Η συλλογή Λευκή Πεύκη από Korres είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι κατά την διάρκεια της εμμηνόπαυσης αλλά και μετά από αυτήν!


Εκεί περίπου στα 50 μας χρόνια (κάπου εκεί είμαι και εγώ) είναι η στιγμή που αλλάζει η ζωή των περισσότερων γυναικών. Είναι ξέρεις, αυτή η περίοδος που τα δεδομένα με το σώμα σου και την ψυχολογία σου αλλάζουν και μερικές φορές φαίνονται όλα τόσο δύσκολα και δεν ξέρεις πως να συμπεριφερθείς σε σένα. Η εμμηνόπαυση είναι μια κατάσταση που θα έρθει έτσι και αλλιώς για αυτό καλό είναι να είμαστε όλες προετοιμασμένες και να την δεχτούμε σαν κάτι φυσιολογικό που απλά θα περάσει και θα φύγει.

Υπάρχουν μικρά μυστικά που κάνουν την αυτή την περίοδο της ζωής μας λίγο πιο όμορφη και λίγο πιο χαλαρή, όπως η σειρά Λευκή Πεύκη από Korres που θα φροντίσει το πρόσωπο μας να μην χάσει την λάμψη του και την ελαστικότητα του κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης. Μια ολοκληρωμένη συλλογή ήρθε για να δώσει όλα εκείνα τα πολύτιμα οφέλη στην επιδερμίδα μας και να την φροντίσει ιδανικά ώστε να παρακινεί όμορφη και νεανική.

Η φύση είναι ασταμάτητη. Γεννιέται, μεγαλώνει, ωριμάζει και παραμένει ζωντανή με εξαιρετική δύναμη και επιμονή ξεπερνώντας τις αντιξοότητες. Ο κύκλος ζωής της σύγχρονης γυναίκας ακολουθεί την ίδια πορεία – τίποτα δεν τη σταματά. Έχει δύναμη, είναι δραστήρια, δημιουργική, και όσο ωριμάζει συνεχίζει να είναι ασταμάτητη. Ακόμα και οι αλλαγές που φέρνει στο σώμα και το δέρμα της η περίοδος της εμμηνόπαυσης, δεν τη σταματούν. Θέλει να συνεχίσει να είναι παραγωγική, ενεργή, όμορφη, με αυτοπεποίθηση. Η Korres εμπνέεται από τη δύναμη της φύσης της γυναίκας και δημιουργεί μία σειρά περιποίησης προσώπου που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση.

Η Λευκή Πεύκη βρίσκεται στην καρδιά της συλλογής. Μελετώντας τους αμυντικούς μηχανισμούς αυτού του ισχυρού δέντρου, η Korres ανακάλυψε την απάντηση της φύσης για πιο δυνατό, πιο ανθεκτικό δέρμα παρά τις ακραίες αλλαγές που φέρνει η εμμηνόπαυση στην επιδερμίδα. Με ηλικία άνω των 2.000 ετών και σε υψόμετρα μεγαλύτερα των 2.000 μέτρων, η ασταμάτητη δύναμη της Λευκής Πεύκης από την κορυφή της οροσειράς της Πίνδου, επιτρέπει στο δέντρο να ευδοκιμεί παραμένοντας διαχρονικά ενεργό, ζωντανό, δραστήριο. Αυτή τη ζωτικότητα αποκωδικοποίησε η Korres για να αναπτύξει τη σειρά περιποίησης προσώπου Λευκή Πεύκη για το δέρμα μετά την εμμηνόπαυση. Στη συλλογή θα βρεις τα παρακάτω προϊόντα.

Λευκή Πεύκη Αναπλήρωση Όγκου Ορός Προσώπου…

Κρεμώδης ορός ειδικά σχεδιασμένος για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, μειώνει την εμφάνιση βαθιών ρυτίδων βοηθά στην καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος και δρα στοχευμένα σε κηλίδες γήρανσης. Εμπλουτισμένος με MENO-REVERSE™ TECHNOLOGY – Μίγμα φυσικών πεπτιδίων από φύλλα αγκινάρας με στοχευμένη δράση αναπλήρωσης όγκου και πυκνότητας. ΛΕΥΚΗ ΠΕΥΚΗ – Παγκόσμια καινοτομία Κορρές που ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και βαθιών ρυτίδων. Ιδανικός για ξηρές, αφυδατωμένες ώριμες επιδερμίδες. 

Λευκή Πεύκη Αναπλήρωση Όγκου Κρέμα Νύχτας…

Κρέμα νύχτας ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Ενισχυμένη με τεχνολογία Meno-Reverse™ και ένα συστατικό εναλλακτικό της ρετινόλης, μειώνει την εμφάνιση των βαθιών ρυτίδων και αναπληρώνει την ενυδάτωση του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας, θρέφοντας την εύθραυστη και λεπτή επιδερμίδα. Ιδανική για μετά την εμμηνόπαυση στις ώριμες επιδερμίδες.

Λευκή Πεύκη Αναπλήρωση Όγκου Κρέμα Ημέρας…

Υπερ-ενισχυμένη κρέμα ημέρας με τεχνολογία Meno-Reverse™ και εκχύλισμα Λευκής Πεύκης που έχει στοχευμένη δράση αναπλήρωσης όγκου και πυκνότητας. Ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση και εμπλουτισμένη σε υψηλό ποσοστό (>20%) από φυσικά έλαια και βούτυρα, μειώνει την εμφάνιση βαθιών ρυτίδων και προσφέρει έντονη θρέψη για άνετη και λαμπερή επιδερμίδα. Ιδανικη για ξηρές, αφυδατωμένες ώριμες επιδερμίδες.

Λευκή Πεύκη Αναπλήρωση Όγκου Κρέμα Ημέρας…

Επιδερμίδα χωρίς ηλικία! Κρέμα ημέρας ενισχυμένη με τεχνολογία Meno-Reverse™ και εκχύλισμα Λευκής Πεύκης με στοχευμένη δράση αναπλήρωσης όγκου και πυκνότητας σε όλο το πρόσωπο. Ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, βοηθά στην καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος και επαναφέρει τη σφριγηλότητα προσφέροντας άνετη και λαμπερή επιδερμίδα. Ιδανική για κανονικές, μικτές ώριμες επιδερμίδες.

Λευκή Πεύκη Κρέμα για Μάτια + Χείλη…

Κρέμα ολοκληρωμένης φροντίδας για εξομάλυνση της όψης ρυτίδων γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και των χειλιών, ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Εμπλουτισμένη με ένα μείγμα από εκχυλίσματα λευκών λουλουδιών για λάμψη και βελτίωση της όψης πρηξίματος και μαύρων κύκλων. Η ενυδατική κρεμώδης υφή μετατρέπεται σε ξηρό λάδι κατά την εφαρμογή,  με άμεση απαλή απορρόφηση από το δέρμα, αφήνοντάς το λείο και λαμπερό. Ιδανική για θρέψη και για βαθιές Ρυτίδες

Λευκή Πεύκη Αναζοωγόνηση + Λάμψη Κρέμα Ημέρας SPF 20…

Στοχευμένη δράση σε θαμπό, ωχρό δέρμα. Μία ενυδατική κρέμα μερώμα και αντηλιακή δράση SPF20 που έχει αναπτυχθεί για να προάγει τη φυσικά υγιή, ρόδινη λάμψη στο δέρμα μετά την εμμηνόπαυση προσφέροντας παράλληλα, μια αναζωογονημένη, πιο σφριγηλή όψη. Εκτός από  την τεχνολογία Meno-Reverse™ και το εκχύλισμα φλοιού Λευκής Πεύκης, η φόρμουλα ενισχύεται περαιτέρω με το Ocean Light Complex, ένα μείγμα από εκχύλισμα κρίνου και πολυσακχαριτών θαλάσσιας προέλευσης που ξυπνά τη φυσική λάμψη και τη νεανική όψη του δέρματος. Μια ανάλαφρη, απαλή υφή που συνδυάζεται τέλεια με κάθε τόνο δέρματος. Ιδανική για ρόδινη όψη και προστασία.

White Pine Εντατική Επανόρθωση Κρέμα Χεριών

Κρέμα χεριών ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, που στοχεύει στη βελτίωση όψης του ώριμου δέρματος και τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Η βελούδινη μη λιπαρή υφή της, εμπλουτισμένη με ισχυρά συστατικά περιποίησης, αφήνει το δέρμα βαθιά ενυδατωμένο, λείο και σφριγηλό.  Εκτός από την τεχνολογία Meno-Reverse™ και το εκχύλισμα φλοιού Λευκής Πεύκης, η φόρμουλα περιέχει επίσης εκχύλισμα φυτικών βλαστοκυττάρων που βελτιώνει αποτελεσματικά σφριγηλότητα και ελαστικότητα, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την πυκνότητα του δέρματος απαλύνοντας την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης. Ιδανική για κηλίδες και θρέψη.

 

 

 

 

 

0 comments
0 likes
Prev post: Η Κασσάνδρα που έγινε φροντίδα σώματος και εντυπωσιάζει!Next post: Ας ανακαλύψουμε σήμερα μαζί την συλλογή Isdinceutics από την Isdin!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM