Η νέα QUEEN BEE από την Apivita είναι εδώ, ας τη γνωρίσουμε καλύτερα!

Η νέα QUEEN BEE από την Apivita είναι εδώ και νομίζω είναι η ώρα να την ανακαλύψουμε μαζί. Ας βιώσουμε λοιπόν την απόλυτη βασιλική περιποίηση λαμβάνοντας τα οφέλη της πιο πολυτελούς σειράς αντιγήρανσης. Μία εξαιρετική σειρά με πατενταρισμένη τεχνολογία ελεγχόμενης αποδέσμευσης βασιλικού πολτού, που προσφέρει αποτελεσματική δράση ενάντια σε όλα τα σημάδια της γήρανσης με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Η βασιλική αυτή περιποίηση  μεταμορφώνει ορατά την επιδερμίδα σου σε μόλις 8 ημέρες. Προσφέρει την απόλυτη αντιγηραντική φροντίδα και εξασφαλίζει σταδιακή διάχυση βασιλικού πολτού υψηλής συγκέντρωσης, για ενισχυμένη αποτελεσματικότητα ενάντια σε όλα τα σημάδια της γήρανσης. Η νέα QUEEN BEE ενσωματώνει 4 φορές περισσότερο βασιλικό πολτό ενώ παράλληλα ενισχύεται από την πατενταρισμένη πρόπολη ελεγχόμενης αποδέσμευσης και το ζυμωμένο μέλι.

Μείωση ρυτίδων, πιο σφριγηλή & γεμάτη επιδερμίδα με περισσότερο όγκο, ανορθωμένο περίγραμμα προσώπου, ομοιόμορφο χρωματικό τόνο & λάμψη, βαθιά ενυδάτωση, θρέψη & αναζωογόνηση. Το απαράμιλλο άρωμα διεγείρει τις αισθήσεις και οι ανυπέρβλητες πολυτελείς υφές αγκαλιάζουν την επιδερμίδα. Παραδώσου στη νέα QUEEN BEE και απόλαυσε την απόλυτη βασιλική φροντίδα.

Η συλλογή περιλαμβάνει πέντε προϊόντα ικανά να καλύψουν τις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας. Η πεμπτουσία της κυψέλης σε μια μοναδική σειρά που συνδυάζει την αναγεννητική ισχύ του βασιλικού πολτού με τις προστατευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες της πρόπολης και του μελιού. Ας τη γνωρίσουμε!

Ορός Απόλυτης Αντιγήρανσης & Ανόρθωσης Περιγράμματος…

Πολυτελής ορός λεπτόρρευστης υφής με πατενταρισμένη τεχνολογία ελεγχόμενης αποδέσμευσης που εξασφαλίζει σταδιακή διάχυση βασιλικού πολτού υψηλής συγκέντρωσης. Μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει την πυκνότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, επανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου με Βασιλικό πολτό ελεγχόμενης αποδέσμευσης, εκχυλίσματα Anigozanthos και Edelweiss. Προλαμβάνει την εμφάνιση των πανάδων, ενώ προσφέρει λάμψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο με θαλάσσιο εκχύλισμα. Σμιλεύει και ενυδατώνει με ζυμωμένο μέλι, σκουαλάνιο, λάδι ελιάς, μελισσοκέρι και πανθενόλη. Προσφέρει άμεση αίσθηση lifting από την πρώτη κιόλας χρήση με θαλάσσιο βιοτεχνολογικό συστατικό και εκχύλισμα φρούτων Caesalpinia spinosa. Προστατεύει από την αστική ρύπανση, αποτοξινώνει και αυξάνει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας με πρόπολη ελεγχόμενης αποδέσμευσης, ζυμωμένο μέλι και έγχυμα άγριου τριαντάφυλλου.

Kρέμα Απόλυτης Αντιγήρανσης & Αναγέννησης Ελαφριάς Υφής…

Η μεταξένια κρέμα ημέρας ελαφριάς υφής με πατενταρισμένη τεχνολογία ελεγχόμενης αποδέσμευσης εξασφαλίζει σταδιακή διάχυση βασιλικού πολτού υψηλής συγκέντρωσης, Μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει την πυκνότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, επανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου με βασιλικό πολτό ελεγχόμενης αποδέσμευσης, εκχυλίσματα Anigozanthos και Edelweiss. Προλαμβάνει την εμφάνιση πανάδων, ενώ προσφέρει λάμψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα με θαλάσσιο εκχύλισμα. Σμιλεύει, ενυδατώνει και θρέφει με ζυμωμένο μέλι, σκουαλάνιο, λάδι ελιάς, μελισσοκέρι και πανθενόλη. Προστατεύει από την αστική ρύπανση, αποτοξινώνει και ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας με πρόπολη ελεγχόμενης αποδέσμευσης, ζυμωμένο μέλι, έγχυμα άγριου τριαντάφυλλου. Μετά από 8 ημέρες χρήσης, 93% είδαν μείωση ρυτίδων, 93% είδαν περισσότερη θρέψη, 90% είδαν πιο γεμάτη επιδερμίδα, 90% είδαν πιο σφριγηλή επιδερμίδα.

Kρέμα Απόλυτης Αντιγήρανσης & Αναγέννησης Πλούσιας Υφής…

Kρέμα απόλυτης αντιγήρανσης και αναγέννησης πλούσιας υφής με βασιλικό πολτό ελεγχόμενης αποδέσμευσης Η πεμπτουσία της κυψέλης σε μια μοναδική κρέμα, που συνδυάζει την αναγεννητική ισχύ του βασιλικού πολτού με τις προστατευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες της πρόπολης και του μελιού. Η βελούδινη αυτή κρέμα ημέρας με πατενταρισμένη τεχνολογία ελεγχόμενης αποδέσμευσης που εξασφαλίζει σταδιακή διάχυση βασιλικού πολτού υψηλής συγκέντρωσης. Μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει την πυκνότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, επανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου με βασιλικό πολτό ελεγχόμενης αποδέσμευσης, εκχυλίσματα Anigozanthos και Edelweiss. Προλαμβάνει την εμφάνιση πανάδων, ενώ προσφέρει λάμψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα με θαλάσσιο εκχύλισμα. Σμιλεύει και ενυδατώνει με ζυμωμένο μέλι, σκουαλάνιο, λάδι ελιάς, μελισσοκέρι και πανθενόλη. Προσφέρει εντατική θρέψη με βούτυρο καριτέ. Προστατεύει από την αστική ρύπανση, αποτοξινώνει και ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας με πρόπολη ελεγχόμενης αποδέσμευσης, ζυμωμένο μέλι, έγχυμα άγριου τριαντάφυλλου. Μετά από 4 εβδομάδες χρήσης 100% των γυναικών είδαν την επιδερμίδα τους, πιο ενυδατωμένη, με λιγότερες ρυτίδες, πιο γεμάτη, πιο σφριγηλή, πιο λαμπερή και αναζωογονημένη.

Κρέμα Νύχτας Απόλυτης Αντιγήρανσης & Εντατικής Θρέψης…

Η κρέμα νύχτας εντατικής θρέψης με δύο πατενταρισμένες τεχνολογίες ελεγχόμενης αποδέσμευσης που εξασφαλίζουν σταδιακή διάχυση βασιλικού πολτού υψηλής συγκέντρωσης & πρόπολης. Μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει την πυκνότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, επανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου με βασιλικό πολτό ελεγχόμενης αποδέσμευσης και δύο πανίσχυρα φυτικά εκχυλίσματα. Προλαμβάνει την εμφάνιση πανάδων, ενώ προσφέρει λάμψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο με θαλάσσιο εκχύλισμα. Σμιλεύει, ενυδατώνει και θρέφει με ζυμωμένο μέλι, σκουαλάνιο, λάδι ελιάς, μελισσοκέρι και πανθενόλη. Ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων μέσω ήπιας απολέπισης χαρίζοντας λεία, ομοιόμορφη επιδερμίδα με ένζυμα κολοκύθας. Προστατεύει από την αστική ρύπανση, αποτοξινώνει και αυξάνει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας με πρόπολη ελεγχόμενης αποδέσμευσης, ζυμωμένο μέλι και έγχυμα άγριου τριαντάφυλλου. Χάρη στην καινοτόμα πατενταρισμένη τεχνολογία ελεγχόμενης αποδέσμευσης, ο πανίσχυρος βασιλικός πολτός και η προστατευτική πρόπολη, προσφέρονται στην επιδερμίδα σταδιακά και ελεγχόμενα εξασφαλίζοντας ενισχυμένη αποτελεσματικότητα ενάντια σε όλα τα σημάδια της γήρανσης.  αναζωογονημένη και νεανική όψη. Μετά από 4 εβδομάδες χρήσης 100% των γυναικών είδαν την επιδερμίδα τους, πιο ενυδατωμένη με λιγότερες ρυτίδες, πιο γεμάτη, πιο λαμπερή, με περισσότερο όγκο, με βελτιωμένο χρωματικό τόνο.

Κρέμα Ματιών Απόλυτης Αντιγήρανσης & Αναζωογόνησης…

Η Apivita προσφέρει την απόλυτη φροντίδα και στην αντιγήρανση ματιών με την αξεπέραστη QUEEN BEE. Μια πλούσια κρέμα ματιών με πατενταρισμένη τεχνολογία ελεγχόμενης αποδέσμευσης που εξασφαλίζει σταδιακή διάχυση βασιλικού πολτού υψηλής συγκέντρωσης. Μειώνει τις ρυτίδες στο «πόδι της χήνας», τις σακούλες, το οίδημα και τους μαύρους κύκλους, συσφίγγει και ανορθώνει με βασιλικό πολτό ελεγχόμενης αποδέσμευσης και 2 θαλάσσια βιοτεχνολογικά ενεργά συστατικά. Ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα με ζυμωμένο μέλι, σκουαλάνιο, λάδι ελιάς, μελισσοκέρι, πανθενόλη και θαλάσσια λεβάντα. Προσφέρει λάμψη, αναζωογονεί την περιοχή των ματιών και βοηθά στη διόρθωση των ορατών σημαδιών έλλειψης ύπνου, UV, ρύπανσης και blue light με πρόπολη ελεγχόμενης αποδέσμευσης, ζυμωμένο μέλι και έγχυμα άγριου τριαντάφυλλου.

QUEEN BEE, η πεμπτουσία της κυψέλης σε μια μοναδική σειρά από την Apivita!

Πόπη.

 

0 comments
0 likes
Prev post: Η νέα αντιγηραντική συλλογή της Embryolisse είναι απλά εξαιρετική!!Next post: 3 DIY μάσκες προσώπου με βρώμη!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

AboutMe

 

Hi, I’m Popi and I’m Beauty Blogger! Welcome to my blog.. Together we are going to make new experiences, explore new beauty tricks, tips and hacks and make our life a little bit more beautiful. I am a wife, a mom to three beautiful girls and full time writer! 🖤🤍

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

LIKE US ON FACEBOOK
ME @ INSTAGRAM
Κατασκευή Σελίδων