HYDRAGENIST – η νέα ενυδατική σειρά από την Lierac είναι εδώ και εντυπωσιάζει!

Πριν λίγες μέρες στο κάλεσμα της Lierac είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε από κοντά τη νέα ενυδατική σειρά HYDRAGENIST, μια απίθανη συλλογή που συνδυάζει τη φρεσκάδα με την άνεση. Τέσσερα υπέροχα προϊόντα περιποίησης με ανάλαφρες υφές, που γίνονται ένα με την επιδερμίδα για να τη γεμίσουν σε βάθος με ενυδάτωση και λάμψη.

Η HYDRAGENIST αποτελεί το αποτέλεσμα ερευνών των εργαστηρίων Lierac πάνω στους μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Με σύνθεση από 96% με συστατικά φυσικής προέλευσης, η νέα συλλογή γίνεται ένα με το δέρμα προσφέροντας εντατική ενυδάτωση και άμεσο αίσθημα άνεσης. Δρα αποτελεσματικά στους βασικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης: δεσμεύει το νερό, βοηθάει στην κυκλοφορία του ανάμεσα στα κύτταρα και περιορίζει την εξάτμισή του.

Το μυστικό αποκαλύφθηκε και ποιο είναι το μυστικό της ανανεωμένης Hydragenist;

Περιέχει Υαλουρονικό οξύ 100% φυσικής προέλευσης, αποτέλεσμα ζύμωσης σιταριού, διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα χάρη στην ισχυρή υγροσκοπική του δύναμη, επαναπυκνώνει την επιδερμίδα και λειαίνει τις γραμμές αφυδάτωσης, Επίσης περιέχει ένα ενυδατικό ένζυμο φυσικής προέλευσης, αποτέλεσμα ζύμωσης ενός ακραιόφιλου πλαγκτού, αυτό το ένζυμο είναι μία πραγματική πηγή φυσικής ενυδάτωσης για την επιδερμίδα. Δρα αποτελεσματικά στους βασικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης: δεσμεύει το νερό, βοηθάει στην κυκλοφορία του ανάμεσα στα κύτταρα και περιορίζει την εξάτμισή του. Ας γνωρίσουμε μαζί την ολοκληρωμένη συλλογή.

Crème Ενυδάτωσης και Λάμψης…

Με σύνθεση από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, Η Crème Ενυδάτωσης και Λάμψης γίνεται ένα με την επιδερμίδα προσφέροντας εντατική ενυδάτωση και άμεσο αίσθημα άνεσης. Η λεπτή, κρεμώδης και καταπραϋντική υφή αγκαλιάζει την επιδερμίδα με ένα πέπλο απαλότητας. Οι κανονικές έως ξηρές επιδερμίδες απολαμβάνουν την άνεση και την απαλότητα. Αμέσως μετά την εφαρμογή η επιδερμίδα είναι όμορφη και απαλή. Είναι διαρκώς ενυδατωμένη. Το αίσθημα δυσφορίας και τραβήγματος εξαφανίζεται. Η σύνθεση έχει αναπτυχθεί ώστε να ταιριάζει σε κανονικές έως ξηρές επιδερμίδες, ακόμα και στις ευαίσθητες.

Gel-Crème Ενυδάτωσης Και Λάμψης…

Με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, η Gel-Crème Ενυδάτωσης Και Λάμψης ενυδατώνει εντατικά την κανονική έως μεικτή επιδερμίδα χωρίς να είναι πολύ βαρύ. Η εξαιρετικά ελαφριά, αναζωογονητική υφή της γεμίζει την επιδερμίδα με νερό από την εφαρμογή για μια φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα. Δεν αφήνει υπολείμματα ή λιπαρότητα. Η επιδερμίδα είναι άμεσα και διαρκώς ενυδατωμένη, φωτεινή και φρέσκια. Έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε κανονικές έως μεικτές επιδερμίδες, ακόμα και σε ευαίσθητες.

Serum Ενυδάτωσης…,

Με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, το Serum Ενυδάτωσης είναι μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης για την επιδερμίδα. Η γεμάτη νερό υφή του αναζωογονεί και δροσίζει άμεσα. Συνεχώς ενυδατωμένη, η επιδερμίδα είναι πιο επαναπυκνωμένη, ελαστική και λαμπερή. Σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και σε ευαίσθητες. Πολύ βασικό είναι το γεγονός ότι και τα 4 προϊόντα έχουν εξαιρετικό άρωμα.

 Ενυδατική Περιποίηση Ματιών…

Με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, η Ενυδατική Περιποίηση Ματιών ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και λειαίνει τις λεπτές γραμμές ενώ αναζωογονεί και φωτίζει τα μάτια. Η περιοχή των ματιών είναι άμεσα ενυδατωμένη, λεία και άνετη. Τα μάτια έχουν αποσυμφορηστεί και είναι πιο λαμπερά. Με σύνθεση κατάλληλη και για ευαίσθητα μάτια.

HYDRAGENIST, ένα τέλειο μυστικό που μόλις αποκαλύφθηκε!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Ένα φανταστικό Τζελ 100% βιολογικής αλόης που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις!Next post: Ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων στη δική μου αγαπημένη Sweet Heaven!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *