Αυτό το φανταστικό δίδυμο θα το λατρέψουν τα μαλλιά σου!

Ένα υπέροχο δίδυμο πάντα με την εξαιρετική ποιότητα που όλοι ξέρουμε από την υπέροχη pandrosia θα γνωρίσουμε σήμερα μαζί και είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείς. Άλλωστε η pandrosia δεν είναι ξεχωριστή μόνο για τα υπέροχα προϊόντα που μας προσφέρει με βάση την αλόη για πρόσωπο και σώμα, αλλά και για τις μοναδικές συλλογές μαλλιών της. Τρεις υπέροχες σειρές με απόλυτα φυσικά συστατικά θα κάνουν το λούσιμο απόλαυση.    

Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει και πολύ καλά έκαναν θα πω εγώ τα φυσικά προϊόντα στη ζωή μας και σαφώς την έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Από τη διατροφή μας μέχρι και την φροντίδα της επιδερμίδα μας και όχι μόνο, πολλοί επιλέγουμε αγνά και απόλυτα φυσικά προϊόντα έτσι ώστε να έχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής.

Με αυτή τη λογική και με προτεραιότητα να σου μιλάω πάντα για τα καλύτερα σου προτείνω να δοκιμάσεις τα υπέροχα φυσικά προϊόντα μαλλιών της pandrosia. Σήμερα θα γνωρίσουμε την λευκή σειρά και σύντομα θα δεις μαζί μου όλες τις συλλογές της και πίστεψε με θα σου αρέσουν πολύ.

Φυσικό σαμπουάν και φυσική μαλακτική κρέμα μαλλιών με βιολογική αλόη, βιολογικό λάδι ελιάς και εκχύλισμα μελιού, ας τα γνωρίσουμε!

Φυσικό σαμπουάν με βιολογική αλόη, βιολογικό λάδι ελιάς & εκχύλισμα μελιού…

Ένα υπέροχο, φυσικό σαμπουάν για απαλά, λαμπερά και μεταξένια μαλλιά που φροντίζει και προωθεί τη φυσική υγεία τους. Με τζελ αλόης, βιολογικό λάδι ελιάς, εκχύλισμα μελιού, κερατίνη και ευεργετικά βότανα της Κω και φυτά της μεσογειακής φύσης. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και ιδανικό για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Δεν περιέχει parabens, παραφινέλαιο ή σύνθετες χρωστικές ουσίες.

Χαρίζει ενυδάτωση αφήνοντας τα μαλλιά λαμπερά, υγιή και μεταξένια, χωρίς να φριζάρουν. Η αλόη αποτελεί ιδανική λύση για τη σωστή φροντίδα αφού η σύστασή της είναι όμοια με αυτή της κερατίνης. Χάρη στην αντιβακτηριδιακή και ενζυματική της δράση, εξαφανίζει τη σμηγματόρροια και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το τριχωτό της κεφαλής. Μας προσφερει θρέψη και προστασία χάρη στο βιολογικό λάδι ελιάς και τα εκχυλίσματα μελιού. Ο ενεργός συνδυασμός της αλόης με το λάδι ελιάς και το μέλι το καθιστά κατάλληλο για αφυδατωμένα, ξηρά μαλλιά. Βοηθάει επίσης στην ανάπτυξη των μαλλιών λόγω της ενισχυμένης σύνθεσής του σε λάδι ελιάς που αποτρέπει τη θραύση και προάγει την ανάπτυξη, οδηγώντας σε περιορισμό της απώλειας των μαλλιών.

Φυσική μαλακτική με βιολογική αλόη, βιολογικό λάδι ελιάς & εκχύλισμα μελιού…

Η μαλακτική έρχεται αμέσως μετά για προστατεύσει και επανορθώσει ριζικά τα αδύναμα ή ταλαιπωρημένα μαλλιά χαρίζοντας λάμψη και απαλότητα. Ενυδατώνει βαθιά και θωρακίζει την τρίχα. Με βιολογική αλόη βέρα, βιολογικό λάδι ελιάς, εκχύλισμα μελιού, κερατίνη και εκχύλισμα από ευεργετικά βότανα της μεσογειακής Κω. Mε ελαφρύ άρωμα, είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση και για όλους τους τύπους μαλλιών. Ιδανικό για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Δερματολογικά ελεγμένο.

Μας προφέρει άμεση ενυδάτωση, χαρίζοντας δυνατά και υγιή μαλλιά και επανορθώνει με τα πλούσια συστατικά της ριζικά τα αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά, βοηθώντας τα να βρουν τη χαμένη τους λάμψη και απαλότητα.

Δύο υπέροχα προϊόντα από την pandrosia που τα μαλλιά μας θα τα λατρέψουν!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Η συλλογή «Powder Tornado» από την Scandal Beauty είναι μια μοναδική, οσφρητική απόλαυση και όχι μόνο!Next post: Η premium φροντίδα των μαλλιών μας έρχεται από την pandrosia!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM