Η νέα αντιγηραντική συλλογή της Embryolisse είναι απλά εξαιρετική!!

Η Embryolisse παρουσιάζει τρία νέα, αντιγηραντικά προϊόντα και όλοι εμείς οι λάτρεις της μάρκας υποκλινόμαστε για μια ακόμη φορά στην εξαιρετική τους ποιότητα. Με φυσική σύνθεση εμπλουτισμένη με περισσότερα ευεργετικά συστατικά για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας λεία, απαλή και ελαστική.

Η ιστορία της Embryolisse ξεκινάει το 1950, όταν ένας δερματολόγος σε ένα νοσοκομείο του Παρισιού, εξειδικευμένος στις δερματικές παθήσεις, δημιουργεί το θρυλικό Lait-Crème Concentré. Από τότε μέχρι σήμερα, το συγκεκριμένο προϊόν έχει πουλήσει 15 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως. Αυτή είναι η αρχή για τη δημιουργία μιας σειράς φαρμακευτικών προϊόντων για την περιποίηση του δέρματος.

Τα νέα αντιγηραντικά προϊόντα μόλις ήρθαν και σε προσκαλώ να τα ανακαλύψουμε μαζί, ακολουθήσε με.

Embryolisse Firming-Lifting Cream…

Η Firming-Lifting Cream της Embryolisse 50ml είναι μια αποτελεσματική κρέμα προσώπου για καθημερινή περιποίηση και διαρκή διόρθωση των ρυτίδων, για πιο σφριγηλή και γεμάτη επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ φυτικής προέλευσης που γεμίζει την επιδερμίδα, και βιολογικό άνθος kangaroo που διορθώνει τις ρυτίδες και ανορθώνει την επιδερμίδα. Το περίγραμμα του προσώπου βελτιώνεται, οι λεπτές γραμμές γίνονται ελάχιστα ορατές, οι βαθύτερες ρυτίδες μειώνονται, η επιδερμίδα δείχνει νεότερη. Μεταξένια υφή με ελαφρύ λουλουδάτο άρωμα. Σύνθεση με 95% φυσικά συστατικά. Για ώριμη επιδερμίδα. Εφάρμοσε μια ποσότητα στις παλάμες των χεριών και έπειτα απαλά σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό. Κάνε ελαφριά τσιμπηματάκια για να τονώσεις την επιδερμίδα. Επικεντρώσου στην περιποίηση για τις ρυτίδες με ανοδικές κινήσεις από τη ρινοπαρειακή περιοχή μέχρι το μέτωπο.

Embryolisse Complete Serum…

Το Embryolisse Complete Serum 30ml είναι ένας ορός σύσφιξης που βοηθά στην πρόληψη των σημαδιών γήρανσης. Εμπλουτισμένος με υαλουρονικό οξύ φυτικής προέλευσης, λειτουργεί σαν “μοριακό σφουγγάρι” που συγκρατεί το νερό για γεμάτη και απαλή επιδερμίδα. Το εκχύλισμα λίτσι που περιέχει, ένα μόριο παρόμοιο με τη ρετινόλη, και το εκχύλισμα plantain, ενισχύουν τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Η κρεμώδης υφή του είναι εμπλουτισμένη με έλαιο νυχτολούλουδου, πλούσιο σε βιταμίνη F, για άνεση ελαστικότητα και απαλότητα, που διαρκεί. Σύνθεση με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. Εφάρμοσε στις παλάμες των χεριών σου πιέζοντας δύο φορές την αντλία. ‘Απλωσε σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας κάνε απαλά χτυπηματάκια από το μέτωπο προς το λαιμό, για να τονώσεις την επιδερμίδα. Κάνε μασάζ με ανοδική πορεία ξεκινώντας από τα ζυγωματικά στους κροτάφους και μετά στο μέτωπο.

Embryolisse Intense Lift eye cream…

Η κρέμα ματιών Intense Lift eye cream 15ml της Embryolisse, με βιολογικό άνθος καστανιάς και υαλουρονικό οξύ φυτικής προέλευσης, αναδομεί όλόκληρη την περιοχή των ματιών. Λειαίνει, γεμίζει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και ανορθώνει τα βλέφαρα. Έχει δράση στους μαύρους κύκλους και στις σακούλες κάτω από τα μάτια, τις ρυτίδες και τα βλέφαρα για πιο φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Σύνθεση χωρίς άρωμα, κατάλληλη για ευαίσθητη επιδερμίδα. Αποτελεί και μία καλή βάση κάτω από το μακιγιάζ. Σύνθεση με 98% φυσικά συστατικά. Εφάρμοσε απαλά στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Για ανόρθωση βλεφάρων, εφάρμοσε απαλά προς τα πάνω από την εσωτερική γωνία του ματιού έως την άκρη του φρυδιού. Για τις ρυτίδες: κάνε μασάζ σε σχήμα πυραμίδας. Για φωτεινό βλέμμα: κάνε ελαφρά χτυπηματάκια με τα δάχτυλά σου στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

Υπέροχα τα νέα από την Embryolisse για μία ακόμη φορά!!
Πόπη.
0 comments
0 likes
Prev post: Να φροντίζεις το σώμα σου όπως του αξίζει!Next post: Η νέα QUEEN BEE από την Apivita είναι εδώ, ας τη γνωρίσουμε καλύτερα!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM