Μόλις ήρθαν τα νέα σαμπουάν από την NAC – Natural Cosmetics και είμαι σίγουρη ότι θα τα λατρέψεις!!

Η σημερινή μου καλεσμένη είναι φίλη μου, αφού μας δένει κάτι δυνατό εδώ και αρκετά χρόνια. Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση καθώς απολαμβάνω ότι νέο μου προσφέρει και πάντα είναι προσεκτικά φτιαγμένο. Η NAC – Natural Cosmetics είναι το brand της καρδιάς μου και το αγαπώ λίγο παραπάνω, οι περισσότεροι από εσάς ξέρετε ότι έχουμε χτίσει μια σχέση δυνατής φιλίας και εμπιστοσύνης για αυτό και σήμερα είμαι διπλά χαρούμενη.

Η προτίμηση μου στην αγνή φροντίδα που μου προσφέρει η NAC – Natural Cosmetics είναι δεδομένη και πάντα αποτελεσματική. Τα νέα προϊόντα της έχουν έρθει και έχουν κάνει έναν μικρό χαμό αφού για μια ακόμη φορά είναι εξαιρετικά. Εγώ θα σου δείξω τα νέα προϊόντα μαλλιών που τόσο αγάπησα και θέλω να τα αγαπήσεις και εσύ το ίδιο. Δυο σαμπουάν και μια θεϊκή μάσκα μαλλιών θα κλέψουν τις εντυπώσεις για αυτό και ακολούθησε με να τα ανακαλύψεις μαζί μου!

Μάσκα Μαλλιών με Μαύρο Χαβιάρι & Κερατίνη…

Θα ξεκινήσω με τη μάσκα μαλλιών με μαύρο χαβιάρι και κερατίνη γιατί νομίζω ότι το αξίζει. Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν ιδανικό για ταλαιπωρημένα, αφυδατωμένα, θαμπά, κουρασμένα από βαφές και ισιωτικές θεραπείες μαλλιά. Προστατεύει και αναδομεί τα μαλλιά μας σε βάθος κάνοντας τα λαμπερά και ευκολοχτένιστα. Συνιστάται για όλους τους τύπους μαλλιών. Έχει σκούρο γκρι χρώμα, όπως το βλέπεις πιο κάτω και επίσης αισθησιακό και με διάρκεια άρωμα. Εφάρμοσε ομοιόμορφα σε λουσμένα και ταμποναρισμένα μαλλιά, απλώνοντας τη μάσκα κατά μήκος μέχρι τις άκρες. Άφησε το προϊόν να δράσει 3 έως 5 λεπτά. Ξέβγαλε με άφθονο νερό και θα δεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Σαμπουάν Με Μαύρο Χαβιάρι & Κερατίνη…

Συνεχίζω με το σαμπουάν με μαύρο χαβιάρι και κερατίνη της NAC καθώς ταιριάζει απόλυτα με την παραπάνω μάσκα. Είναι ιδανικό για ταλαιπωρημένα, αφυδατωμένα, θαμπά, κουρασμένα από βαφές και ισιωτικές θεραπείες μαλλιά. Μειώνει το φριζάρισμα, θρέφει, δυναμώνει και αναδομεί τα μαλλιά μας κάνοντας τα λαμπερά. Συνιστάται επίσης για όλους τους τύπους μαλλιών και εδώ έχουμε υπέροχο άρωμα. Εφάρμοσε λίγη ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά και κάνε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις ώστε να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός. Επανάλαβε ακόμα μια φορά την διαδικασία και ξέβγαλε με άφθονο νερό.

Τονωτικό Σαμπουάν Για Αδύναμα Μαλλιά Με Εκχύλισμα Σιταριού, Κερατίνη & Βιταμίνη Ε…

Το τονωτικό σαμπουάν για αδύναμα μαλλιά της  NAC είναι το αμέσως επόμενο προϊόν και επίσης αξίζει την προσοχή μας, μιας και βοηθά στην τριχόπτωση που αντιμετωπίζουν πολλοί από εμάς. Θρέφει τα μαλλιά και τις ρίζες, περιορίζει και προλαμβάνει την τριχόπτωση. Τονώνει, ενισχύει και προστατεύει χάρις των συστατικών του, εκχύλισμα Σιταριού, Κερατίνης και Βιταμίνης Ε που δίνουν στα μαλλιά νεανική και πλούσια όψη. Εφάρμοσε λίγη ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά και κάνε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις ώστε να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός. Άφησε το σαμπουάν να δράσει το λιγότερο για 5 λεπτά και ξέβγαλε. Επανάλαβε ακόμα μια φορά την διαδικασία. Ξέβγαλε με άφθονο νερό.

Τα νέα προϊόντα από την NAC – Natural Cosmetics μου προφέρουν μια άκρως απολαυστική εμπειρία!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Ένας υπέροχος συνδυασμός προστασίας και φροντίδας από την Isdin που θα λατρέψεις!Next post: Ένα μοναδικό serum με 1,5% Υαλουρονικό χαμηλού μοριακού βάρους απο τη Acamnia!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM