Θέλω να σου μιλήσω! I wanna talk to you!

oktobrios
Θέλω να σου μιλήσω για κάτι ξεχωριστό! Κάτι που όλες γνωρίζουμε αλλά πολλές αγνοούμε. Για αυτό ακριβώς το κάτι θα σου μιλήσω εγώ, η Κορίνα , η Εύη και πολλές blogger ακόμα και όχι μόνο.Ο Οκτώβριος είναι ο αγαπημένος μου μήνας όπως και της Κορίνας και έχω και εγώ πολλούς λόγους που τον αγαπώ! Έχω τα γενέθλιά μου, αγαπημένα μου πρόσωπα γιορτάζουν, μου φέρνει τον χειμώνα πιο κοντά τον οποίο και λατρεύω….και πολλά πολλά ακόμα. Έλα όμως που πριν λίγα χρόνια κάποια πράγματα άλλαξαν. Γιατί; Θα σου πω. Θα σου πω την ιστορία της φίλης μου, της δικής μου φίλης, όπως ακριβώς μου την είπε και με έκανε να αλλάξω τρόπο σκέψης. Θα σου την αφηγηθώ ακριβώς: ¨Όταν είσαι παιδί δεν σκέφτεσαι δεν σε νοιάζει, λες όλα είναι καλά, αλλά μετά αλλάζεις. Κάνεις και εσύ παιδιά και λες όλα μια χαρά, όλα τέλεια. Ζεις ήρεμα με την οικογένειά σου και νομίζεις ότι έχεις ολοκληρωθεί σαν γυναίκα και έχεις ολοκληρώσει το έργο για το οποίο προοριζόσουν… Εάν όμως κάποια στιγμή ανακάλυπτες κάτι; Κάτι μικρό που σε βάζει σε σκέψεις σου δημιουργεί αμφιβολίες, και θλίψη. Τι γίνεται Πόπη αν ο γιατρός σου πει ότι είσαι στο πρώτο στάδιο του καρκίνου του μαστού; Εσύ φιλενάδα τι θα έκανες; Καταρχάς κράτα την ψυχραιμία σου. Περίμενε να βγουν τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων και τότε πράξε. Λίγες μέρες μετά μου τηλεφώνησε ο γιατρός. Μες την κακοτυχία μου ήμουν τυχερή. Μου είπε ότι όγκος ήταν καλοήθης και ότι μάλλον δεν θα έχω ποτέ ξανά πρόβλημα. Πρέπει όμως να τον αφαιρέσω και θα το κάνω γιατί θέλω να είμαι καλά, θέλω να ζήσω. Τότε βλέπεις διαφορετικά τη ζωή, μετά από τέτοια περιπέτεια σταματάς να είσαι απαισιόδοξος, βλέπεις τον κόσμο όμορφο μες στην ασχήμια του.

Και η φίλη μου το έκανε αφαίρεσε αυτό για το οποίο φοβήθηκε για την ζωή της και είναι καλά, πολύ καλά. Και εγώ χαίρομαι που είναι καλά και που την έχω κοντά μου πιο δυνατή από ποτέ. Και χαίρομαι γιατί εγώ έμαθα πολλά μετά από αυτό και θέλω να μάθεις και εσύ για αυτό σου τα λέω όλα αυτά.!!

Όλο αυτό λοιπόν μου έμαθε ότι η πρόληψη σώζει ζωές… Επίτρεψέ μου λοιπόν μετά από τέτοιο ταρακούνημα ζωής να έχω μία μικρή γνώση επάνω στο θέμα και να θέλω την μοιραστώ μαζί σου. Θέλω να το δεις και εσύ πιο σοβαρά και όχι μόνο αυτόν τον μήνα αλλά και όλο το χρόνο. Να αγαπάς το στήθος σου. Να αγαπάς να είσαι εσύ. Μην φοβηθείς αλλά μην το ξεχνάς, δώσε προτεραιότητα σε εσένα και να έχεις την πρόληψη στην άκρη του μυαλού σου. Και αν κάτι νιώσεις ή κάτι δεις, ο γιατρός σου θα είναι πάντα εκεί για σένα, όπως ήταν για τη δική μου φίλη μου και για άλλες τόσες γυναίκες. Και αν η μνήμη σου δεν είναι η καλύτερη δυνατή, κανόνισε το ετήσιο ραντεβού με το γιατρό σου τη ημέρα των γενεθλίων σου, όπως η Celine Dion, η Leona Lewis και πολλές ακόμα διάσημες σταρ του Hollywood και όχι μόνο. Η αυτοεξέταση επίσης βοηθά, μην την αγνοείς.! Δεν είναι ντροπή. Είναι πρόληψη και αγάπη για την ζωή.

kordela-660

Κάθε χρόνο όλα και περισσότερες εταιρίες και όχι μόνο είναι δίπλα στη γυναίκα για αυτό το λόγο! Μην ξεχνάς δεν είσαι μόνη και αν θες να βοηθήσεις και να συμμετέχεις ενεργά στην εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού εταιρίες όπως η Estee Lauder, η Avon και πολλές άλλες κάθε χρόνο διαθέτουν διάφορα προϊόντα για να βοηθήσουν την εκστρατεία!! Ξέρεις εσύ θα βρεις το τρόπο, δεν χρειάζεται να σου πω πολλά!

Υ.Γ.: Σε προσκαλώ λοιπόν να συμμετέχεις και εσύ, εάν είσαι blogger, δες το ως tag η όπως έκανε Κορίνα και η Εύη. γράφοντας την ιστορία σου. Αν πάλι δεν είσαι στείλε σε μία φίλη σου blogger την δική σου ιστορία για να τη δημοσιεύσει ανώνυμα, ή ακόμα μπορείς να το κάνεις Hashtag  #επιστήθια_φίλη ώστε να ενθαρρύνουμε και άλλες γυναίκες. Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να πεις αλήθειες!!

Θέλω να σου πω ευχαριστώ που διάβασες αυτό το ποστ και θέλω να το πεις  και στις δικέ σου φίλες.!

ΠΟΠΗ

3 comments
0 likes
Prev post: Panthenols…..100% Ελληνική περιποίηση ♥Next post: Lierac Prescription για το σώμα σου.!

Comments

  • eve g

    2 Οκτωβρίου, 2013 at 11:08 πμ
    Reply

    Eυχαριστώ ολόψυχα! Έστω και μια να ευαισθητοποιήσουμε για εμάς είναι μεγάλο στοίχημα. Έστω μια το βράδυ να κοιταχθεί απέναντι από τον καθρέφτη της και να […] Read MoreEυχαριστώ ολόψυχα! Έστω και μια να ευαισθητοποιήσουμε για εμάς είναι μεγάλο στοίχημα. Έστω μια το βράδυ να κοιταχθεί απέναντι από τον καθρέφτη της και να ψιλαφίσει το στήθος της! Έστω μια! Εμείς θα είμαστε περήφανες. Ο καρκίνος μας αφορά όλες! Read Less

  • Beauty My Life

    2 Οκτωβρίου, 2013 at 8:56 μμ
    Reply

    Εμείς ευχαριστούμε Εύη ♥ Όπως το είπες έστω και μια να κοιταχθεί στον καθρέπτη θα είναι μεγάλο στοίχημα, πραγματικά μας αφορά όλες μας ♥

  • Gianna

    8 Οκτωβρίου, 2013 at 6:36 πμ
    Reply

    Μακάρι να αφυπνιστούν όλες οι γυναίκες και να προσέξουν λίγο παραπάνω.!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM