Το Smooth Silk Hair Oil Treatment από την Scandalbeauty είναι ένα μεγάλο θαύμα σε μικρό μπουκάλι!!


Λατρεύω τη δουλειά μου και ένας από τους λόγους είναι ότι έχω την ευκαιρία να δοκιμάζω νέα λανσαρίσματα και ύστερα να σας μεταφέρω την γνώμη μου. Είναι σκέτη μαγεία, απόλαυση θα το έλεγα να έχω στα χέρια μου ό,τι νέο κυκλοφορεί και να μπορώ να το επεξεργάζομαι ώστε να έχω ολοκληρωμένη άποψη για να καλύψω ύστερα τις δικές σας ανάγκες.

Υπάρχουν φορές που πραγματικά συγκινούμε όταν λαμβάνω κάτι ξεχωριστό και μπορώ να το απολαύσω σχεδόν πριν ακόμα κυκλοφορήσει. Κάπως έτσι έγινε και πριν λίγες μέρες όταν παρέλαβα το Smooth Silk Hair Oil Treatment Με Argan Oil Και Moringa Oil από την Scandalbeauty. Δεν έχασα καθόλου χρόνο μιας και όλοι ξέρετε πόσο αγαπώ τα προϊόντα για την φροντίδα των μαλλιών. 

Ένα διαφορετικό λάδι από όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα, εγώ το ονόμασα «Μεγάλο θαύμα σε μικρό μπουκάλι» Πίστεψε με, μόνο έτσι θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω μιας και τα οφέλη του είναι πάρα πολλά με άμεσα και ορατά αποτελέσματα!

Τι είναι το Smooth Silk Hair Oil Treatment…

Είναι ένα υπέροχο λάδι μαλλιών με έλαιο Argan & Moringa ειδικά σχεδιασμένο για να αναζωογονεί και να ενυδατώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά προσφέροντας απίστευτη λάμψη και κίνηση. Αυτό το μοναδικό μείγμα λαδιών χρησιμεύει επίσης ως φυσικός προστατευτικός παράγοντας έναντι ζημιών λόγω χρήσης θερμικού styling και ηλιακών ακτινών UV. Με δύο πολύ ευγενικά συστατικά, το Argan Oil το οποίο προέρχεται από τους καρπούς του δέντρου Argan, είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και Moringa Oil ένα έλαιο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, γνωστό για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες.  Πλούσια σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για τη φροντίδα των ταλαιπωρημένων μαλλιών, αλλά και για όλες εμάς που θέλουμε όμορφα περιποιημένα μαλλιά ανά πάσα στιγμή.

Τι διαφορετικό μας προσφέρει…

Ενυδατώνει, θρέφει, αναζωογονεί και χαρίζει απίστευτη λάμψη στα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει. Λειαίνει αποτελεσματικά, χαρίζοντας κίνηση και ευκολία στο styling, ενώ καταπολεμά το φριζάρισμα. Προστατεύει από ζημιές θερμότητας από συσκευές styling, καθώς και από την υπεριώδη ακτινοβολία. Με ελαφριά σύνθεση που απορροφάται γρήγορα, πολύ απολαυστικό άρωμα και είναι ιδανικό για αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Το χρησιμοποιούμε σε νωπά ή στεγνά μαλλιά, μια μικρή ποσότητα και απλώνουμε ομοιόμορφα.

Ένα εξαιρετικό προϊόν, με απίθανο αποτέλεσμα!

Πόπη.

 

 

0 comments
0 likes
Prev post: Το Cleansing Salt Scalp Scrub από την Scandal Beauty είναι ένα νέο μαγικό προϊόν που ήρθε για να μείνει!Next post: Αυτή την τριάδα αντηλιακών θα τη λατρέψεις!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *