστατικά από τη φύση και τη Νεκρά Θάλασσα, το μεγαλύτερο στον κόσμο φυσικό spa. Σήμερα συνεχίζουμε το μαγικό αυτό ταξίδι μπαίνοντας ακόμη πιο βαθιά σε ένα Brand που φέρνει σε απόλυτη αρμόνια τη φύση με την επιστήμη αφού αποστολή της είναι να αναδείξει ότι καλύτερο παρέχει η φύση, ώστε να μπορέσουμε να αναδείξουμε και εμείς το καλύτερο εαυτό μας.

Η Rivage λέει, φύση και επιστήμη σε αρμονική συνεργασία…

Η φύση μας δίνει τις πρώτες ύλες – τα εξαιρετικά εκχυλίσματα βοτάνων και τα σπάνια ορυκτά και μέταλλα που καταπραΰνουν, ενυδατώνουν και θεραπεύουν την επιδερμίδα σας. Η επιστήμη μας δίνει την εμπειρία να κατανοήσουμε την δύναμη των ορυκτών από τη Νεκρά Θάλασσα και των βοτάνων, ως συστατικά των προϊόντων μας. Με τον συνδυασμό φύσης και επιστήμης μπορούμε να παράγουμε φυσικά προϊόντα που προσφέρουν αξιόλογα διαχρονικά αποτελέσματα.

Η καρδιά των προϊόντων Rivage είναι τα ενεργά συστατικά μας. Κάνουμε επιλεκτική χρήση από 64 φυσικά συστατικά και τα αναμειγνύουμε προσεκτικά με τα άλατα και τη λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα για να προσφέρουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Τα ενεργά εκχυλίσματα βοτάνων που συλλέγουμε από όλο τον κόσμο προσφέρουν αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες για τις συνήθεις παθήσεις της επιδερμίδας. Τα βότανα και τα φυτικά εκχυλίσματα χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες για θεραπευτικούς λόγους και σήμερα τα συνδυάζουμε με τα μοναδικά ορυκτά από τη Νεκρά Θάλασσα.

Ορυκτά Νεκρά Θάλασσας…

Το αλάτι, η λάσπη και το νερό από τη Νεκρά Θάλασσα περιέχουν 23 στοιχεία, 12 από τα οποία δεν υπάρχουν σε καμία άλλη θάλασσα στον κόσμο. Τα μέταλλα περιλαμβάνουν μαγνήσιο, κάλιο, χλωρίδιο, βρωμίδιο, ασβέστιο, νάτριο και ιώδιο. Συνδυαστικά αυτά τα μέταλλα επιταχύνουν τον μεταβολισμό των κυττάρων, ρυθμίζουν την ισορροπία του νερού, ανακουφίζουν και θεραπεύουν τις παθήσεις της επιδερμίδας και διεγείρουν τη φυσική διαδικασία ανάπλασης. Η πιστοποιημένη με Ecocert Λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα προσφέρει στο δέρμα σας ένα μοναδικό μίγμα ορυκτών και μετάλλων το οποίο είναι παγκοσμίως γνωστό για τις θεραπευτικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες, αποτελώντας τη βάση όλων των προϊόντων της Rivage.

Όλα αυτά τα μαγικά συμβαίνουν στην Rivage και μας αρέσουν πολύ!!

Πόπη.

 

0 comments
0 likes
Prev post: Η Valmont παρουσιάζει την εξαιρετικά πολυτελή συλλογή Essence of Gold Sturgeon!Next post: Ωροσκόπιο και ομορφιά: τα beauty treatments που ταιριάζουν σε κάθε ζώδιο!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM