Η Valmont παρουσιάζει την εξαιρετικά πολυτελή συλλογή Essence of Gold Sturgeon!

Από την αρχή, η συλλογή lElixir des Glaciers έχει συνδυάσει φυσικούς πόρους και πρωτοποριακή κυτταρική τεχνολογία για να δημιουργήσει προηγμένες φόρμουλες μέσα από φυσικά εκχυλίσματα όπως μέλι από την κυψέλη, νερό της πηγής των παγετώνων και πολλά άλλα. Η νέα συλλογή Essence of Gold Sturgeon συνεχίζει να αξιοποιεί τους θησαυρούς της Μητέρας Φύσης,  με πολύτιμα συστατικά από τον θαλάσσιο κόσμο, παρέχοντας άμεσα οφέλη στο δέρμα όπως κανείς άλλος»

Sophie Guillon

 

Στην ατέρμονη αναζήτησή της για αριστεία, η Ελβετική μάρκα ομορφιάς Valmont, εισάγει την πολυτελή Essence of Gold Sturgeon, την τρίτη συλλογή στην σειρά L’ Elixir des Glaciers,  την πιο πολύτιμη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας μέχρι σήμερα. Συνεχίζοντας τη δέσμευσή της για εξαιρετική ποιότητα και πολυτέλεια, η συλλογή Essence of Gold Sturgeon γεφυρώνει τη φαντασία με τη χλιδή, φωτίζοντας το δέρμα από το «εσωτερικό προς τα έξω».

Για πρώτη φορά, η Valmont υπερβαίνει το τριπλό κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας DNA σολομού και αξιοποιεί την «τεχνογνωσία» των ειδημόνων στην εκτροφή ψαριών που επενδύουν σε μια ηθική προσέγγιση στην εκτροφή του σπάνιου οξύρρυγχου Ostera.

Παρέχοντας μια συμπυκνωμένη δόση νεότητας στο δέρμα, αυτό το πολύτιμο DNA οξύρρυγχου εμποδίζει την ελαστάση, το ένζυμο που υποβαθμίζει τη φυσική ελαστικότητα του δέρματός σας, ενώ διεγείρει την παραγωγή πρωτεογλυκάνης. Αυτό το σπάνιο DNA οξύρρυγχου, σε συνδυασμό με ένα μοναδικό σύμπλεγμα ιχνοστοιχείων (μαγνήσιο, μαγγάνιο, σελήνιο) της Valmont, κάνει την Essence of Gold Sturgeon της Valmont την πιο ισχυρή σειρά περιποίησης δέρματος μέχρι στιγμής

Το Fluide Merveilleux της συλλογής Essence of Gold Sturgeon είναι μια αναζωογονητική essence για το πρόσωπο που λειτουργεί ως προ-ορός για να ενισχύσει την εξωτερική λάμψη του δέρματος. Με τη μοναδική υφή τζελ και νερού, το Fluide Merveilleux δίνει πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία στο δέρμα και ξυπνά τη λάμψη μέσω του ειδικού συμπλόκου ιχνοστοιχείων και του DNA οξύρρυγχου. Προσθέτοντας μια νέα φόρμουλα με θεαματικά αποτελέσματα στη σειρά περιποίησης l’Elixir des Glaciers, το Fluide Merveilleux είναι το αποκορύφωμα της αντιγηραντικής περιποίησης της επιδερμίδας.

Με τη λεπτή υφή και την εξαιρετική σύνθεσή της, η Crème Merveilleuse είναι η απόλυτη αναζωογονητική κρέμα προσώπου που μεταμορφώνει την επιδερμίδα προσφέροντας παράλληλα στο δέρμα μια εκπληκτική αισθησιακή εμπειρία με την υφή και το άρωμα της. Η εθιστική συνταγή της Crème Merveilleuse με τα απαράμιλλα συστατικά είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες. Κάνει τους πόρους να φαίνονται πιο σφιχτοί και προσφέρει έναν ομοιόμορφο και φωτεινό τόνο δέρματος. Εμπλουτισμένη με το άμεσα βιολογικό διαθέσιμο (από άλατα και νερό θαλάσσης) αντιγηραντικό σύμπλεγμα ιχνοστοιχείων της Valmont και το DNA του Οξύρρυγχου, η Crème Merveilleuse είναι ιδανική για όσους αναζητούν λάμψη και βέλτιστη ενυδάτωση.

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Ο Παύλος Δρόσος, η pandrosia και το νησί του Ιπποκράτη!Next post: Rivage, φύση και επιστήμη σε αρμονική συνεργασία!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM