Δύο προϊόντα από την Bioderma που θα λατρέψει το λιπαρό δέρμα!

 

Σήμερα φιλοξενώ δύο υπέροχα προϊόντα από την Bioderma που σίγουρα θα κάνουν το λιπαρό δέρμα να χαμογελάει και να λάμπει από υγεία, έτσι και αλλιώς η συλλογή Sebium ξέρει πως να φροντίζει ιδανικά την ευαίσθητη επιδερμίδα. Αν λοιπόν έχεις λιπαρό δέρμα, μαύρα στίγματα, σπυράκια και ανομοιόμορφή υφή στο δέρμα σου τότε πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίσεις τα παρακάτω προϊόντα και να αποκτήσεις την επιδερμίδα που ονειρεύεσαι!

Bioderma Sebium Gel Moussant Actif…

Το Εργαστήριο της Bioderma, ειδικός στον καθαρισμό του δέρματος και φυσικά εφευρέτης του νερού micellaire πριν από 25 χρόνια, αποφάσισε να προχωρήσει ακόμη πιο πολύ, με τη νέα ιδέα του ενεργού καθαρισμού, αφιερωμένου στην ακμή. Κάτι παραπάνω από ένα απλό καθαριστικό, το Sébium Gel moussant actif φροντίζει το δέρμα χάρη στα ΑΗΑ και BHA, εξ ου και η ιδέα του ενεργού καθαρισμού. Η σύνθεση του Sébium gel moussant actif σέβεται το δέρμα με τάση ακμής και είναι αποτελεσματική ενάντια στις ατέλειες. Είναι ένα τέλειο καθαριστικό για λιπαρό με τάση ακμής δέρμα, για εφήβους και ενήλικες. Εξάλλου όλα ξεκινούν με τον καθαρισμό.

Μία σύνθεση, στα όρια μεταξύ καθαρισμού και περιποίησης της επιδερμίδας, απαλό, καθαρίζει το δέρμα χωρίς να αποδυναμώνει την επιδερμίδα, χάρη στη βιομιμητική καθαριστική βάση του που σέβεται το δερματικό φραγμό. Ενεργό, καθαρίζει επιφανειακά και σε βάθος για να μειώσει τις ατέλειες με την απαλή σαν απολέπιση δράση του. Αποσυμφορεί τους πόρους, μειώνει τις ατέλειες και σέβεται την ισορροπία του δέρματος. Ο καλύτερος συνδυασμός ανάμεσα στην κερατολυτική δράση και την καλή ανοχή. Ιδανικό για κάθε μέρα πρωί και βράδυ.

Sebium Night Peel Smoothing Concentrate… 

Το Sébium Night Peel προσφέρει την αποτελεσματικότητα ενός ήπιου peeling στο σπίτι για μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες με ατέλειες. Περιέχει 15% γλυκολικό οξύ του παρέχει τη δράση απολέπισης. Tα οξέα AHA, δηλαδή τα οξέα από φρούτα χρησιμοποιούνται συχνά από δερματολόγους στη διαδικασία του peeling, λόγω της υψηλής αποτελεσματικότητάς τους και της ανοχής τους. Έχουν επιφανειακή κερατολυτική δράση. Μειώνουν τις ατέλειες και τις ουλές ενώ αποκαθιστούν τη λάμψη προωθώντας την ανανέωση του δέρματος. Το πατενταρισμένο σύμπλεγμα Fluidactiv ρυθμίζει βιολογικά την ποιότητα του σμήγματος, με αποτέλεσμα οι πόροι να μη φράζουν, ενώ παράλληλα περιορίζονται οι ατέλειες. Η D-Panthenol προσφέρει ιδιότητες αναδόμησης και καταπράυνσης. Δίνει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Μειώνει σημάδια και ατέλειες. Αναδεικνύει τη λάμψη του δέρματος. Λειαίνει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας: απαλό αποτέλεσμα απολέπισης. Με πολύ καλή ανοχή στο δέρμα εφαρμόζεται το βράδυ, σε καθαρό και στεγνό δέρμα.

Τρόπος χρήσης…

Εφάρμοσε σε καθαρό και στεγνό, μη ερεθισμένο δέρμα, μόνο το βράδυ για περίοδο 4 βδομάδων, ξέπλυνε το πρόσωπο το πρωί. Κάνε ένα διάλειμμα ενός μήνα μεταξύ των χρήσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία πριν την δερματολογική απολέπιση πριν από μια αισθητική διαδικασία, για την προετοιμασία του δέρματος. Χρήση για 4 εβδομάδες, 4 φορές το χρόνο (όταν αλλάζει η εποχή. Το ευαίσθητο δέρμα μπορεί να βιώσει αισθήματα δυσφορίας ή ελαφρά ερυθρότητα. εάν συμβεί αυτό, εφάρμοσε λιγότερο συχνά. Απόφυγε την επαφή με τα μάτια όπως επίσης και την επανειλημμένη και παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο κατά τη χρήση. Σε περίπτωση έκθεσης στον ήλιο, χρησιμοποίησε κατάλληλη ηλιοπροστασία.

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Υπάρχει τρόπος να διώξεις την αρνητική ενέργεια από το χώρο σου; Φυσικά και υπάρχει!!Next post: 6 λόγοι για να συμπεριλάβεις μια τονωτική λοσιόν στη φροντίδα του προσώπου σου!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM