Αυτό το διφασικό αντηλιακό σώματος απο την Isdin θα σε ενθουσιάσει!

Ένα τελείως διαφορετικό αλλά τόσο ωραίο αντηλιακό σώματος θα γνωρίσουμε σήμερα που εμένα τουλάχιστον με μάγεψε από την πρώτη μου επαφή μαζί του. Λίγες μέρες πριν τόλμησα το πρώτο μου μπάνιο μιας και το θερμόμετρο ανεβαίνει σιγά σιγά και μας προδιαθέτει για τις πρώτες μας εξορμήσεις. Πάντα μαζί μου τα προϊόντα προστασίας είναι πολλά για να καλύψουν κάθε μου ανάγκη, το σημερινό όμως είναι αλλιώτικο μιας και πρόκειται για το HydroLotion από την συλλογή Fotoprotector της Isdin, ένα διφασικό αντηλιακό σώματος που προστατεύει και αποτοξινώνει το δέρμα.

Το HydroLotion είναι μια διφασική σύνθεση, η οποία χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει υπολείμματα. Το συστατικό CHLORELLA MARIS, χάρη στην αντιοξειδωτική του δράση, αποτοξινώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα που εκτίθεται στον ήλιο. Επίσης προσφέρει υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, με SPF 50. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, επιπλέον είναι κατάλληλο και για το ατοπικό και ευαίσθητο δέρμα. Τέλος είναι Sea Friendly, που σημαίνει ότι είναι σύνθεση με την πλειονότητα σε βιοδιασπώμενα ή/και ανόργανα συστατικά.

Η χρήση ενός αντηλιακού πλούσιο σε ενυδατικά και αντι-γηραντικά συστατικά, είναι απαραίτητη για να προλάβουμε τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Ανακινήστε έντονα για 5 δευτερόλεπτα, μέχρι το προϊόν να αναμιχθεί ομοιόμορφα πριν την εφαρμογή. Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε στεγνή επιδερμίδα, 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο, διατηρώντας μια μέγιστη απόσταση 5 εκατοστών από το δέρμα. Αφού εφαρμόσετε το προϊόν, απλώστε το ομοιόμορφα μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.  Παράδειγμα: Βεβαιωθείτε ότι έχετε ψεκάσει αρκετό προϊόν ώστε να καλύψετε ολόκληρη την περιοχή. Η εφαρμογή μη επαρκούς ποσότητας προϊόντος θα μειώσει σημαντικά την προστασία. Επαναλαμβάνετε τη χρήση κάθε 2 ώρες, καθώς και μετά από εφίδρωση, κολύμβηση ή σκούπισμα με πετσέτα.

Ένα εξαιρετικό προϊόν που αξίζει να δοκιμάσεις!

Πόπη.

 

0 comments
0 likes
Prev post: Το KARAVAKI της καρδιάς μας από την Παπουτσάνης, ανανεώθηκε και μας αρέσει πολύ!!Next post: L’adiopis, ένα μυστικό ομορφιάς από την αρχαία Ελλάδα!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM