BodyLift από τη Lepo, ένα πρόγραμμα τριών βημάτων για ονειρεμένο σώμα!

Το καλοκαίρι μου ήταν γεμάτο με υφές, αρώματα και ανακαλύψεις. Είχα τη χαρά να δοκιμάσω πολλά προϊόντα ώστε να στα προτείνω στη σωστή στιγμή. Εστίασα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην αγαπημένη πλέον Lepo και στα εξαιρετικά κατά την γνώμη μου προϊόντα της.

Σήμερα θα μιλήσουμε για σώμα και θα σου πω για μια φανταστική συλλογή που αν μη τι άλλο υπόσχεται καλλίγραμμο, όμορφο και λαμπερό σώμα σε τρία μόνο βήματα. Εγώ δοκίμασα, ενθουσιάστηκα και με μεγάλη χαρά σου τα παρουσιάζω. Αρκεί ένας μήνας, τόσο πήρε σε μένα να δω τα επιθυμητά αποτελέσματα και να τα βάλω στη ρουτίνα ομορφιάς μου.

Τρεις φορές την εβδομάδα scrub, κάθε βράδυ ελαφρύ μασάζ με το ξηρό λάδι της συλλογής και κάθε πρωί την υπέρτατη κρέμα και θα δεις το σώμα σου να μεταμορφώνεται. Δέρμα απαλό, λείο, λαμπερό και σφριγηλό χωρίς πολύ κόπο, μόνο με τη σειρά BodyLift από την Lepo. Ακολουθήσε με και ανακάλυψε μαζί μου όλα τα προϊόντα της συλλογής.

Βήμα 1: Bodylift draining and smoothing body scrub…

Απολέπιση με βάση το αλάτι, με αποστραγγιστικές και καθαριστικές ιδιότητες και επτά φυσικά, θρεπτικά και τονωτικά έλαια. Λειαίνει και μαλακώνει την επιδερμίδα κάνοντάς την πιο σφιχτή, πιο λεία και πιο απαλή. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα ευνοώντας τη φυσική ανανέωση των κυττάρων, διεγείροντας τη μικροκυκλοφορία και αναζωογονώντας άμεσα το δέρμα, προετοιμάζοντάς το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να δεχτεί τη θεραπεία ανόρθωσης και σύσφιξης.

Κύρια Δραστικά Συστατικά:

ΧΛΩΡΙΟΥΧΟ ΝΑΤΡΙΟ: το χλωριούχο νάτριο είναι ένα ορυκτό που έχει διάφορες επιδράσεις στο δέρμα: Τρίψιμο, χάρη στη μηχανική δράση των κρυστάλλων του αλατιού. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και προάγει την ανανέωση των κυττάρων. Αποστράγγιση και αναδιαμόρφωση επειδή, διεισδύοντας μέσω της όσμωσης (αλατούχος όσμωση) στο δέρμα, απελευθερώνει τους ιστούς από τα περιττά υγρά και ενεργοποιεί εκ νέου τους μηχανισμούς αποβολής του λίπους. Καθαρισμός, αποβάλλει τις συσσωρευμένες ακαθαρσίες και τοξίνες από το δέρμα. Το αλάτι έχει επίσης εξομαλυντική δύναμη και βοηθά στην εξάλειψη των ακαθαρσιών και των επιφανειακών νεκρών κυττάρων, αφήνοντας το δέρμα στην καλύτερη κατάσταση για να δεχτεί θεραπείες ομορφιάς. Στα συστατικά του θα βρεις επίσης. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ: πλούσιο σε ασαπωνοποίητα συστατικά και βιταμίνες, το παρθένο ελαιόλαδο, που λαμβάνεται από την ψυχρή έκθλιψη του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου, ευνοεί όλες τις δραστηριότητες του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αφήνει το δέρμα απαλό και καλά θρεμμένο. ΕΛΑΙΟ ΜΑΥΡΗΣ ΣΤΑΦΙΔΑΣ: έχει αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές και ηρεμιστικές ιδιότητες που το καθιστούν κατάλληλο για το ευαίσθητο, λεπτό, φλεγμονώδες δέρμα και συχνά επίσης για την αντιμετώπιση αλλεργικών δερματικών φαινομένων, όπως η δερματίτιδα και η ψωρίαση, καθώς δρα ως φυσική “κορτιζόνη”. ΕΛΑΙΟ ΗΛΙΑΝΘΟΥ: το έλαιο ηλίανθου εξάγεται με ψυχρή έκθλιψη από τους σπόρους του φυτού ηλίανθος και έχει μαλακτικές και θρεπτικές ιδιότητες. ΕΛΑΙΟ ΚΑΝΝΑΒΗΣ SATIVA: το έλαιο από σπόρους κάνναβης ψυχρής έκθλιψης είναι ένα εξαιρετικό φυτικό έλαιο για καλλυντική χρήση για οποιαδήποτε θεραπεία του δέρματος και για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των δραστηριοτήτων της επιδερμίδας. Είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα οξέα και βιταμίνη Ε που του προσδίδουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. ΕΛΑΙΟ ΣΟΓΙΑΣ: μαλακτικό και προστατευτικό. MEADOWFOAM OIL (Αφρός των λιβαδιών): βελτιώνει την ενυδάτωση του δέρματος, χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση απαλότητας. Είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό. ΕΛΑΙΟ ΠΙΤΥΡΟΥ ΡΥΖΙΟΥ: έχει προστατευτικές και μαλακτικές ιδιότητες. ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε: καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Εξαιρετικό αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό.

Τρόπος χρήσης:
Εφαρμόστε σε βρεγμένο δέρμα μία ή δύο φορές την εβδομάδα, κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. περιμένετε λίγα λεπτά πριν ξεπλύνετε προσεκτικά. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Βήμα 2: Bodylift+ lifting and firming body cream…

Κρέμα ιδανική για βαθιά θρέψη της επιδερμίδας, αποκαθιστώντας τον τόνο και την ελαστικότητα. Χάρη σε ένα σύμπλεγμα θρεπτικών και αναζωογονητικών δραστικών συστατικών. Καταπολεμά την ξηρότητα και την αφυδάτωση, χαρίζοντας νέα απαλότητα, τόνο και σφριγηλότητα. Δρα αποτελεσματικά κατά της γήρανσης του δέρματος και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για περιοχές που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο χαλάρωσης όπως τα μπράτσα, η κοιλιά, οι γλουτοί και το εσωτερικό των μηρών. Εμπλουτίζεται με βούτυρο καριτέ, με εξαιρετική μαλακτική και ενυδατική δύναμη, ενώ το υαλουρονικό οξύ και τα φυσικά έλαια προσδίδουν ελαστικότητα και απαλότητα στο δέρμα. Η πλούσια και απαλή υφή του είναι κατάλληλη για παρατεταμένο μασάζ.

Κύρια Δραστικά Συστατικά:

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ: Το υαλουρονικό οξύ είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση του βαθμού ενυδάτωσης, σφριγηλότητας, πλαστικότητας και ιξώδους του δέρματος χάρη στην απορροφητική του δράση, η οποία αιχμαλωτίζει το νερό μέσα στην επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος και η μείωση των ρυτίδων. ΒΕΤΑΙΝΗ: έχει την ικανότητα να παρέχει ισχυρή ενυδάτωση του δέρματος. ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ: Πολύτιμο βούτυρο για τις μαλακτικές, καταπραϋντικές, ενυδατικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες. Αυτό που το κάνει τόσο κατάλληλο για το δέρμα είναι η υψηλή του περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα που είναι απαραίτητα για την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος. Φυσικά πλούσιο σε βιταμίνες A, E και F. ΕΛΙΑ-ΣΙΤΑΡΙ-ΣΟΓΙΑ ΜΗ ΣΑΠΟΝΟΠΟΙΗΣΙΜΑ: τα συστατικά αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση ενός επαρκούς επιπέδου επιδερμικής ενυδάτωσης για την προστασία του δέρματος με δράση φραγμού, αφού φυλακίζουν την υγρασία στο εσωτερικό και αποτρέπουν να εξατμιστεί. ΈΛΑΙΟ ΜΑΥΡΟΥ ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΟΥ: Το έλαιο φραγκοστάφυλου είναι πλούσιο σε ανθοκυανίνες και πολυφαινόλες, έχει αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση, προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος χάρη στην στυπτική του ιδιότητα λόγω της παρουσίας τανινών. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ALOE VERA: έχει μαλακτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. POLYMNIA SONCHIFOLIA ROOT JUICE: καθαρός χυμός λαχανικών με πρεβιοτική δράση. ΓΑΛΑΚΤΟΒΑΚΙΛΟΣ: βακτήρια ικανά να διεγείρουν την έκκριση αντιμικροβιακών πεπτιδίων, όπως οι βήτα defensins. Τα προβιοτικά αναγνωρίζονται πλέον για την ικανότητά τους. να διεγείρουν αυτές τις άμυνες, ως μηχανισμός αμυντικού συστήματος του ίδιου του δέρματος. ΟΛΙΓΟΣΑΚΧΑΡΙΔΕΣ ΑΛΦΑ-ΓΛΥΚΑΝΗΣ: είναι πολυμερή που αποτελούνται από υπολείμματα γλυκόζης που χαρακτηρίζονται από προβιοτική δράση.

Τρόπος χρήσης:
Εφαρμόστε καθημερινά, κατά προτίμηση το πρωί, κάνοντας κυκλικό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Βήμα 3: Bodylift+ toning and nourishing dry body oil…

Ξηρό λάδι που αποτελείται από ένα πλούσιο μείγμα φυσικών ελαίων, φυτικών εκχυλισμάτων και βιταμίνης Ε που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά όλες τις κύριες ατέλειες του δέρματος: ραγάδες, γήρανση και χαλάρωση του δέρματος, αφυδάτωση και ξηρότητα. Με βαθιά αντιοξειδωτική δράση, αποστραγγίζει τα περιττά υποδόρια υγρά και προάγει την επιδιόρθωση και την ανάπλαση του δέρματος χάρη στη μαλακτική και τονωτική του δράση. Το μείγμα φυσικών ελαίων που περιέχει δρα συνεργιστικά, για ένα μοναδικό θρεπτικό αποτέλεσμα: το έλαιο σταφυλιού έχει αντιοξειδωτική και αποστραγγιστική δράση, το έλαιο γλυκού αμυγδάλου έχει καταπραϋντικές ιδιότητες, το έλαιο φύτρων σιταριού θρέφει, ενώ η jojoba έχει ενυδατική και μαλακτική δράση. Απορροφάται γρήγορα, δεν αφήνει υπολείμματα και κάνει την επιδερμίδα τονωμένη και συμπαγή. Είναι επίσης ιδανικό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, για την πρόληψη των ραγάδων.
100ml

Κύρια Δραστικά Συστατικά:

ETHYLHEXYL STEARATE: εστέρας φυσικής προέλευσης, με μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Ελαφρύ έλαιο, μεσαίου ιξώδους και πολύ ευπροσάρμοστο, με μεταξένια και απαλή αφή, ξηρό στην αφή, απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας το δέρμα πολύ απαλό και όχι λιπαρό. ΕΛΑΙΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ: με ελαστικοποιητική και συσφικτική δράση. Κάνει το δέρμα τονωμένο και συμπαγές. Κατάλληλο επίσης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ραγάδων, ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή μετά από απότομες αλλαγές βάρους. ΕΛΑΙΟ JOJOBA: υγρό κερί που χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά. Έχει θρεπτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Κάνει το δέρμα απαλό και τονωμένο, χωρίς να το λιπαίνει υπερβολικά. ΈΛΑΙΟ ΣΤΑΦΥΛΙΟΎ: Έχει αποστραγγιστικές ιδιότητες, αποβάλλει τα περιττά υγρά και το υποδόριο λίπος, ενώ τονώνει το δέρμα. ΕΛΑΙΟ ΣΙΤΑΡΙΟΥ: Λάδι που χαρίζει ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση και την ξηρότητα. Κατάλληλο και για το λεπτό και ευαίσθητο δέρμα. ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε: αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση, ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.

Τρόπος χρήσης:
Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε το προϊόν σε υγρό δέρμα για να διευκολύνετε την απορρόφηση των δραστικών συστατικών. Εφαρμόστε καθημερινά, κατα προτίμηση το βράδυ, στα σημεία που εμφανίζουν χαλάρωση κάνοντας κυκλικό μασάζ.

Δερματολογικά και τα τρία ελεγμένα, Vegan OK, Nickel tested. Για να ενισχύσετε το αποτέλεσμα σύσφιξης, συνιστάται η συνέχιση της θεραπείας για τουλάχιστον 30 ημέρες σε συνδυασμό με την κρέμα σώματος Lifting Firming και το Body Scrub.

Πόπη.

 

0 comments
0 likes
Prev post: Ενυδάτωση στο φουλ με την εκπληκτική, ενυδατική συλλογή The pearl rejuvenating από την Ladiopis!Next post: Μόλις έφτασε το νέο άρωμα FAME του Οίκου Paco Rabanne!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM