Ένα micellar που προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεσαι!

Όλοι επιθυμούμε τα προϊόντα φροντίδας του δέρματός μας να προσφέρουν πολλά περισσότερα. Ταυτόχρονα, επιδιώκουμε την απλότητα στην καθημερινή μας ζωή, στη ρουτίνα μας, ακόμη και στα συστατικά φροντίδας του δέρματός μας. Θέλουμε ένα  πρώτο στάδιο καθαρισμού που θα αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ, το αντιηλιακό και τους ρύπους – όλα αυτά, ενώ θα θρέφει το δέρμα μας, αντί να το αποδυναμώνει.

Το ΝΕΟ Micellar Prebiotic PreCleanse από την Dermalogica απομακρύνει το μακιγιάζ και τους ρύπους με απαλά μικύλλια και θρέφει ιδανικά το δέρμα με πρεβιοτικά

Τα προϊόντα ντεμακιγιάζ με μικύλλια κάνουν εξαιρετική δουλειά, προκειμένου να το επιτύχουν αυτό: λειτουργούν σαν μαγνήτης, απομακρύνοντας απαλά, αλλά αποτελεσματικά τους ρύπους και το μακιγιάζ από την επιφάνεια του δέρματος. Η Dermalogica συνυφασμένη με την δημιουργία του διπλού καθαρισμού μας παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά τη νέα φόρμουλα Micellar Prebiotic PreCleanse. Η καινοτόμος αυτή φόρμουλα περνά το πρώτο βήμα του διπλού καθαρισμού σε ακόμη καλύτερο επίπεδο, καθώς προσελκύει και διαλυτοποιεί το μακιγιάζ και τους ρύπους με απαλά Μικύλλια (κολλοειδή σωματίδια με υδρόφοβο και υδρόφιλο άκρο), αναπληρώνει με πρεβιοτικά που εξισορροπούν το μικροβίωμα και προετοιμάζει το δέρμα για το δεύτερο βήμα καθαρισμού.

Η καινοτόμος φόρμουλα Micellar Prebiotic PreCleanse συνδυάζει τη δύναμη της τεχνολογίας των μικυλλίων με ένα μοναδικό πρεβιοτικό μείγμα που ενισχύει τον δερματικό μανδύα, μαζί με το γάλα βρώμης, παρέχοντας διαρκή οφέλη, ώστε το δέρμα να παραμένει απαλό και να έχει την αναπλήρωση που χρειάζεται μετά το στάδιο του πρώτου καθαρισμού.

Δραστικά συστατικά…

Το Βούτυρο Μουρουμούρου (Murumuru Butter) με τις καθαριστικές ιδιότητες προσελκύει και διαλυτοποιεί τους ρύπους. Γάλα Βρώμης (Oatmilk) με θρεπτικά λιπίδια που λιώνουν απαλά μέσα στο δέρμα. Ένα Πρεβιοτικό Μείγμα (Prebiotic Blend), που εξισορροπεί το μικροβίωμα του δέρματος και ενισχύει την ικανότητά του να συγκρατεί την υγρασία. Καταπραϋντικό Έλαιο από τον Πυρήνα Βερίκοκου (Apricot Kernel Oil), που παρέχει αντιοξειδωτικά οφέλη. Πλούσια σε αμινοξέα Πρωτεΐνη Βαμβακόσπορου (Cotton Seed Protein), που θρέφει και ενισχύει το μανδύα του δέρματος, ακόμη και όταν ξεπλυθεί.

 Τρόπος χρήσης…

Με στεγνά χέρια, κάνετε κινήσεις καθαρισμού σε στεγνό πρόσωπο και μάτια, προκειμένου να διαλυθεί το μακιγιάζ και οι ρύποι. Στη συνέχεια, βρέχετε τα χέρια και συνεχίζετε τις κινήσεις καθαρισμού, μέχρις ότου δημιουργηθεί ένα ελαφρύ γαλάκτωμα. Τέλος, ξεπλένετε με νερό. Η φόρμουλα Micellar Prebiotic PreCleanse διατίθεται σε συσκευασία των 150 ml. Θα τη βρείτε μόνο στα εξουσιοδοτημένα κέντρα Dermalogica.

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Λάμψη, summer vibes και ομορφιά σε μια αξέχαστη βραδιά παρέα με τα Sephora!Next post: Μπορεί η ζάχαρη ως Scrub να κάνει θαύματα στα μαλλιά μας;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *