Μόλις ήρθε το Νέο Revitalift Clinical Vitamin C serum με 12% περιεκτικότητα σε καθαρή βιταμίνη C από την L’Oréal Paris!

 

Προσπαθείτε να βρείτε λύση για να καταπολεμήσετε την θαμπή επιδερμίδα, τους ορατούς πόρους και τις πρώτες λεπτές γραμμές που κάνουν την εμφάνισή τους; Ανακαλύψτε τον νέο πιστοποιημένο ορό Revitalift Clinical με 12% περιεκτικότητα σε καθαρή βιταμίνη C + Βιταμίνη Ε + Σαλικυλικό οξύ, εμπλουτισμένο με μια καθαρή και σταθερή μορφή βιταμίνης C σε υψηλή περιεκτικότητα, ανάλογη με αυτή που συναντούμε στα δερματολογικά ιατρεία από την L’Oréal Paris!

Μετά τον πρώτο μήνα χρήσης, η επιδερμίδα είναι 2 φορές πιο λαμπερή και μετά από 2 μήνες οι πόροι είναι 2 φορές λιγότερο ορατοί.

 

Σήμερα, οι γυναίκες ξεκινούν την εφαρμογή αντιγηραντικών skincare προϊόντων από τα 26 τους. Η γενιά των skintellectual Millenials όπως ονομάζεται, παίρνει στα σοβαρά την ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της και είναι ιδιαίτερα απαιτητική ως προς τα συστατικά που επιλέγει.

Που οφείλονται όμως τα πρόωρα σημάδια αντιγήρανσης; Οι εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες συμβάλλουν εξίσου σε αυτό:

Ο αντίκτυπος του οξειδωτικού στρες που προκαλείται από τις UV ακτίνες και επιδεινώνεται από τους γρήγορους ρυθμούς ζωής, προκαλεί τροποποιήσεις στην φυσική λειτουργία της επιδερμίδας. Η ρύπανση εντείνει τις επιπτώσεις της βλάβης από την υπεριώδη ακτινοβολία. Επίσης επηρεάζει τον τόνο της επιδερμίδας και την υπερβολική παραγωγή σμήγματος, που οδηγεί σε ανομοιόμορφη υφή και πιο ορατούς πόρους. Η βιολογική επιβράδυνση του κύκλου ζωής των επιδερμικών κυττάρων που έρχεται με την ηλικία, επηρεάζει την ποιότητα του επιδερμικού φραγμού. Τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας συσσωρεύονται, δημιουργώντας μια ανομοιόμορφη και θαμπή επιδερμίδα και μια τραχιά και ξηρή υφή στο δέρμα, που προκαλεί την εμφάνιση των πρώτων λεπτών γραμμών.

Περιεκτικότητα 12% σε Καθαρή Βιταμίνη C: Πρόληψη & διόρθωση για την αντιγήρανση!

Μετά από 5 χρόνια επιστημονικής έρευνας και περισσότερες από 200 δοκιμασμένες συνθέσεις,  η L’Oréal Paris μας συστήνει στο νέο και εγκεκριμένο από δερματολόγους ορό Revitalift Clinical Βιταμίνης C + Βιταμίνη E + Σαλικυλικό οξύ. Η σύνθεση του προϊόντος περιέχει υψηλή περιεκτικότητα καθαρής βιταμίνης C και ενισχύεται με βιταμίνη Ε και σαλικυλικό οξύ για μέγιστο αποτέλεσμα. Αυτός ο αποκλειστικός συνδυασμός ενεργών συστατικών έχει επιλεχθεί για να αποτρέπει και να διορθώνει τη θαμπή επιδερμίδα, την ανομοιομορφία στον τόνο της, να λειαίνει την υφή της επιδερμίδας, των πόρων και των λεπτών γραμμών.

12% καθαρή βιταμίνη C: Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και συχνά προτεινόμενο συστατικό από δερματολόγους. Η L’Oréal Paris έχει δημιουργήσει μια σύνθεση υψηλής περιεκτικότητας σε καθαρή βιταμίνη C η οποία διορθώνει ανομοιομορφίες στον τόνο της επιδερμίδας και τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Βιταμίνη Ε: Το ενεργό συστατικό δρα συνδυαστικά με την βιταμίνη C και ενισχύει τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες. Καθώς τα επίπεδά της βιταμίνης Ε επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες, είναι σημαντικό να αναπληρώνεται. Σαλικυλικό οξύ: Βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια της επιδερμίδας απομακρύνοντας τους πρωτεϊνικούς δεσμούς που τα συνδέουν. Επίσης έχει καθαριστικές ιδιότητες. Έχει επιλεχθεί για να βοηθά στην ελάττωση των πόρων της επιδερμίδας και να την απαλύνει.

Χρήση…

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ 2-3 σταγόνες σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Το επόμενο πρωί, εφαρμόστε κρέμα με αντηλιακή προστασία με τουλάχιστον SPF20. Με την πρώτη χρήση, το χρώμα του ορού μπορεί να είναι ανοιχτό κίτρινο. Κατά την διάρκεια της χρήσης, η σύνθεση μπορεί να αλλάξει χρώμα, εξαιτίας της οξείδωσης, το οποίο όμως δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος!

 

 

0 comments
0 likes
Prev post: 100 ατάκες. 100 ιστορίες. 1 βιβλίο.Next post: Rêve de thé, η αύρα του πράσινου τσαγιού σε μια εκπληκτική συλλογή από την NUXE!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *