Τρία υπέροχα προϊόντα που θα βοηθήσουν τα μαλλιά σου να μην “γεράσουν” ποτέ!!

Όπως γερνάει η επιδερμίδα μας και εμείς ιδανικά κάνουμε το καλύτερο για να την φροντίσουμε έτσι και τα μαλλιά μας θέλουν την δική τους περιποίηση ώστε στο πέρασμα του χρόνου αυτά να παραμείνουν όμορφα υγιή και λαμπερά. Όπως φροντίζουμε το πρόσωπο και το σώμα μας έτσι πρέπει να φροντίσουμε και τα μαλλιά μας και να τους δώσουμε όλα εκείνα τα πολύτιμα οφέλη που χρειάζονται.

Αφού λοιπόν γερνάνε και τα μαλλιά μας εγώ σήμερα σου φέρνω την καλύτερη πρόταση από την ICON, τον ειδικό στην φροντίδα και στην περιποίηση των μαλλιών. Η εκπληκτική, αντιοξειδωτική σειρά Regimedy Antioxidants ήρθε και προλαμβάνει τη γήρανση χαρίζοντας λάμψη, ελαστικότητα και ενυδάτωση που τόσο πολύ την χρειαζόμαστε όλες μας. Ακολουθήσε με να την ανακαλύψουμε μαζί.

Κάθε ένα από τα προϊόντα της ICON είναι σχεδιασμένο και φτιαγμένο έτσι ώστε η αποτελεσματικότητά του να φτάνει την τελειότητα!

Αντιοξειδωτικό σαμπουάν Fully Antioxidant Shampoo…

Πλούσιο σε ισχυρούς αντιγηραντικούς παράγοντες και αντιοξειδωτικά, προστατεύει τα μαλλιά και χαρίζει νεανική και πιο ανάλαφρη όψη και αίσθηση. Ενισχύει το σώμα των μαλλιών με αντιγηραντικά, αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά. Αυξάνει το σώμα και τη δύναμη των μαλλιών. Ενισχύει τη φόρμα. Προσθέτει όγκο, ενώ θρέφει την τρίχα. Δίνει νεανική εμφάνιση και λάμψη. Για όλους τους τύπους μαλλιών.
.

Αληθινά έξυπνο αντίδοτο που περιβάλλει κάθε στέλεχος τρίχας, εξαλείφοντας τα ανεπιθύμητα σημάδια της γήρανσης, ενώ προετοιμάζει τα μαλλιά για το επιθυμητό στυλ. Βοηθά τα ταλαιπωρημένα μαλλιά με σημάδια γήρανσης και τα αναζωογονεί πριν το styling. Επιδιορθώνει τη φθορά. Ενυδατώνει τα μαλλιά σε βάθος. Δημιουργεί μια νεανική, ενδυναμωμένη από τις βιταμίνες επιφάνεια. Προετοιμάζει τα μαλλιά για το styling. Για όλους τους τύπους μαλλιών.

Αγωγή ενυδάτωσης Transformational Infusion Hydrating Remedy…

Μεταμορφώστε θεαματικά τα μαλλιά σας με αυτήν τη μάσκα των 60 δευτερολέπτων που χαρίζει ζωντάνια και πολυδιάστατη λάμψη. Αντιστρέφει τη φθορά, ανανεώνει την υγεία και προσθέτει σώμα και λάμψη στο λεπτό. Εμπλουτίζει την καρδιά της τρίχας. Διατηρεί την υγεία των μαλλιών. Μεταμορφώνει τα μαλλιά με την υβριδική τεχνολογία του. Δημιουργεί ασπίδα προστασίας από τη φθορά.
Λίγα λόγια για την ICON!
Περιέχει οικολογικά συστατικά, χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία με εμφαση σε φυσικά συστατικά από την γη. Είναι πιστοποιημένα vegan και cruelty free. Τα προϊόντα κάθε σειράς δεν αλλάζουν το χρώμα, δεν περιέχουν paraben και θειικά άλατα ενώ είναι γεμάτα αντιοξειδωτικούς και αντιγηραντικούς παράγοντες. Οι συσκευασίες είναι από PCR (= για την παρασκευή τους χρησιμοποιούνται λιγότερη ενέργεια και ορυκτά καύσιμα και ως αποτέλεσμα προστατεύεται το περιβάλλον) Είναι ένα brand το οποίο απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε επαγγελματίες κομμωτές και ιδιοκτήτες κομμωτηρίων. Γίνεται εξειδικευμένο training στους hair stylists από beauty experts της ICON. Διεθνές brand με δίκτυο επαγγελματιών και συνεργαζόμενων studio σε όλο τον κόσμο. Έχει θεραπείες για το σπίτι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι καταναλωτές.  Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται εκτός από τα κομμωτήρια, σε διαγωνισμούς ομορφιάς, events, τηλεόραση και περιοδικά. Για την icon κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη-έτσι είναι και τα μαλλιά της, μοναδικά και χρειάζονται μοναδική περιποίηση. Για αυτό τον λόγο υπάρχουν σειρές περιποίησης με συνδυασμό προϊόντων για μπούκλες, λιπαρά μαλλιά, ξηρά κοκ αλλά και προστασίας χρώματος, καταπολέμηση της τριχόπτωσης ή της απώλειας όγκου. Στόχος είναι να γίνουν γνωστές διαφορετικές θεραπείες στο κοινό με cruelty free και vegan προϊόντα αλλά και να υπάρξει ευαισθητοποίηση στο κομμάτι της προστασίας του περιβάλλοντος Bραβεύσεις (Men’s Health, Vogue Beauty Awards 2021 etc) Featured σε έντυπο και digital τύπο όπως το VOGUE, ELLE, GLAMOUR etc) Έχει προϊόντα και σειρές θεραπειών τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες!
.
Πόπη.
0 comments
0 likes
Prev post: H L’adiopis μπορεί να σου προφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα ομορφιάς!Next post: Εσύ καθαρίζεις σωστά το πρόσωπο σου;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM