Τα Χριστούγεννα μοσχοβολούν Aromatics από την Papoutsanis!

Νέα σειρά περιποίησης Aromatics
με ένα πολύ επίκαιρο μήνυμα αισιοδοξίας!

Με ονομασίες εμπνευσμένες από αξίες που μας έχουν λείψει το τελευταίο διάστημα, τα ΝΕΑ Free, Love και Hope της σειράς Papoutsanis Aromatics ήρθαν για να μεταφέρουν αισιοδοξία και δύναμη μέσα από τα αξεπέραστα αρώματά τους και τη μοναδική τους σύνθεση.

Η Papoutsanis, με 150 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην παραγωγή καλλυντικών προϊόντων και προϊόντων προσωπικής φροντίδας, παρουσιάζει τη νέα Vegan σειρά προϊόντων κάτω από το brand Aromatics. Η νέα συλλογή δημιουργήθηκε για να μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης και να γίνει η στιγμή που σε ανεβάζει ψυχικά και σωματικά μέσα από υπέροχα αρώματα εμπνευσμένα από μεγάλους αρωματικούς οίκους: Aromatics Love με άρωμα Γιασεμί & Σανταλόξυλο, Aromatics Free με άρωμα Άνθη Πορτοκαλιάς & Λεβάντα και Aromatics Hope με άρωμα Περγαμόντο & Λευκό Τσάι. Με συσκευασίες που αναδεικνύουν έντονα αυτές τις αξίες και μιλούν στην καρδιά μας μέσα από εμψυχωτικούς στίχους γνωστών Ελλήνων ποιητών, η νέα σειρά, με αναζωογονητικά αφρόλουτρα και περιποιητικές κρέμες σώματος και χεριών, υπόσχεται να προσφέρει μία υπέροχη αίσθηση ευεξίας όλη μέρα.

Η σύνθεση των προϊόντων είναι 100% vegan και δρα πολυεπίπεδα χάρη στην αλόη, τα prebiotics που θρέφουν την επιδερμίδα και τη βιταμίνη Ε, γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση. Επιπλέον, τα προϊόντα της σειράς Love φέρουν την πρωτοποριακή, πατενταρισμένη αρωματική τεχνολογία Vivascentz που αποδεδειγμένα βοηθά στην προαγωγή του ευζήν. Η νέα σειρά θα έχει έντονη τηλεοπτική και digital προβολή και υποστήριξη μέσα στα καταστήματα με προωθητικές ενέργειες γνωριμίας με τους καταναλωτές.

Μέσα σε έναν κόσμο που συνεχώς  αλλάζει, η ανάγκη για ελπίδα, αγάπη και ελευθερία παραμένει σταθερή. Αναζήτησε το δικό σου Papoutsanis Aromatis και απόλαυσε την κάθε στιγμή!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Ο Ιπποκράτης & ένα θαυματουργό φυτό γέννησαν την pandrosia!Next post: Ένα Τζελ 100% βιολογικής αλόης που κανένα δεν του μοιάζει!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM