Μια κρέμα ματιών που τα κάνει όλα!!

Μεγαλώνοντας οι ανάγκες μας αλλάζουν και αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς, έτσι ακριβώς γίνεται και με το δέρμα μας. Το μεγαλύτερο όργανο του οργανισμού μας, γερνάει μαζί μας για αυτό και η φροντίδα του πρέπει να είναι πια στοχευμένη. 

Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με την περιοχή των ματιών μας, την ίσως πιο ευαίσθητη περιοχή όλη της επιδερμίδας μας. Από νωρίς αρχίζουν τα σημάδια του χρόνου να φαίνονται για αυτό θέλουμε – χρειαζόμαστε προϊόντα στοχευμένα και με εξειδίκευση. Μετά τα 40 οι ρυτίδες αρχίζουν να φαίνονται, οι μαύροι κύκλοι να είναι πιο έντονοι και πολλές από εμάς έχουμε σακούλες. Αναζητάμε λοιπόν μια κρέμα ματιών που να κάνει όλα τα παραπάνω, ακολούθησε με γιατί σήμερα θα σου συστήσω την καλύτερη κρέμα ματιών που είχες δοκιμάσει ποτέ, είναι η Isdinceutics K-Ox Eyes και είναι από την Isdin.

Ποια είναι η K-Ox Eyes….

H K-Ox Eyes είναι μια κρέμα για το περίγραμμα των ματιών η οποία βελτιώνει την εμφάνιση πρηξιμάτων, φωτίζει τους μαύρους κύκλους και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος. Η κεραμική κεφαλή που διαθέτει, δροσίζει και μαλάσσει την περιοχή κάτω από τα μάτια, ώστε να βελτιώσει την μικρο-κυκλοφορία χαρίζοντας ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα. Ορατά αποτελέσματα μετά από 28 ημέρες εφαρμογής, όπου εκεί μπορείς να καταλάβεις την διάφορα.

Τι μας προσφέρει…

Συμβάλλει στη μείωση πρηξιμάτων και μαύρων κύκλων, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και το πόδι της χήνας. Χαρίζει σφριγηλή όψη η οποία αναζωογονεί ορατά την περιοχή γύρω από τα μάτια. Προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο ενώ αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος.

Πως την χρησιμοποιούμε…

Απλώστε μία μικρή ποσότητα σε μέγεθος κόκκου ρυζιού στην άκρη του δακτύλου σας και εφαρμόστε στην περιοχή του περιγράμματος των ματιών. Έπειτα, χρησιμοποιήστε το απλικατέρ με την κεραμική κεφαλή και κάνετε μασάζ ώστε να απλώσετε την κρέμα. Ολοκληρώστε κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις με τα ακροδάχτυλά σας, μέχρι το προϊόν να απορροφηθεί πλήρως.

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: 5 μάσκες προσώπου με κολοκύθα για το απόλυτο beauty pampering!Next post: Ένα δίδυμο φροντίδας για το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει από την Isdin!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM