«Come Together» Όλες μαζί μπορούμε, έτσι γίνεται το Αδύνατο…Δυνατό…

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου, το likewoman.gr και η Θάνια Ιορδανίδου, παρέα με το Estetica Hellas, τη Φρύνη Λάτου και 40 φωτεινές και αξιόλογες γυναίκες, βρέθηκαν στο Γκολφ της Γλυφάδας, για να μοιράσουν το μήνυμα του «Μαζί» και να ενώσουν μοναδικές, αλλά και διαφορετικές προσωπικότητες. Γιατί το «Come Together» ήρθε για να ενώσει. Είχα την χαρά και την τιμή να είμαι ανάμεσα σε αυτές τις υπέροχες γυναίκες που το κοινό χαρακτηριστικό που όλες έχουν είναι η αγάπη τους για τον συνάνθρωπο, για τα ζώα, για τη φύση, αλλά πάνω από όλα για την ίδια τη ζωή.

Το κοινό χαρακτηριστικό που όλες είχαν είναι η αγάπη τους για τον συνάνθρωπο, τα ζώα, τη φύση, αλλά πάνω από όλα την ίδια τη ζωή!

Η Τάνια Νικολοπούλου, η Τζένη Οικονόμου και η Φρύνη Λάτου, τρεις υπέροχες οικοδέσποινες έκαναν αυτό το ” Μαζί” να είναι τόσο όμορφο όπως όλες οι μοναδικές στο είδος τους γυναίκες που παραβρεθήκαν σε αυτή την υπέροχη εκδήλωση. Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχεται ο “επόμενος  προορισμός”. Να είσαστε έτοιμοι να επιβιβαστείτε, να ακολουθήσετε και να παραμείνετε ενωμένοι στο δικό μας «Μαζί» .

Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η ομορφιά του είναι να μοιράζεσαι τις εμπειρίες του παρέα με όμορφους  και εκλεκτούς ανθρώπους.

Οι εκλεκτές κυρίες που ενώθηκαν και φωτογραφήθηκαν από Κωνσταντίνο Γιαννάκη ήταν οι: Αθηνά Δεμέντες, Αθηνά Τρανούλη, Άννα Βλάχου, Άννα Κοντολέων, Άννα Μπέλια, Αντριάνα Δέδε, Αργυρένια Πελεκάνου, Γιώτα Ροζάνα, Γκρέυς Αντωνίου, Δήμητρα Κορομπίλη, Έλενα Βρεττού, Έλενα Παληού, Ελένη Αντωνιάδου, Εριάννα Κρόκου, Εύη Μίλη, Ευφροσύνη Πολυζώη, Θάλεια Ματίκα, Θάνια Ιορδανίδου, Ιωάννα Λαγουμίδου, Ιωάννα Λυμπεροπούλου, Κατερίνα Κοκκινάκη, Κατερίνα Μαντά, Κέλλυ Λουφάκη, Κλαίρη Βενούκα, Λίλα Κουφοπούλου, Μαρία Τσουκαλά, Ναταλία Ρίζου, Νικολέτα Ψάλτη, Όλγα Καραβερβέρη, Πόπη Στεφανή, Ρούλα Καρπουζλή, Σάντρα Βουτσά, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Σοφία Μπαναγή, Τάνια Νικολοπούλου, Τζένη Οικονόμου, Τζουλιάνα Μπούση, Τίνα Αλαμάνου, Φρύνη Λάτου και Χριστίνα Μαλλάκη.

 

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την υπέροχη εμπειρία!!

Πόπη.

Production: Likewoman.gr & Estetica Hellas

Hostesses: Tania NikolopoulouJenny Oikonomou & Frini Latou

Production managerNatalie Rizou

Photographer: Konstantinos Giannakis

Backstage videosElena Paliou

Jewelry: Thania Iordanidou Jewelry

Decoration: Nikoleta Psalti Creations

Hair: Aveda Greece

Makeup: Freddy Makeup Stage

Makeup productsCatrice Cosmetics

Drinks: #StarbucksChilledClassics

Location: Golf Prive Glyfada

0 comments
0 likes
Prev post: Το διφασικό αντηλιακό λάδι από την Isdin είναι σκέτη απόλαυση!Next post: H L’adiopis μπορεί να σου προφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα ομορφιάς!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM