Ένα διφασικό Cleanser από την Acamnia που θα λατρέψεις!

Η Ελληνική εταιρεία καινοτόμων παραφαρμακευτικών προϊόντων υγείας και ομορφιάς Acamnia είναι η σημερινή μου καλεσμένη και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό αφού μιλάμε για ένα πολύ καλής ποιότητας Brand με προσιτές τιμές και άριστα αποτελέσματα. Όλα τα προϊόντα της Acamnia έχουν δημιουργηθεί με τα δεδομένα παρασκευής και εγκρίσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και  Κατέχουν CPNP αριθμό. Είναι 100% φυτικά προϊόντα χωρίς Σιλικόνες-Parabens-PPG, με αρκετά από αυτά να είναι και Vegan, και πάνω από όλα Cruelty Free-no animal tested.

Η Acamnia έχει την αποκλειστικότητα για δύο καινοτόμες ουσίες την Πυκνογενόλη και το τελευταίας τεχνολογίας Υαλουρονικό 3Dplus που περιέχεται σε όλα τα προϊόντα, ακόμα και το αφροντούς, με τέλεια αναπλαστική και αντιγηραντική ιδιότητα.

Η πρώτη μου επαφή με τα προϊόντα της Acamnia ήταν με το Bi phase cleansing water-oil, ένα υπέροχο καθαριστικό προσώπου και ματιών που όχι μόνο καθαρίζει αλλά και φροντίζει ιδανικά όλους τους τύπους δέρματος. Όπως γνωρίζεις ο καθαρισμός του προσώπου είναι ένα πολύ απαραίτητο καθημερινό βήμα και δεν πρέπει για κανένα λόγο να το παραμελούμε, το cleansing water-oil θα σε βοηθήσει να μην το ξεχνάς.

Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, καθαρίζει απαλά και σε βάθος, αφαιρώντας τη βρωμιά ενώ παράλληλα αναζωογονεί το δέρμα, προσφέροντας μια υγιή λάμψη. Πλούσιο σε Aloe vera, αμυγδαλέλαιο πρωτείνη βρώμης συνδυάζει ιδανικά την ενυδάτωση με τον απαλό καθαρισμό και την τόνωση του δέρματος. Η συνήθεια πρωί-βράδυ που θα φέρει μακροχρόνια αποτελέσματα.

Μπορείς να βρεις τα προϊόντα Acamnia σε επιλεγμένα φαρμακεία και σημεία πώλησης, αλλά και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα www.acamnia.com

Πόπη.

 

0 comments
0 likes
Prev post: 10 + 10 αμπούλες από την Isdin που προστατεύουν την ημέρα και επιδιορθώνουν τη νύχτα!Next post: Ένας υπέροχος συνδυασμός προστασίας και φροντίδας από την Isdin που θα λατρέψεις!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM